פורסם 2002 ביוני 923 שנים לא אני לא טועה, לא Computex, אני מדבר על המקבילה הישראלית (או שלא) לתערוכת Computex...מישהו הולך לשמה??אתם יכולים להצטרף ב www.stier.co.il בחינם (אם אתם באים ללא הרשמה זה עולה 30 ש"ח, ככה זה חינם).בקיצור אני הולך, ומקווה לגלות תגליות חדשות בנושאי המחשבים (אולי nVidia תכריז על הNV36??)
פורסם 2002 ביוני 923 שנים נדפקת... להורים שלי אין בעיות שאני יבריז מהביצפר בשביל זה ובשביל עוד המון דברים.
פורסם 2002 ביוני 923 שנים מחבר אה שכחתי להגיד....אני גם בא ביום האחרון, כנראה לא יהיה לי בי"ס כי זה יום אחרי הטיול השנתי (טוב שנזכרו לעשות שבוע לפני הסוף...) בכל מקרה גם אם יש, זה מתחיל ב12 בצהריים ונמשך עד 20:00 אז גם אם אתם מאחרים ויהיו לכם 4-3 שעות להסתובב זה מספיק...אני הולך עם אבא שלי כי גם הוא הולך לתערוכה... הוא הולך לכל התערוכות האלה... איזה כיף לו... הוא קיבל מלא שטויות משמה... (וגם אופיס XP בחינם...)
פורסם 2002 ביוני 923 שנים יש לי חופש לבגרות להסטוריה בסוף השבוע... כמו תמיד, אמא תשיג כרטיסים דרך העבודה בחינם, ואני אלך... מקווה לראותכם!
פורסם 2002 ביוני 923 שנים YESH!!!!!!!סוף סוף דבר אחד שמשתלם לעבור את גיל 18 בשבילו (אני מקווה לפחות... נשמע עצוב לא?!).בטוח שזאת הכוונה? איפה קראת על זה?
פורסם 2002 ביוני 923 שנים אני חושב שזה מסביר את זה https://www.eventact.com/stier/computax/RegisterTop.htm
פורסם 2002 ביוני 923 שנים נרשמתי...קיבלתי בר-קוד עם מס' סידורי... העסק רשמי.רק מקווה שלא יעשו לי סרטים כשאבוא לקבל את הכניסה החופשית שלי, הכנסתי פרטים שגויים...
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים מחבר אני מביא לאבא שלי להביא את שניהם... כמעט תמיד הם מביאים תג עם שם ותפקיד... אני אקבל "ליאור ישראלי אהב את ההצלחה מנהל טכני"
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים גם אני חירטטתי ממה שאמרו לי לא אמורות להיות עם זה בעיות אני מקווה לבוא לא יודע מתי או שלישי (מחר) או חמישי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.