פורסם 2002 ביוני 1023 שנים אני שוקל לקנות את Dragon AX-01SLD ALUMINUM של chieftechמה דעתכם עליו? שווה להשקיע?
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים יותר קל לעבוד עליו עם אתה מתכנן מודים למיניהם, והוא גם עוזר בפיזור חום בגלל שהוא אלומניום מאה אחוז(והם גם קלים יותר ממארזים "רגילים"). אני אישית הלכתי על המארזים של Lian-Li הכי טובים שיש, הם פשוט חשבו על הכל במארזים האלה(חוץ מהמחיר...). לך על זה! ו... תתחדש מראש.
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים לגבי החוזק - לא. אלומיניום הוא מתכת חלשה יחסית לפלדה ולכן תמצא בהרבה מארזי אלומיניום כל מיני פטנטים ומוטות תמיכה לחיזוק השילדה שלא קיימים במארזי פלדה רגילים.
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים הצד החיבוי..קלות בקדיחה. ישנם מארזים כמוה אנטק 1080B שמאוד עברים..ופשוט שוחקים את ה"שיניים" של המקדח כוס... :
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים עם הליאן-לי 6003F (אני אוהב את השם הזה! ;D) שלי יש הבדל של כמעט שתי מעלות לעומת המארז הקודם והם כמעט אותו גודל ואותו סידור מאוררים.
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים קודם כל, למיטב ידיעתי מארזי אלומיניום מבודדים רעש הרבה יותר גרוע.בנוסף , בסך הכול מדובר בהבדל של 2-3 מעלות, מה הפרש כזה מסוגל לתת? למען האמת לא הרבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.