פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים איך אפשר לשחק WAR 3 נגד אנשים ברשת??ניסיתי דרך האפשרות של הבטלנט במשחק אבל הוא לא מתחבר צריך איזה תוכנה מיוחדת ??? או הגדרות מיוחדות??או שיש דרך אחרת??
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים ממה שאני יודע אתה רק צריך להירשם באתר שלהם, ואז אתה תוכל לשחק.אבל אם יש לך עותק לא-חוקי של המשחק לא יודע אם אפשר לשחק ברשת
פורסם 2004 בנובמבר 3021 שנים LOLאני מתפלא שיש אנשים שלא יודעים אבל לא משנה..ישנה תוכנה בשם KALI www.kali.netאתה נרשם דרך trail registrasion דרך אי מייל שאתה יוצר וזה מספיק לך לחודש לאחר חודש אתה נרשם מחדש ומקבל את הקוד החדשבקיצור תוכנה זו סורקת את המחשב למשחקים ומוצאת את warctaft 3ודרך אגב יש גםwarcraft 3 : the frozen throneיש שם קהילה גדולה של שחקנים ורובם משיראל משחקים המון שם תצתרףלעוד פרטים אתה יכול ליצור איתי קשר באי סי כיו292166197
פורסם 2004 בנובמבר 3021 שנים הכי טוב, זה פשוט לקנות את המשחק, ככה אתה יכול לשחק רשמית וחוקית על השרתים של BATTLE.NET (שהם הרבה יותר טובים מכל KALI וכו').. זאת הסיבה שקניתי את המשחק.. פשוט ממש כיף לשחק (וכמובן שיש הרבה מאוד שחקנים ישראלים שם)...
פורסם 2004 בנובמבר 3021 שנים אני קניתי את המשחק כשהוא רק יצא כאקט תמיכה בבליזארד, חברה שאני מאוד מאוד אוהב... עד עכשיו אני לא יכול ממש ממש ליהנות ממנו (גם כי אין לי זמן, אבל גם) כי יש לי Banshee2, למי שזוכר... לא, אני לא מתחרט שקניתי אותו... ;D לא, אני לא בן אדם חכם במיוחד... 8)
פורסם 2004 בנובמבר 3021 שנים אני משחק המון ב war3:tft, ממכר בהחלט. המשחק הרבה יותר טוב במולטי,זה כמו משחק אחר לגמרי. כרגע אני משחק הרבה footman frenzy למי שמכיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.