עבור לתוכן

עליה חדה בהתעללות בבע"ח בקרב הילדים והנוער - זעקה למען כל אלו שאינם יכולים לצעוק

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אולי לא להגיד לה את הזכויות שלה זה בטוח אבל גם לא לתת לחתולות להיות ככה סתם ברחוב או כל מיני דברים... אולי הרגו את הכלב אבל זה לא משנה למשפחה שהלכה להם בת קטנה.

המשפחה שהלכה להם הבת, משפחת גנון, לא היו כה תמימים. הילדה אולי היתה, אבל לא הבעלים של הכלב - האבא. הוא היה עבריין, חבר מרכז ליכוד (מסביר הרבה) ולא פעם אנשים אמרו שהוא היה מכה את הכלב ומלמד אותו לתקוף. אז כמובן שבפני השופט הוא יתפרס ויגיד "אוי ואבוי, אני לא יודע מה קרה, הכלב הפך למפלצת!". רוב האמסטפים שאני מכירה הם מאד עדינים וחביבים, יותר מכך הרוטוויילרים. הבעלים עם החינוך הבאוש שלהם הם הפושע האמיתי. כשאנחנו מדברים על ילד שמכה, הורס ומה לא, אנחנו מאשימים את ההורים שחינכו אותו כך. גם כלב ניתן לחנך - ואתה בוחר כיצד.

• תגובות 34
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

את צודקת. אני עד עכשיו לא מבין איך האבא לא בכלא?! הוא היה מרביץ לכלב והפך אותו למפלצת (ומספר אנשים העידו על כך), ואחרי זה מתפלאים איך הוא הרג את הילדה. דרך אגב, מקרה דומה קרה לפני כמה ימים ונגמר במזל בפציעה קלה וניתוחים פלסטיים לילדה הקטנה. למה לא שולחים את העבריינים האלה לכלא?! :pissed:

פורסם
  • מחבר

כי "הם רק אנשים".

פורסם

התמונה של הכלב הדמלטי בעיתון ממש זיזעה אותי לפי מה שהיה רשום בעיתון איזה עובד זר לקח את הכלב ששיך לאחת המשפחות בישוב ופשוט שיפד אותו בגלל שהכלב אכל או תקף תרנוגולת של העובדים הזרים .

למשתמש שהעלה את הסיפור עם הילדה הקטנה שמתה בעקבות הנשיכה של הכלב - עד כמה שכואב לי על הילדה אני לא מאשים בזה את הכלב . אני מאשים אך ורק את ההורים לשים כלב תקיפה שאימנו לתקוף ושבעבר היו מקרים שכבר התנפל על כלבים אחרים ליד הילדה הקטנה שלכם בלי השגחה ? לדעתי זה טיפשי וזאת רק אשמת ההורים שלא שמרו על הילדה שלהם . כלב כזה לא מביאים ליד ילדים קטנים שלא יודעים שאם תופסים לכלב בשיער ומושכים אז יש סיכוי גבוה שהוא יתקוף

פורסם
  • מחבר

הכלב שנשך את פני הילדה אומץ יום לפני כן וכנראה שהמאמצים לא ידעו על הרקע שלו שעלול היה להיות מאד טראומטי. בהנחה והם לקחו את הכלב ממכלאה או מצער בעלי חיים, אז כנראה לא סיפרו להם למה הכלב הזה נמצא שם מלכתחילה ושאימוץ כלב כזה כרוך בסיכון כלשהו. האחריות נופלת על הגוף שנתן למשפחה לאמץ את הכלב. כלבים שסבלו מהתעללות אקטיבית (הכאה, קרבות כלבים) צריכים להישים בקטגוריה נפרדת שכן הם סכנה פוטנציאלית. בחו"ל כלבים כאלו בד"כ נלקחים להיות כלבי שמירה בבסיסים צבאיים/בתי-סוהר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים