עבור לתוכן

פינג משתנה כל הזמן

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, יש לי מודם יו אס בי ALE 150, מהירות גלישה דרך בזק 750 קילו והבעיה אצלי ככה: מידי פעם שאני רוצה לשחק קווייק באינטרנט הפינג שלי תמיד קופץ מ100 עד ל460 וממש אין לי מושג למה זה.... התקשרתי לתמיכה טכנית של בזק בתקווה שהם יעזרו לי אבל כל מה שהיה להם לומר זה שהניתוב מתבצע אוטומטית ושאין להם מושג מה אני עובר עד לשרת של קווייק ושזה הכל תלוי בהם (בקווייק) ולא בבזק... יש למישהו רעיון?

דבר נוסף, מישהו יכול להסביר לי למה בActivity של הSent וה Received הreceived תמיד מקבל קבצים גם שאני לא גולש באתרים??? (תמונה למטה)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

תראה מה שאמרו לך הוא בעקרון נכון. יכולות להיות מיליון סיבות לפינג נמוך. תזכור שאתה לא מתחבר ישירות לשרת של קוויק, אלא יש המון מחשבים בדרך, וצריך שרק אחד מהם ידפוק קצת את המהירות ואז הפינג יורד.

בקשר לשאלה השנייה, המחשב של מתקשר עם ספק האינטרנט ברגע שאתה מתחבר, ואז יכול להווצר מצב של שליחה וקבלת מידע. אבל בתמונה שנתת, נראה כאילו ישנה תעבורה די רצינית. תפעיל סריקה נגד ווירוסים ותוכנות ריגול.

פורסם
  • מחבר

רגע, איך אני אמור להתחבר לשרת של קוויק? מהבית שלי לבזק ואז ישר אליהם? או שיש עוד משהו בדרך לבזק?

והתכוונת לפינג גבוהה נכון? :cool2:

התמונה שנתתי היא כבר אחרי שנכנסתי לכמה אתרים... אבל בכל מקרה גם כשאני לא גולש לאתרים אני רואה שאני עדיין מקבל קבצים... ודרך אגב אין לי שום וירוסים ספייוואים בלה בלה בלה...

יש לי חבר שהוא גם גולש דרך בזק והספק שלו הוא בזק בינלאומי ומהירות הגלישה שלו היא כפולה משלי, הוא גולש על מגה וחצי והוא תמיד מקבל פינגים הרבה יותר גבוהים ממני, 400-850 אז איך אתה מסביר את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים