פורסם 2002 ביוני 1023 שנים יש לי מקדחה. ומקדח כוס. ואת אמצעי הבטיחות ואני יודע איפה למקם את החור.שאלתי היא- כאשר אני אתחיל לקדוח, המארז לא יעוף לי קיבינימט? איך לשמור עליו במקום? ???
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים יש לי מקדחה. ומקדח כוס. ואת אמצעי הבטיחות ואני יודע איפה למקם את החור. שאלתי היא- כאשר אני אתחיל לקדוח, המארז לא יעוף לי קיבינימט? איך לשמור עליו במקום? ??? או שתשים עליו משהוא כבד או שתבקש מחבר שיחזיק לך את הצד השני אביל אני ישתמשתי בקונטרה מין דבר כזה גדול מברזל הוא טוב מאוד
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים מחבר אז זה לא רק אני והמדריכים כן חסרים...... או קיי אבן גדול לא תספיק נכון??
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים אז זה לא רק אני והמדריכים כן חסרים...... או קיי אבן גדול לא תספיק נכון?? נראה לי כי כאשר אתה משתמש במקדח כוס ואין לך קונטרה טובה הדלת של המארז תעוף לך לצד. שים לב לדבר חשוב מאוד שהמקדח כוס הוא לברזל ולא לעץ מה העובי של המארז שלך (דלת)
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים מחבר עובי?לא עבהוזה למתכת, בדוק.לדרוך על זה?באיזה צורה? על הריצפה?ומה אני אקדח גם את הריצפה? לא חשבתי כךתהיה נא יותר ברור
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים כך מסמר ופטיש ועשה חור במרכז של של העיגול שאתה רוצה לעשות כדי שיהיה לך נוח לקדוח ושהמקדחה לא תחליק!כך שני כיסאות בעלי אותו מישור.עשי ביניהם רווח משהו כמו 20 ס"מ.תשים את דלת המארז על הכסיאות כך שהמקום שבו אתה רוצה לקדוח ימוקם בדיוק ברווח של הכיסאות!עכשיו תעמוד על הריצפה ותישאן על אחד הצדדים של הדלת עם הברך שלך!ופשוט תתחיל לקדוח! אם עשית הכל נכון שום דבר ל ייעוף ויחליק לך!
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים פשוט מאוד שים את המארז על משטח עמיד, מתחת למקום של החור שים חתיכת עץ עבה כך שלא תשרוט את המשטח.כמובן תחזק את כל זה טוב טוב בקונטרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.