עבור לתוכן

מי עוד בבית?

Featured Replies

פורסם
תאמינו לי התקופה של בית ספר היא התקופה הכי יפה בחיים

שתתגייסו לצהל או תהיו בלי מסגרת, אז תדעו להעריך את הימים של פעם..

נכון :yelclap:

פורסם

אני לומדת ביום שישי, ורק ביום שישי, וזה סבבה כי אני, בניגוד אליכם :P, אוהבת את מה שאני לומדת. מה לעשות? בית-ספר זאת לא דמוקרטיה.

אז היום משום מה הוחלט שנלמד עזרה ראשונה (הטראומה מהצבא לא הספיק?) וטחנו את זה 5 שעות אבל כשהמדריכה החליטה שבסופו של דבר אנחנו צריכים לתרגל על בובת פלסטיק - אני וחברתי השפית ממסעדת פויקה החלטנו שזה הזמן להסתלק. תפסנו מונית למסעדה שלה, פתחנו והכל בשביל לגלות ש... מקרר אחד התקלקל! אז העברנו הכל למקררים האחרים והתחלנו לטחון קפה ולפטפט וכל הזמן הפריע הטלפון של לקוחות שהתקשרו להזמין מקומות או סתם לבלבל במוח. בשלוש וקצת בערך ה"סנג'ר" של חברתי הגיע והם התחילו לעבוד ואני התחלתי לצעוד לי מיפו ל"כרמלית" בדרך החוף וכמעט עפתי ברוח. מזל שלבשתי כובע כלב, מנעתי דלקת אוזניים עצבנית...

היה מצברוח טוב כזה, לקפץ על המדרכה בגשם וברוח (ולא קר לי!) אז עשיתי כזה "Weeeeeeeeeeeeeee!!!" כי חשבתי שאני לבד, ולפתע אני רואה איזה רוכב אופניים מסתכל עליי כאילו עכשיו ברחתי מאברבנל... ועוד עם הכובע כלב המצחיק שלי זה רק מחזק את ההשארה...

קיצר, העיקר חזרתי הביתה ל"קרפלעח'" חזיר עסיסיים ועכשיו שיפצרתי את החדר, סוף סוף דלת נורמאלית, התקנתי והברגתי מנעול, עכשיו חושבת להתחיל לעשות שיפוץ כללי וקצת סדר. החדר נראה כאילו הארון הקיא. אח"כ נראה לי אשב על ספרים, אחזור ללמוד גרמנית, עד שיש לי חוברות וזה... תחביבים לחורף. אולי אתחיל לסרוג. אין זין לצאת החוצה בקור הזה ועוד שאין לי גרוש על התחת. וודקה יותר זול בבית ;)

פורסם

ואני אחרי תאונה שנייה ....

הקימקו הזה לא מת עלי , מנסה להתנקש בי בכל הזדמנות שיש לו . קטנוע ארור .

פעם הבאה נראה לי הוא ישבור לי משהו .

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lmao.gif

פורסם

אני לומדת ביום שישי, ורק ביום שישי, וזה סבבה כי אני, בניגוד אליכם :P, אוהבת את מה שאני לומדת. מה לעשות? בית-ספר זאת לא דמוקרטיה.

אז היום משום מה הוחלט שנלמד עזרה ראשונה (הטראומה מהצבא לא הספיק?) וטחנו את זה 5 שעות אבל כשהמדריכה החליטה שבסופו של דבר אנחנו צריכים לתרגל על בובת פלסטיק - אני וחברתי השפית ממסעדת פויקה החלטנו שזה הזמן להסתלק. תפסנו מונית למסעדה שלה, פתחנו והכל בשביל לגלות ש... מקרר אחד התקלקל! אז העברנו הכל למקררים האחרים והתחלנו לטחון קפה ולפטפט וכל הזמן הפריע הטלפון של לקוחות שהתקשרו להזמין מקומות או סתם לבלבל במוח. בשלוש וקצת בערך ה"סנג'ר" של חברתי הגיע והם התחילו לעבוד ואני התחלתי לצעוד לי מיפו ל"כרמלית" בדרך החוף וכמעט עפתי ברוח. מזל שלבשתי כובע כלב, מנעתי דלקת אוזניים עצבנית...

היה מצברוח טוב כזה, לקפץ על המדרכה בגשם וברוח (ולא קר לי!) אז עשיתי כזה "Weeeeeeeeeeeeeee!!!" כי חשבתי שאני לבד, ולפתע אני רואה איזה רוכב אופניים מסתכל עליי כאילו עכשיו ברחתי מאברבנל... ועוד עם הכובע כלב המצחיק שלי זה רק מחזק את ההשארה...

קיצר, העיקר חזרתי הביתה ל"קרפלעח'" חזיר עסיסיים ועכשיו שיפצרתי את החדר, סוף סוף דלת נורמאלית, התקנתי והברגתי מנעול, עכשיו חושבת להתחיל לעשות שיפוץ כללי וקצת סדר. החדר נראה כאילו הארון הקיא. אח"כ נראה לי אשב על ספרים, אחזור ללמוד גרמנית, עד שיש לי חוברות וזה... תחביבים לחורף. אולי אתחיל לסרוג. אין זין לצאת החוצה בקור הזה ועוד שאין לי גרוש על התחת. וודקה יותר זול בבית ;)

גם אני מתחיל עוד מעט אבא שלי הולך ללמד אותי

מגניב לי יהיה לי דרכון+את השפה :)

פורסם

רק אני כמו חמור לומד :]

סתם סתם ללמוד חשוב למרות שהייתי ממש קרוב להפסיק ועשיתי מלא בלאגן אבל שטויות

עכשיו לומדים והכל טוב

נצלו את הזמן הזה מלא אמרו לי

כוס אמאק אפילו בערב אני בבית יא אללה עם הגשם הזה

פורסם

חכו לימי שמש חורפיים ואז ניתן יהיה לנסוע לחיק הטבע, לזכות לראות משהו סוף סוף פורח במדינה הזאת או ציפורים שנדדו הנה מאירופה ועצרו ליד הכרמל, אם זה מעניין כאן מישהו. אפשר גם סתם ללכת לעשות על האש ביער בן-שמן או ב"לה-תרון", זה מה שאני עושה בחורף.

פורסם

או לראות ארבה

פורסם

אם היו אווזים בארץ הייתי יוצא לציד אווזים ואז אוכל את התוצרת אךך כבד אווז בשר אווז בכלל אווז זו חיה טעימה.

אתמול יצאתי למסיבה היום יושבים בבית ורואים ליגה אנגלית.

פורסם

אם היו אווזים בארץ הייתי יוצא לציד אווזים ואז אוכל את התוצרת אךך כבד אווז בשר אווז בכלל אווז זו חיה טעימה.

אתמול יצאתי למסיבה היום יושבים בבית ורואים ליגה אנגלית.

אתה מודע לזה שכדי לאכול את הכבד אווז שאתה כל כך אוהב תצטרך לצוד את החיה, להשאיר אותה חיה ולפטם אותה בעזרת צינור ברזל כמה ימים עד שהכבד יגדל לפי 10 מהגודל הטבעי שלו, החיה תמות מזה, ואז תצטרך לטגן אותו קלות?

יש כמה אנשים שהיו אומרים על זה -גועל נפש-

פורסם

נייס-1 צודק אבל בארץ פיתום אווזים כבר איננו חוקי. ולאכול כבד אווז משמע לאכול מלא רעל כי הטבע שלנו מזוהם והם כמו מלא ציפורים נודדות אוכלים מפחים וממזבלות. ישנן ציפורים נודדות מאירופה שעוברות בישראל ועוצרות בבריכות הדגים לאורך הכרמל אבל לא נראה לי שהן טובות למאכל וגם - הן מוגנות. אתה רוצה להיות אנין טעם? סע למדגסקר לאכול לובסטר ב-2 דולר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים