עבור לתוכן

מסמך : הרחבת אחריות HP

Featured Replies

פורסם

בעבר דנו כאן בכדאיות רכישת הרחבת אחריות למחשב נייד של HP (כ - 1,000 ש"ח תמורת שנתיים נוספות של אחריות).

מצ"ב מסמך המפרט את הרחבת האחריות.

אגב, לא ממש הבנתי ממנו מאילו חלקים מכוסים תחת האחריות המורחבת, ואילו לא...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

איזה 1000 ש"ח?

זה בסביבות 250 או 300 ש"ח עבור הרחבה בשנתיים נוספות. מנסיון.

איך הגעת ל-1000?

פורסם
  • מחבר

אתה חולמת, אולי אחריות לטוסטר זה 200-300 ש"ח ;)

למחשב נייד זה 1,000 ש"ח (ולמען הדיוק : 1,054 ש"ח).

תתקשר ותבדוק, מניסיון.

פורסם

תפסיק לקשקש.

אני אומר לך שקניתי מכשיר (HP OfficeJet 5510 All-In-One) והרחבתי אחריות, ב-250 ש"ח בערך (אולי 300).

והנה עוד הודעה שמצאתי:

דרך אגב, אם אתה קונה את המשלובת של HP, תדע ש HP ישראל יכולים להאריך את האחריות ל 3 שנים שזה סבבה במערכת כזאת.

זה עולה 200 ומשהו שקל אם האחריות היא בנקודת שרות שלהם (יש בכל הארץ).

אם אתה בונה על פקסים כדאי מאוד לקנות את המדפסת עם הפידר.

אז מי פה חולמת?

פורסם
  • מחבר

חמודי, ;D אתה מדבר איתי על מדפסת משולבת שעולה 1,000 ש"ח,

אני מדבר איתך על מחשב נייד שעולה 6,000 ש"ח, יחי ההבדל הקטן.

אם אתה עדיין סקפטי, פשוט תתקשר ל HP ותשאל כמה עולה הרחבת אחריות למחשב נייד HP (סדרת PAVILION), ובא לציון גואל. :xyxthumbs:

פורסם

מנסיוני החלקים הרגישים ביותר במחשב הם המסך, ההרד-דיסק, והסוללה. כל שאר החלקים אם פעלו בשלוש השנים הראשונות אין שום סיבה שלא ימשיכו לפעול עוד הרבה שנים לאחר מכן.

מכיוון שכוננים קשיחים הם מחליפים ללא בעיה, אני אמליץ לך לבדוק (ולהחתים אותם) על כך שהם מתחייבים להחליף סוללה במקרה שהיא מתקלקלת ובעיקר כאשר היא נחלשת (דבר שסביר שיקרה לאחר 3 שנים).

כמו כן אני ממליץ שתברר שהם יחליפו מסף הן במקרה של נזק אלקטרוני במסך ובמיוחד במקרים של dead pixels.

פורסם
  • מחבר

1. מה העלות של דיסק קשיח ממוצע למחשב נייד ? (נניח 40G)

2. מה לגבי לוח האם ? האם הוא לא בעייתי בדרך כלל ?

3. מה העלות הממוצעת של לוח אם ?

4. סוללה : לאחר 3 שנים כבר לא תהיה אחריות, היא עד 3 שנים...

5. פיקסלים מתים במסך יכולים להיווצר במשך הזמן, או רק בעת ייצור המסך ?

תודה לך.

פורסם

1) עלות של דיסק קשיח לנייד בארץ היא בין 90$-110$

2) לוח אם ושאר הרכיבים האלקטרוניים לא רגישים לסביבה חיצונית, ויכולים לעבוד במשך שנים בלי שום בעיה. הסיכוי שנבע משם בעיה לאחר 3 שנים היא אפסית.

3) זאת תאלץ לשאול את HP, אבל אני יודע שהם גובים על כך לא מעט, לפעמים עד כדי אבסורד.

4) עניין הסוללה הוא הבעייתי  היחידי, שכן הסוללה היא הרכיב היחידי שאני יכול לומר שישי לה יחסית אורך חיים קצר. 

5) פיקסלים מתים יכולים להווצר במשך הזמן , כמו גם תקלות אחרות במסך שכן המסך הוא יחסית רגיש. עם זאת תופעה זו פחות נפוצה במחשבים איכותיים יותר. וגם כאן הסיכוי שאם לא נוצרו פיקסלים מתים ב 3 השנים הראשונות אז לא יווצרו בשנתיים הנוספות.

פורסם
  • מחבר

תודה, רק הבהרה קטנה :

האחריות הבסיסית היא לשנה, הרחבת האחריות היא לשנתיים נוספות - כלומר סה"כ שלוש שנים.

(ולא 3 + 2 כפי שאולי הטעתי אתכם).

סה"כ 3 - האם זה משנה את הכדאיות ?

פורסם

בהתאם לנתון החדש, ייתכן שמדובר אכן בעסקה כדאית יותר.

למרות שעדיין נראה לי שהמחיר מעט יקר.

פורסם

תפסיק לקשקש.

אני אומר לך שקניתי מכשיר (HP OfficeJet 5510 All-In-One) והרחבתי אחריות, ב-250 ש"ח בערך (אולי 300).

והנה עוד הודעה שמצאתי:

אז מי פה חולמת?

e.t אני חושב ששילמת 222 ש"ח להרחבת אחריות לשלוש שנים במעבדה (והייתה לא גם אפשרות לרכוש חבילה של שירות באתר הלקוח בסכום של 471 ש"ח), נכון?. חבילת הרחבה למחשבים ניידים במעבדת HP אכן עולה 1054 ש"ח לשלוש שנים (שנתיים תוספת לאחריות המקורית של שנה).

פורסם
  • מחבר

The Grey Matter :

:s05: אני מבולבל מעט :-)

מכיוון שכתבת "וגם כאן הסיכוי שאם לא נוצרו פיקסלים מתים ב 3 השנים הראשונות אז לא יווצרו בשנתיים הנוספות"

הסקתי שהתבלבלת וחשבת שהאחריות הבסיסית היא ל 3 שנים, וההרחבה היא לשנתיים נוספות (לאחר ה 3 שנים הבסיסיות) = סה"כ 5 שנים.

אך לא כך הדבר, האחריות הבסיסית היא לשנה אחת, וההרחבה היא לשנתיים נוספות (לאחר השנה הבסיסית) = סה"כ 3 שנים.

כלומר, אם לא אשלם 1,000 ש"ח - תהיה לי אחריות לשנה אחת מיום הקניה.

אם אשלם 1,000 ש"ח - תהיה לי אחריות ל 3 שנים מיום הקניה.

אם חשבת שמדובר ב 5 שנים סה"כ (ע"פ הציטוט שהבאתי קודם),

כיצד יתכן שכעת, בהתאם לנתון החדש (3 שנים סה"כ, ולא 5 שנים סה"כ), זה משתלם יותר ?  :s05:

פורסם

פשוט מאד - הסיכוי שאחד הרכיבים במסך (או בסוללה או בכונן הקשיח) יהיה "בעייתי" ולא תעלה על זה בשנה הראשונה (ולאחר מכך הוא יתקלקל) גבוה מכך שהוא יהיה "בעייתי" ולא תעלה על כך במשך שלוש שנים (ולאחר מכן הוא יתקלקל).

פורסם
  • מחבר

וזה מסביר את העובדה שאחריות כוללת ל 3 שנים, כדאית יותר מ 5 שנים ? :o

פורסם
  • מחבר

וזה מסביר את העובדה שאחריות כוללת ל 3 שנים, כדאית יותר מ 5 שנים ?  :o

?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים