פורסם 2002 ביוני 1023 שנים יש לי את הלוח אם והוא עושה בעיות עם ה AGP X4 ובקיצור אולי כל המבחנים אומרים שזה לוח מצויין אבל יש לי אותו ויש לי רק בעיות איתו ויש לי פה כמה טריידים שיסבירו לכם והקיצר הלוח הזה ממש ממש לא מומלץ ואם כבר ללכת על לוח מסדרת VIA KT333 אז לך על הלוח של ABIThttp://forums.viaarena.com/messageview.cfm?catid=6&threadid=14437http://www.community.tomshardware.com/community/showflat.pl?Cat=&Board=comp_mainboards&Number=381194&page=0&view=collapsed&sb=5http://www.amdmb.com/vb/showthread.php?s=f372bd9a8e5dc4442fb12fc94059afa3&threadid=128762&perpage=15&pagenumber=1
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים זה לא בעיה עם AGP X4 אלא עם כרטיסי המסך השונים , זו בעיה ידוע של חוסר תאימות בין הלוח הזה לG4 TI על כל סוגיהם,בעיקר עם MSI וLEADTEC .אני לא אוהב את הלוח הזה מסיבות אחרות.יש תאימות מלאה לכרטיסים של GIGA (מן הסתם) ושל ABIT .כל השאר על אחריותכם.
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים האי תאימות -מחשב נתקע , לא עולה , לא נותן רזולוציה טובה , לא נותן תדר רענון טוב .מה אני ממליץ :אם הלוח של GIGA אז רק G3 TI או 8500LE כי הG4 כאמור לא עובד.אבל אני הייתי ממליץ להחליף את הלוח . לפי התקציב - נמוך אז MSI שהוא מעולהגבוה - EPOX או ABIT .אסוס כרגע יש לי ואני לא יודע אם אני ישאר איתו , נראה לי שאני חוזר לMSI הטוב שלי !!!או EPOX אבל ממממממממשששששששששש לא GIGABYTE , אני פשוט סולד מהם.
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים האי תאימות -מחשב נתקע , לא עולה , לא נותן רזולוציה טובה , לא נותן תדר רענון טוב .מה אני ממליץ :אם הלוח של GIGA אז רק G3 TI או 8500LE כי הG4 כאמור לא עובד.אבל אני הייתי ממליץ להחליף את הלוח . לפי התקציב - נמוך אז MSI שהוא מעולהלאאאאאאאאאאאאאאאאא.... גם ללוח של MSI אותם בעיות .חפש בפורום של MSI .
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים אז זהו שלא !!!!!הלוח של MSI נבחר לבחירה טובה בגלל התאימות שלו לכל הכרטיסים , מה שיש בפורום ב MSI זה סיפור שידוערק למספר אנשים בודדים.היתה איזה בעיה בחלק מהלוחות עם הכרטיסים.היום כבר נפתרו רוב הבעיות וכל מה שיש בארץ משני היבואנים (דובים וEIM ) הם לוחות טובים ומתאימים להכל .אני אומר באחריות.
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים אז מה ?? לבטל את ההזמנה ??אני קונה כרטיס מסך של הרקולס 8500LE מה אני יעשה???
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים טוב אז ככה - GIGA הרי שיש להם דיול ביוס נכון .אז הציפ של זה יושב על חלק מאד חשוב של ה גשר הצפוני וזה מפריע לרוב הכרטיסים (בעקרון שולט בתנועת המידע לביוס).אני חושב שלא ימצאו פתרון אלא יעשו לוח חדש (זו דעתי יכול להיות שאני טועה).בלי קשר הגשר הצפוני הוא גם ככה מאד עמוס בעבודה ולא "אוהב" את המטלה הכבדה גם ככה שלטפל ב G4 וגם בביוס השני.את המידע הזה קבלתי מחבר שלי שעובד ב COMP USA בלוס אנגלס.
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים טוב אז ככה - GIGA הרי שיש להם דיול ביוס נכון .אז הציפ של זה יושב על חלק מאד חשוב של ה גשר הצפוני וזה מפריע לרוב הכרטיסים (בעקרון שולט בתנועת המידע לביוס).אני חושב שלא ימצאו פתרון אלא יעשו לוח חדש (זו דעתי יכול להיות שאני טועה).בלי קשר הגשר הצפוני הוא גם ככה מאד עמוס בעבודה ולא "אוהב" את המטלה הכבדה גם ככה שלטפל ב G4 וגם בביוס השני.את המידע הזה קבלתי מחבר שלי שעובד ב COMP USA בלוס אנגלס.לא דובים ולא יער, הביוס השני לא מנוצל כאשר הלוח עובד.
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים טוב אז ככה - GIGA הרי שיש להם דיול ביוס נכון .אז הציפ של זה יושב על חלק מאד חשוב של ה גשר הצפוני וזה מפריע לרוב הכרטיסים (בעקרון שולט בתנועת המידע לביוס).אני חושב שלא ימצאו פתרון אלא יעשו לוח חדש (זו דעתי יכול להיות שאני טועה).בלי קשר הגשר הצפוני הוא גם ככה מאד עמוס בעבודה ולא "אוהב" את המטלה הכבדה גם ככה שלטפל ב G4 וגם בביוס השני.את המידע הזה קבלתי מחבר שלי שעובד ב COMP USA בלוס אנגלס.לא דובים ולא יער, הביוס השני לא מנוצל כאשר הלוח עובד.*שיעול*ועוד שיעול* :smoke:
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים מחבר בקיצור לא משנה למה נגרמת הבעייה מה שחשוב פה זה לא לקנות את הלוח הזה כי מי יודע אם הוא יתאים לכרטיס מסך שלכם או לא?
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים הבעייה נגרמת כתוצאה מתכנון לקוי של כ. המסך ( נאוידה אשמה ).בפורומים של MSI יש ימבה תלונות על ה 4400 שלהם שלא תואם חצי מלוחות האם שהם מיצרים.אין בעיות תאימות עים כ. מסך מבוססי ATI
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים אני לא נתקלתי באף חוסר תאימות שלא נבע מתקלה בכרטיס בלוחות של MSIלגבי הביוס מקבל מה שאמרתם אבל שתדעו שכן יש תמיד קשר בין הביוס לגשר הצפוני פרט לעובדה הפשוטה של להפעיל את המחשב.לכל חברה יהיו תלונות של אנישים שדברים לא עובדים , כל חברה אין מה לעשות יש תקלות .לדעתי שמדברים באופן כללי יש כמה חברות שיש להם תאימות יותר טובה ופחות טובה.במקרה הזה GIGA פחות טובה.לגבי MSI לא נכנס שוב לויכוח.* לא צריך להתנפל עלי - אמרתי מראש שהמידע מחבר ולא נבדק !!!!!יש לחלק מהאנשים בעיה קשה של חוסר סבלנות , גם הירידות לפסים אישיים על WAREZ2002 .תחשבו שאם אנשים לא ירגישו בנוח להגיד\לשאול שאלות אפילו מפגרות ---- > לא יהיה פורום.גם אם משהו אומר משהו שגוי לא לנגח אותו (לא קשור אלי).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.