עבור לתוכן

Pro Evolution Soccer 4 - תר'ד מציאת שחקנים.

Featured Replies

פורסם

המשחק הזה יוצא רק בעוד 4 ימים (1 בדצמבר) אבל אני בטוח שכבר רבים "השיגו" אותו (נא לא לדבר על דברים לא חוקיים בת'רד הזה!).

זה משחק כדורגל, ומי שמכיר את פיפא, שישכח כל מה שהוא זוכר על זה, זו רמה אחרת לחלוטין. הרבה יותר מציאותי, טקטי (אם מתעקשים), וכיף!

כרגע אין ממש קהילה של שחקנים לזה בארץ ולשחק נגד ח'ברה מאירופה זה קצת מתסכל (יש השהייה גבוהה בתגובה).

מי שרוצה לשחק אחד עם השני שישאיר את האייסיקיו שלו שנוכל לשחק אחד עם השני.

אז יאללה, להתחיל לקרוע רשתות :yelclap:

פורסם

זאת כותרת אינפורמטיבית? תשנה אותה בבקשה.

פורסם

באמת שקשה לי להבין את המדיניות של הפורום הזה עם הכותרות...לא נתקלתי בזה בשום מקום...אבל זאת רק דעתי

פורסם

באמת קשה להבין שצריך לתת כותרת אינפורמטיבית?

כשאתה מסתכל על כותרת של ת'רד כלשהו , זה יהיה טוב אם הכותרת תהיה לדוגמה "כנסו לעזור לי"

עכשיו אתה תוכל להבין מה יהיה תוכן הת'רד? כותרות אינפורמטיביות נועדו לציין מה יהיה בתוכן הת'רד , ככה הסיכוי שאנשים שיודעים את התשובה יכנסו לעזור.

בכל אופן - אנחנו לא מבקשים כאן דבר מסובך , באמת שלא...זה סך הכל לתת כותרת אינפורמטיבית שזה המינימום.

פורסם

המדיניות של כותרת אינפורמטיבית היא מהחשובות של הפורום!

כל פורום אחר שהיא לא נאכפת בו פשוט גרוע ולא כיף להיות בו

אבל במקרה הזה הכותרת אינפורמטיבית למידי.. זה דיון על המשחק מה עוד צריך להוסיף? זו לא בקשת עזרה או שאלה או כלום

פשוט דיון על המשחק

פורסם
  • מחבר

זה גם מה שאני חשבתי, אבל אם אתה מתעקש...

טוב, חלאס לדבר על כותרות, מי בא משחק? :smile1:

פורסם

אני מחכה לגירסאת האקס בוקס (או לפחות עד שאני אצליח להמיר אחד מהשלטים של האקסבוקס למחשב)

מקלדת טובה לחלק מהמשחקים, אבל יש דברים שפשוט צריכים משהו אנלוגי

פורסם

קראתי את ההמלצה שלך בסטיקי , זה כבר עושה לי חשק לשחק בזה!

ורשמת בהמלצה שהמנוע לא כבד במיוחד , איך המשחק פועל אצלך?

עריכה: שאלה די טיפשית הייתי אומר עם מפרט כמו שלך...

מה הדרישות מינימום של המשחק?

פורסם
  • מחבר

המפרט שלי בחתימה, מן הסתם אצלי זה פועל חלק.. :P

אבל גם על המחשב הישן שלי, קרי ה Athlon XP 1800 + GeForce2 Pro זה עבד חלק, חוץ מבבעיטות חופשיות כשיש מסה של שחקנים באותו מסך (האמת נראה לי שזה נשאר גם ככה עם המחשב הזה). התכוונתי ל PES3 שרץ על המחשב הנ"ל, אבל בכל זאת, לא נראה שPES4 כבד בהרבה ממנו.

בכל מקרה, זה בוודאי לא האלף לייף 2 או דום 3, מחשב ממוצע ואולי אפילו פחות יהיה מסוגל להרים אותו כמו שצריך.

TeaTime - אתה צודק בקשר לעניין האנלוגי, זה בהחלט יכול לעזור במשחק הזה. אבל לי אין שום בעיה רק עם מקלדת. כמובן שאי אפשר לבצע כמה תרגילים (כמו למשל 360 מעלות) אבל זה לא נורא (האמת אפשר לבצע, כי אפשר לתת גם לכיווני האנלוגי כפתורים במקלדת, אבל זה פשוט כאב ראש להיות עם 3 קבוצות מקשים :bash:).

עריכה: דרישות המשחק (מהאתר הרשמי):

Minimum:

Intel P3 800MHz or equivalent

128MB RAM

GeForce3 or Radeon 8500 video card

Recommended:

P4 1.4GHz

256MB RAM

GeForce4 Ti, Radeon 9600 or higher

פורסם

you can count me in

אין לי ICQ אבל אפשר להשאיר לי פה הודעה או לשלוח מייל ל oliel77@walla.com

משחק סוף הדרך...

פורסם

אין בזה דרגות קושי וזה קשה..........

פורסם

אין בזה דרגות קושי וזה קשה..........

יש לפני תחילת המשחק אתה קובע אותה

ואנשים אני לא מצליח לשנות את מקשי המשחק ...... שאני נכנס לCONTROL OPSTION יש שם

תמונה של שלט של PS2 ואין לי מושג איך להגדיר את המקשים (אני רוצה כמו הפיפא 99...)

פורסם

יש דרגות קושי..כוכבים.

(5 רמות שונות)

אני משחק הרבה..אם מישהו רוצה פנו אלי באיסקיו 123540908 או בהודעה פרטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים