פורסם 2004 בנובמבר 2720 שנים המשחק הזה יוצא רק בעוד 4 ימים (1 בדצמבר) אבל אני בטוח שכבר רבים "השיגו" אותו (נא לא לדבר על דברים לא חוקיים בת'רד הזה!). זה משחק כדורגל, ומי שמכיר את פיפא, שישכח כל מה שהוא זוכר על זה, זו רמה אחרת לחלוטין. הרבה יותר מציאותי, טקטי (אם מתעקשים), וכיף! כרגע אין ממש קהילה של שחקנים לזה בארץ ולשחק נגד ח'ברה מאירופה זה קצת מתסכל (יש השהייה גבוהה בתגובה). מי שרוצה לשחק אחד עם השני שישאיר את האייסיקיו שלו שנוכל לשחק אחד עם השני. אז יאללה, להתחיל לקרוע רשתות
פורסם 2004 בנובמבר 2720 שנים באמת שקשה לי להבין את המדיניות של הפורום הזה עם הכותרות...לא נתקלתי בזה בשום מקום...אבל זאת רק דעתי
פורסם 2004 בנובמבר 2720 שנים באמת קשה להבין שצריך לתת כותרת אינפורמטיבית?כשאתה מסתכל על כותרת של ת'רד כלשהו , זה יהיה טוב אם הכותרת תהיה לדוגמה "כנסו לעזור לי"עכשיו אתה תוכל להבין מה יהיה תוכן הת'רד? כותרות אינפורמטיביות נועדו לציין מה יהיה בתוכן הת'רד , ככה הסיכוי שאנשים שיודעים את התשובה יכנסו לעזור.בכל אופן - אנחנו לא מבקשים כאן דבר מסובך , באמת שלא...זה סך הכל לתת כותרת אינפורמטיבית שזה המינימום.
פורסם 2004 בנובמבר 2720 שנים המדיניות של כותרת אינפורמטיבית היא מהחשובות של הפורום!כל פורום אחר שהיא לא נאכפת בו פשוט גרוע ולא כיף להיות בואבל במקרה הזה הכותרת אינפורמטיבית למידי.. זה דיון על המשחק מה עוד צריך להוסיף? זו לא בקשת עזרה או שאלה או כלוםפשוט דיון על המשחק
פורסם 2004 בנובמבר 2720 שנים מחבר זה גם מה שאני חשבתי, אבל אם אתה מתעקש... טוב, חלאס לדבר על כותרות, מי בא משחק?
פורסם 2004 בנובמבר 2720 שנים אני מחכה לגירסאת האקס בוקס (או לפחות עד שאני אצליח להמיר אחד מהשלטים של האקסבוקס למחשב)מקלדת טובה לחלק מהמשחקים, אבל יש דברים שפשוט צריכים משהו אנלוגי
פורסם 2004 בנובמבר 2720 שנים קראתי את ההמלצה שלך בסטיקי , זה כבר עושה לי חשק לשחק בזה!ורשמת בהמלצה שהמנוע לא כבד במיוחד , איך המשחק פועל אצלך?עריכה: שאלה די טיפשית הייתי אומר עם מפרט כמו שלך...מה הדרישות מינימום של המשחק?
פורסם 2004 בנובמבר 2720 שנים מחבר המפרט שלי בחתימה, מן הסתם אצלי זה פועל חלק.. אבל גם על המחשב הישן שלי, קרי ה Athlon XP 1800 + GeForce2 Pro זה עבד חלק, חוץ מבבעיטות חופשיות כשיש מסה של שחקנים באותו מסך (האמת נראה לי שזה נשאר גם ככה עם המחשב הזה). התכוונתי ל PES3 שרץ על המחשב הנ"ל, אבל בכל זאת, לא נראה שPES4 כבד בהרבה ממנו. בכל מקרה, זה בוודאי לא האלף לייף 2 או דום 3, מחשב ממוצע ואולי אפילו פחות יהיה מסוגל להרים אותו כמו שצריך. TeaTime - אתה צודק בקשר לעניין האנלוגי, זה בהחלט יכול לעזור במשחק הזה. אבל לי אין שום בעיה רק עם מקלדת. כמובן שאי אפשר לבצע כמה תרגילים (כמו למשל 360 מעלות) אבל זה לא נורא (האמת אפשר לבצע, כי אפשר לתת גם לכיווני האנלוגי כפתורים במקלדת, אבל זה פשוט כאב ראש להיות עם 3 קבוצות מקשים ). עריכה: דרישות המשחק (מהאתר הרשמי): Minimum: Intel P3 800MHz or equivalent 128MB RAM GeForce3 or Radeon 8500 video card Recommended: P4 1.4GHz 256MB RAM GeForce4 Ti, Radeon 9600 or higher
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים you can count me inאין לי ICQ אבל אפשר להשאיר לי פה הודעה או לשלוח מייל ל oliel77@walla.com משחק סוף הדרך...
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים אין בזה דרגות קושי וזה קשה..........יש לפני תחילת המשחק אתה קובע אותהואנשים אני לא מצליח לשנות את מקשי המשחק ...... שאני נכנס לCONTROL OPSTION יש שם תמונה של שלט של PS2 ואין לי מושג איך להגדיר את המקשים (אני רוצה כמו הפיפא 99...)
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים יש דרגות קושי..כוכבים. (5 רמות שונות)אני משחק הרבה..אם מישהו רוצה פנו אלי באיסקיו 123540908 או בהודעה פרטית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.