פורסם 2002 ביוני 923 שנים אני רוצה לעשות אוברקלוק מזערי בלי נסיונות קירור לכ.מסךכדי לראות אם המצב משתפר.יש לי את התוכנה POWERSTRIPשהבנתי שהיא טובה אני רק רוצה לראות שהניסיון שלי לא פוגם במחשבANY 1 ???
פורסם 2002 ביוני 923 שנים אנשים ....גם אני מחפש תוכנה כזאת אתם יכולים להגיד איזה תוכנה טובה ומאיפה ניתן להוריד אותה?
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים בקשר לתוכנה זה רק אם יש לך חיישני טמפ' בלוח האם/כ.מסך, יש תוכנה לזה אבל אני לא זוכר מאיפה מורידים...אם אין לך חיישני טמפ' (כלומר התוכנה אומרת 0) אז יש מכשיר כזה שמצמידים ובודקים איתו...ראיתי את זה בביקורת המצולמת של טום "מה קורה למעבדים שמוציאים להם ת'היטסינק"
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים מחבר קיבלתי תוכנה עם הלוח אם - ASUS PROBEאני אתקין אותה ואבדוקמה היא עושה, אבל בכל מקרה לא נראה לי שהיא קשורה לכ.מסךועם POWERSTRIP אפשר גם לכוון הגדרות מסך (בנוסף).
פורסם 2002 ביוני 2023 שנים אם תרצה אני יעביר לך את הגרסאות האחרונות של ASUS PC PROBE תוכנה ללוחות אם של אסוס, מנטרת מהירות סיבוב מאורר המעבד, חום המעבד, ומתחים.ואת ASUS SMART DOCTOR אם יש לך כרטיס מסך של אסוס לניטור טמפרטורה , מתח ומהירות סיבוב המאורר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.