עבור לתוכן

מאוורר תקול על ה- chipset , מאיפה משיגים ??

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי את הלוח ASUS A7V133 .

המאוורר על ה- chipset עושה רעשים וברצוני להחליפו .

ניקיתי אותו ושימנתי אותו אבל זה מחזיק לתקופה מוגבלת .

אם אינני טועה הוא בגודל של 40 מ"מ ומתחבר לצלעות הקירור עם שני ברגים ממש קטנים ושחורים .

האם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג מאוורר שכזה ....אם זה חדש או אפילו משומש .....

העיקר שיעבוד ולא יטמטם לי את השכל !!!

תודה מראש .

פורסם

בכל חנויות המחשבים באינטרנט יש דברים כאלו, ועדיף שתיקח משהו פאסיבי (בלי מאוורר, רק צלעות קירור גדולות).

פורסם

אתה יכול לקנות באיזה 30 שקל מאוורר לפנטיום 3 ולחבר אותו עם בורג אחד (הוא גדול מידי)

פורסם

עם יש לך כרטיס מסך יש כמו ג'יפה2 שאתה לא צריך אז אתה יכול לנסות לקחת להם את האיורור ולשים על שלך ולחבר ללוח(בתנאי שזה נכנס)

אבל אם אתה לא כל כך מבין בזה אז תחכה אולי מישהו יתן לך רעיון או הסבר

פורסם

ZALMAN ZM-NB47J/ZM-NB32J שניהם עולים 40 שח קירור פסיבי וטוב

ה47J קצת יותר טוב אבל אם אין לך חורים בלוח ליד הגשר הצפוני אז עדיף ה32J

חפש בזאפ www.zap.co.il

:cool2:

פורסם

גם ככה המאוורר הז לא הזיז שם משהו, לפעמים הפיצים האלו אפילו מפריעים, פשוט תוציא אותו ושכח ממנו, תשאיר את הצ'יפסט עם סינק פאסיבי..

פורסם

אז למה היצרן שם את זה???

נכון שזה לא עושה פלאים אבל עדיין

פורסם

יש לי גם את הלוח הזה כבר קרוב לשלוש וחצי שנים, והמאורר שבק אחרי שלושה חודשים מיום הקניה, ומאז לא החלפתי אותו, והכול עובד פיקס, וגם OC מ1200 ל1333 הוא מחזיק בכיף.

פורסם

אם אתה בכל זאת רוצה מאוורר, לך לחנות אלקטרוניקה וקנה מאוורר 40mm וחבר לו חיבור מולקס זכר.

פורסם

כן, ASUS חרא של דברים.. קניתי לפני שנתיים וחצי את ה A7V266E וגם לפני יותר משנה הלך לי המאורר, כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא עושה רעש... תוציא אותו, תפתח את המדבקה, ושים קצת WD-40 בחור שם.. תסובב קצת (כמובן אחרי שניקיתי את האבק מהכנפיים וכו).... זה יפתור לך את הבעיה לכמה חודשים...

אני חיפשתי כאלה מאוררים, אין בכזה גודל לאף אחד (זה לא FORM FACTOR קטן כמו מהרבה דברים)... מה גם שאר הלוחות שמתשמשים ב VIA 266 לא שמים HEATSINK.. פעם אחרונה שאני קונה ASUS (גם ככה אני מחליף עוד חודש)....

הכי טוב, גם תמצא מישהו עם לוח כזה שהוא לא משתמש ותקח ממנו...

פורסם

הלוח עצמו לא עשה לך בעיות נכון?

אתה סתם מגזים אתה לא יכול להאשים את asus כי המאורר שבק חיים,זה יכול לקרות לכל מאורר שנכנס אליו הרבה אבק

אגב בכל הלוחות החדשים שלהם יש קירור פסיבי בציפסט

פורסם

לא יודע.. בלוחות אחרים שיש לי פה אין את הבעיה.. וגם למה לשים מאורר שהוא לא FORM FACTOR ? להקשות עלינו ? וגם למה לשים בכלל מאורר כשה CHIPSET הזה בכלל לא צריך (את זה אני כן יכול להאשים אותם....).

מעצבן אותי שה NEO2 PLATINUM שנחשב ללוח הכי טוב ל S939 כרגע יש גם מאורר על ה CHIPSET...

פורסם

כל המאווררים ששמים על הצ'יפסטים מתקלקליןם וזה לא תלויי בחברה של הלוח - הם פשוט מאווררים גרועים ביותר.

החברות למדו, פעם הצ'יפסט באמת היה צריך את המאוורר בשביל שיקרר אותו אבל מאז הן הבינו את הרעיון ושמות היטסינק גדול יותר שמסוגל לקרר את הצ'פסט בעצמו ומוסיפות מאוורר בשביל הרושם בלבד.

אם לגוף הקירור יש צלעות על כל השטח שלו יש להניח שהלוח יסתדר בלי המאוורר, אבל אם הוא כולו שטוח ודק אז זה יכול להיות לא בריא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים