עבור לתוכן

FM STEREO בכרטיס PCI, איפה אפשר למצוא דבר כזה בארצינו ?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כרטיס PCI שקולט רדיו FM באיכות טובה ובסטריאו עם דרייברים מעודכנים שתומכים בXP או לפחות משהו שיפעל, ובשילוב עם תוכנה כלשהי שיכולה להקליט את שידורי הרדיו באיכות גבוהה.

אפשר למצוא כרטיס כזה בארץ ?

אני יודע שיש גם כרטיסי טלויזיה בשילוב עם רדיו אבל אני לא יודע אם האיכות שלו מספקת וגם לא נראה לי חכם לשלם סתם לכרטיס טלויזיה שאין מצב שאני אעשה בו שימוש, אבל אם מישהו יודע על כרטיס כלשהו, אפילו טלויזיה שלא עולה יותר מ250 שקל ומסוגל להקליט רדיו למחשב ולנגן דרך הרקמולים את השידורים בו זמנית וגם בסטריאו אני ממש ממש ממש... ממש, אשמח.

תודה רבה מראש.

נ.ב

שכחתי לציין שהOUTPUT צריך להיות מכרטיס הקול, אין מצב שאני אתחיל לחבר ולנתק את החיבורים כל פעם שאני ארצה לשמוע רדיו או MP3 או לשחק וכו'.

פורסם

כן קיים.

ואם לומר את האמת, היה לי כזה, בשנת 97... עם מחשב פאקרד-בל....

זה היה נהדר, כרטיס PCI, מתחבר לכרטיס קול ל AUX רגיל (כמו CD), וחיבור לאנטנה בגב הכרטיס.

נראה לי שהוא עוד אצלי....

אני יבדוק, אם תרצה אני ימכור לך...

פורסם
  • מחבר

אם הוא פועל טוב, בסטריאו ואפשר גם להקליט את השידור להארד דיסק באיכות טובה אז בכיף אני קונה...

פורסם

ישנו מוצר של חברת AverMedia.

דגם המוצר הוא AVERRADIO USB .

http://www.averm.co.uk/avermedia/products/products_multimedia_usbradio.html   

מנסיון הוא קולט ממש גרוע וגם אי אפשר לחבר אותו לשקע הרדיו של HOT (אם אתה מחובר לכבלים בבית)

לא לקנות את זה

כבר עדיף כרטיס שהוא גם TV כמו FLY VIDEO או LEADTEK

פורסם
  • מחבר

צריך לחבר את הכרטיסים האלה לאיזה אנטנה או משהו ? או שיש להם איזה משהו מובנה קטן שקולט רדיו ?

פורסם

כבר הסברתי, כנראה לא קראת טוב-

לכל כרטיס PCI (כמעט), יש חיבורים בגב הכרטיס כלומר בפלטת הברזל מאחורי המחשב.

לכרטיס הנ"ל, יש ליבור לאנטנה חיצונית, היא מסופקת יחד עם הכרטיס הזה.

זה חיבור PL,שהוא אנטנת חוט, בצורת T, כמו לרוב מערכות והרסיברים.

כמובן שאתה יכול לחבר לשם את הכבלים, וע"י כך לקלוט טוב יותר בהרבה. (פשוט לגלף את קצה החוט ולתקוע אותו בסיגנל של שקע הכבלים).

בקשר להעתקה- אם אתה מחבר לכרטיס קול, כמובן שאתה יכול להקליט...

פורסם

מנסיון הוא קולט ממש גרוע וגם אי אפשר לחבר אותו לשקע הרדיו של HOT (אם אתה מחובר לכבלים בבית)

לא לקנות את זה

כבר עדיף כרטיס שהוא גם TV כמו FLY VIDEO או LEADTEK

אפשר וחצי אפילו הטרנזיסטור הפשוט שיש לך בבית... לוקחים כבל שאמור לחבר את האנטנה של הרדיו למערכת סטריאו שיש לה כניסה לאנטנה, צד אחד מחברים לאנטנה, צד שני קרועים אותו ומסירים את החיבור וקצת מהאיזולירבן ופשוט מלפפים על האנטנה של הכרטיס את הכבל...

פורסם

לי יש כרטיס ISA על מחשב ישן שאני מפעיל בעבודה במיוחד עבורו. (יש לי גם אחד כזה בבית).

לגבי אפליקציה לכרטיס כזה - אני משתמש ב-Radiator , תוכנה יפיפיה.

הבעיה היא למצוא אנטנה (או לעשות אחת כזו) עם קונקטור דומה לזה של אוזניות.

אם תמצא היכן קונים אנטנה כזו - נא הודע לי.

פורסם

יש כרטיסי טלוויזיה שתומכים באופציות האלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים