עבור לתוכן

NBA LIVE 2005 תוקע את המחשב לגמרי

Featured Replies

פורסם

שלום, אני יודע ששאלתי את השאלה הזאת מזמן בפורום, פשוט אף אחד לא עזר לי....וכל מה שניסתי לא עזר.

אז ככה, אני מפעיל את המשחק, ואחרי הטעינה שאני אמור להתחיל לשחק המשחק פשוט תוקע לגמרי את המחשב, המחשב לא מגיב לכלום ופשוט קופא.

זה קורה בכל סוגי המשחק גם באימונים, תחרות הטבעות, וכמובן במשחק רגיל - זה קורה אחרי 2-10 שניות, ככה שאני ממש לא מספיק לעשות כלום.

המפרט שלי הוא: INTEL P 4 2.4

512 RAM

ATI RADEON 9600

הדרייברים של הכרטיס מסך הכי מעודכנים (CATALYST 4.11) ,והגרסה המעודכנת של DIRECT X . ניסיתי להוריד כל מיני אפשרויות מהכרטיס מסך (לא עזר), ניסיתי לשים את כל הפרטים הגרפיים על LOW בלי שום אפקטים, וזה עדיין נתקע.

יש לציין שזה קורה אך ורק במשחק הזה ולא בשום משחק אחד שיש לי , לכן זה פשוט משגע אותי למה זה קורה...(אני מפעיל פיפא 2005, NFS UNDERGROUND?2 על הפרטים הגרפיים הכי גבוהים ומשחק שעות והם פועלים מצויין)

אני מיואש כבר מהמשחק , אז אם למישהו יש פיתרון או נתקל בבעיה הזאת בבקשה שיעזור.

פורסם

ניסית להתקין מחדש את המשחק? כי לדעתי רוב הסיכויים שקיימים קבצים פגומים.

פורסם
  • מחבר

כן, ניסיתי כמה וכמה פעמים.

אני יודע שהקבצים לא פגומים, כי אצל חבר שלי עם מפרט דומה המשחק עובד אחלה (אותם הדיסקים). ההתקנה גם כן עברה חלק ללא שום שגיאות.

פורסם

תקנה את המשחק ואל תוריד אותו מEmule אולי אז זה יעבוד??? :nono:

פורסם
  • מחבר

דיסקים מקוריים של חבר שלי, נמאס לו מזה קצת אז הוא הביא לי...

פורסם

המפרט של החבר שלך אומנם דומה - אך האם הוא משתמש באותם דרייברים בדיוק? אולי שווה לנסות CATALYST 4.10 ? אם זאת יש לציין כי המשחק אינו חף מבאגים - אצלי למשל הוא משאיר PROCESS פעיל גם לאחר יציאה - דבר שלא מאפשר התחלה מחודשת של המשחק - או יותר נכון לא איפשר - עד שעליתי על זה... :xyxthumbs: בכל מקרה אם זה לא יעבוד אולי אתה צריך עותק "מקורי" אחר....

פורסם

מישהו יכול להביא לי את הקישור של NBA? :xyxthumbs:

פורסם

אוקיי ,

זאת הפעם האחרונה שאני מבקש ממך לקרוא את חוקי הפורום.

יש לך בסך הכל 7 הודעות וכמעט בכולם נראה לי הערתי לך לקרוא את חוקי הפורום.

אף אחד לא יתן לך קישור למשחק כי אסור לדבר על ווארז כאן בפורומים!.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים