פורסם 2002 ביוני 923 שנים סליחה על הבורות.....אבל איך יותר טוב שאני יפעיל את המחשב עם הדלתות של המארז פתוחות או סגורות???
פורסם 2002 ביוני 923 שנים אל תשנה את הכותרת שוב.זה תלוי במיקום המארז, אם הוא נמצא במקום מאורר, בהחלט עדיף להשאירו עם דלת פתוחה.אם הוא תחוב מתחת לשולחן, אזי עדיף שהדלת תהיה סגורה ותהיה תחלופה יעילה של אוויר בתוך המארז.
פורסם 2002 ביוני 923 שנים מחבר ודרך אגב...תעשה טובה לי ולך כי אין לי כוח לרדת לרמה שלך...אתה חושב את עצמך .....אז שהיה לך בכיף...אם אתה יכול למחוק את הת'רד הזה אז זה טוב לכולנו
פורסם 2002 ביוני 923 שנים לשנות את הכותרת לאל תכנסו לטופיק הזה ?? מי שעשה את זה זה לא קצת .... ילדותי ?
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים בהחלט ילדותי..מתן, אמרתי לך כבר בפרטי שהכותרת שלך צריכה להיות עניינית. מה לעזאזל הבעיה שלך?
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים מחבר הבעייה שלי זה אתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני ישנה כל הזמן את הכותרת! למה שאי ירצה כל עוד זה לא קללות או מוריד את הרמה של הפורום ! נקודה!
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים הבעייה שלי זה אתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני ישנה כל הזמן את הכותרת! למה שאי ירצה כל עוד זה לא קללות או מוריד את הרמה של הפורום ! נקודה!כותרת ילדותית, או לא עניינית נכנסת להגדרה של -מוריד את הרמה של הפורום.
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים מחבר זאת הפעם האלף כבר שה**** הזה משנה לי את מה שאני כותב!מה כל מה שאני כותב מוריד את הרמה???? ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.