עבור לתוכן

בעיה בחיבור לטלויזיה .. בבקשה עזרה !

Featured Replies

פורסם

טוב יש לי רידון 9800 פרו של MSI וקניתי היום כבל VHS-S  כדי לחבר בין המחשב לטלויזיה.

אני מצליח לחבר והכל אבל האיכות תמונה בטלויזה ממש גרועה..

היא מרצדת (עוברים גלים כאלה) ונסתי לעשות הכל ולא מצאתי עדיין פתירון

יש איזה תוכנה \דריבר\או משהו שיכול לסדר את זה ? ?

או שאולי צריך כבל אחד  ? הכבל שקניתי פעיל ברוחק של עד 5 מטר.. בידיוק מה שאני צריך.

אבל בכל זאת הטלויזה מרצדת..

אז מקווה שיש לכם פיתרון ..ותוכלו לעזור לי..

תודה רבה לעוזרים.. ומהתרשמות ריאשונית אחלה פורום..!!מקווה להנות!

אז שוב תודה רבה לעוזרים..

טעיתי בפורום סליחה.. למחוק

פורסם

בדקת תאימות של שיטת שידור בין הטלויזיה למחשב?

באיזה דרייבר אתה משתמש?

ניסית את המחשב על טלויזיה אחרת, את הטלויזיה על מחשב אחר?

פורסם

תוריד את ה את קצת הרענון בהגדרות כרטיס מסך ל 80 ככה

פורסם

יש עניין שלא מוכר לרוב האנשים והוא העניין של סוגי החיבורים השונים - בחיבור ה S-Video קיימים 2 סוגים - של 7 פינים ושל 4 פינים, כשצורת חיבור החוטים בתוך המתאם עצמו שונה. הקטע הוא שחלק מהכרטיסים עובדים בתקן מסויים, ולכן צריכים את ה S-Video שעובד עם 4 פינים (בד"כ הכרטיסים של ATI) וחלק מהכרטיסים עובדים עם התקן של 7 פינים (בד"כ nVidia). אם תנסה להשתמש בכבל עם צורת החיבור הלא מתאימה, תקבל בטלויזיה תמונה מטושטשת או שלא תקבל תמונה בכלל.

הכבלים שנמכרים בחנויות ברובם עובדים בתקן של ה 7 פינים ולדעתי הכרטיס שלך עובד בתקן של ה-4 פינים, ולכן אם יש לך את כבל המקורי שהגיע עם כרטיס המסך (בד"כ מ S-Video ל RCA), תשמש בו ואז תוסיף לו מאריך.

רק שתדע - אני מדבר מנסיון - כשהחלפתי את ה GF4 MX440 שלי, שתומך בתקן S-Video של 7 פינים, ל Radeon 9000Pro, שתומך בתקן של ה-4 פינים, ניסיתי להשתמש בכבל הקיים, והתמונה שהתקבלה הייתה מטושטשת ובשחור לבן. לחילופין, ניסיתי את ה MX440 עם הכבל שקיבלתי עם ה Radeon 9000 ולא התקבלה תמונה בכלל.

תעשה חיפוש בפורום של התצוגה, היה על זה דיון לפני כמה חודשים, ושם גם תוכל למצוא את השרטוטים של צורת חיבור החוטים בתוך מתאם ה S-Video לRCA.

פורסם

זה בדיוק הבעיה שלי עכשיו.

קניתי GEFORCE 6600GT, והכבל שקיבלתי, מצד אחד הוא עם 10 פינים מצד שני 4.

החיבור בטלוויזיה שלי הוא RCA.

יש לי כבל מהרדאון הקודם שהוא בעצם מתאם שמצד אחד 9 פינים משום מה וצד שני לכניסה של RCA.

הפתרון לא עובד.

אין תמונה בכלל.

האם אני צריך למצוא מתאם עם 10 פינים ל-RCA? (ה-4 פינים בכלל לא נכנס לשם..)

פורסם

גם אני סובל מאותה תופעה.

יש לי ATI 9600XT ואני רואה מעיין גלים בהירים כאלה שזזים כלפי מעלה בטלוויזיה.

משתמש בשיטת שידור PAL B

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים