עבור לתוכן

עזרה בנושא לוח אם ו - BIOS

Featured Replies

פורסם

להסתכל לא מספיק.

צריך למדוד את המוצאים בעזרת רב מודד, כאשר הספק נמצא תחת עומס.

פורסם

ספקים גינרים כמו שיש לך ידועים לבעיות שהם גורמים . בן אדם קונה מחשב בסכום של 4 ספרות קשה לו להוסיף עוד 200 שקל.

יש הרבה סיפורים על ספקים גינרים שהמדבקה הוחלפה להם בשביל להראות שזה ספק יותר טוב.

אל תשכח שספק זה מה שנותן את כל הכח למחשב. ומתחים לא יציבים גורמים הרבה בעיות. שמעתי הרבה מקרים על לוחות ועוד מלא חומרה שנישרפה בגלל הספקים האלו..

כמובן שאני לא יודע אם זה באמת הספק כי לא ראיתי את המחשב ומה שאני זורק זה ניחושים.

שמפעילים משחק או תוכנה כבדה אז המחשב מתחיל לעבוד. עבודה בWINDOWS סתם גלישה או כתיבת מסמך זה לא מאמץ למחשב.

לכרטיסי מסך יש הגנה מפני חום. שזה אומר שהכרטיס מגיע לטמפ מסויומת הוא יאט את עצמו עד שיכבה את עצמו. אולי הלוח שהוא מכר לך היה סתם לוח אם מעפן (שהסיכויים הם גבוהים לזה). אבל לא ניראה לי.

קודם כל הטכנאי סתם סיבן אותך עם מלא שטיות. בקשר לביוס שנמחשב או האקר תקף זה בולשיט אבל יש מדריך באתר זה שכתב Amiram שמסביר איך לשחזר ביוס שנדפק. אולי זה יעזור לך

פורסם
  • מחבר

הלוח כבר נשלח למעבדה שמספקת את האחריות עליו, ובכל מקרה אני בספק אם כדאי שאני אנסה לתקן את זה בעצמי..

אז כרגע התאוריה היחידה שמתאימה היא שהספק פגע בשני הלוחות?

כי במקרה של הלוח השני המסך לא עלה רק כאשר חיברתי את המסך לכרטיס ONBOARD, כשהטכנאי חיבר אותו לכרטיס מסך לא מובנה המסך כן עלה וכתב משהו על בעיה ב BOOT או BIOS (הייתי מאחוריו וקצת רחוק מהמסך, אני לא סגור על מה שהיה כתוב שם, אבל אני זוכר שזה ביקש משהו כמו להכניס דיסק, הודעה של 2 שורות), אז אני לא יודע אם זה גם יכול לנבוע מבעיה של הספק.

בכל מקרה כשיתקשרו אלי מהמעבדה ויגידו לי לאסוף את המחשב אני אבקש מהטכנאי לבדוק את הספק, בתקווה שהוא יעשה את זה (אני לא חושב שממש הייתה לו סיבה לזבל בשכל בקשר ללוח השני, חוץ מהעובדה שהוא פשוט לא ידע מה גרם לבעיה ולכן לא יכל לתת לי תשובה ישירה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים