פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים היי,המחשב שלי הרגע חזר מתיקון.מה שאני יודע שהתקינו לי כמה תוכנות של סיימנטק,והחליפו לי ספק.עכשיו,המחשב איטי יותר! בהרבה.תעזרו לי בבקשה.
פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים איזה מחשב? מה הייתה התקלה? איזה ספק? למה החליפו ולאיזה ספק החליפו? מה בדיוק התקינו?תפרט יותרתנסה לפרמט גם זה יכול לעזור
פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים מחבר עזוב לפרמט,השאלה היא מה קרה? המחשב היה טוב ליפני התיקון.החליפו לי לספק SIS 651טוב. אני חושב שזה שם הספק. (לפי התוכנה EVEREST)
פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים לא.. זה כנראה שם הצ'יפ של הלוח, SIS זה עדיין חראלמה החליפו ספק?למה לקחת תמחשב לתיקון? עדיין לא ענית על השאלותואם אתה רוצה לדעת איזה ספק שמו לך פתח את המחשב (בטוח יהיה רשום עליו משהו)
פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים מחבר בגלל שהמאוור של המעבד עשה בעיות וגרם לתקיעת המחשב..בקיצור,החליפו ספק כי הוא עשה רעשים חזקים.אני אבדוק. (רק שזה לא ג'ינרי! *_*)ד"א האם אני יכול להחליף את הצי'פ על הלוח?
פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים מחבר יש לי לוח Gigabyte GA-8S651M-RZאני צריך להחליף את כולו עכשיו? רק ביגלל ה SIS הזה? מה חרא בו?
פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים עזוב עכשיו תצ'יפסטאמרתי שתתן תמפרט של המחשבהיה לך בו ספק של איזה חברה? (ג'נרי?)רוב הסיכויים עם זה חנות שכונתית או משהו הם בטוח ישימו לך אחד ג'נרי אז בדוק את זה
פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים הלוחות של גי'גבייט לא ממש להיט.(בלשון המעטה) -דרך אגב תמיד אני שומע ASUS ASUS לחבר שלי יש פנטיום 4 מזדקן והיה לו לוח ASUS עד אתמול (עד שהחלפתי לו)הבחור סבל !!! פשוט התעללות עבר , המחשב היה איטי רצח עבר 100 טכנאים אף אחד לא הצליח לפתור לו את הבעיה ברגע שהחלפתי לו את הלוח הישן ל ABIT החדש המחשב עף ! פשוט טס !!!! עד כמה שפנטיום 4 ישן יכול מסקנה ! רק ABIT ( סתם יש עוד חברות טובות) ציפס'ט אינטל 865 ו - DUAL CHANNEL DDR , באס 800 MHZ. משהו לא רע בכלל.
פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים אתה יודע זה לא ממש קשור לשם של החברה, לג'יגאבייט יש לוחות מעולים תלוי בדגם!! זה כמו שאני יגיד לך לחבר אחד שלי יש אינטל וגם לחבר שני שלי ולשני זה רץ יותר מהר תלוי בצ'יפ של הלוח, אם יש כרטיס מסך אונבורד וכאלה דברים
פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים לא המלצתי על כלום עדיין הרי לא החליפו לך לוח נכון? והמחשב פעל יותר מהר לפני כן?אז מה קשור הלוח? זה היה אותו אחדופעם ה 3, תן מפרט, איזה ספק היה לך, איזה יש לך עכשיו... מאיזה חנות לקחת תיקון?
פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים לדעתי האיטיות נגרמת על ידי האנטיוירוס ,החלק שסורק כל תיקיה שאתה נכנס אליה או כל דבר שאתה מורידבדרך כלל נקרא ondemand scanner או משו דומה ,אני בטוח שאם תבטל אותו לרגע תבחין בשיפור ניכר במהירות
פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים מחבר אני לא יודע איזה ספק היה לי מיקודם.מה שכן,אני אנסה לקנות ספק חדש וזהו..עכשיו תן צ'אנס לדבר על הלוח!בלי שום קשר לתיקון,טוב?מה לא טוב בצ'יפסט הזה?
פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים מחבר לדעתי האיטיות נגרמת על ידי האנטיוירוס ,החלק שסורק כל תיקיה שאתה נכנס אליה או כל דבר שאתה מורידבדרך כלל נקרא ondemand scanner או משו דומה ,אני בטוח שאם תבטל אותו לרגע תבחין בשיפור ניכר במהירותאתה צודק,הרגע ניסיתי. הכל עולה יותר מהר.תודה על הטיפ,אבל איך אפשר בלי אנטי וירוס? :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.