עבור לתוכן

Computax

Featured Replies

פורסם

לא אני לא טועה, לא Computex, אני מדבר על המקבילה הישראלית (או שלא) לתערוכת Computex...

מישהו הולך לשמה??

אתם יכולים להצטרף ב www.stier.co.il בחינם (אם אתם באים ללא הרשמה זה עולה 30 ש"ח, ככה זה חינם).

בקיצור אני הולך, ומקווה לגלות תגליות חדשות בנושאי המחשבים (אולי nVidia תכריז על הNV36??)

פורסם

אני יהיה שם... יום אחרון, חמישי.

פורסם

היתי נוסע אבל יש לי שתי בעיות בי"ס :AR15: ואני גר בכרמיאל :AR15:

פורסם

יש לי בשבילך שני פתרונות:

1) תבריז

2) בקש מההורים טרמפ לעכו לרכבת

פורסם

1)ההורים שלי יהרגו אותי

2)בגלל 1

פורסם

נדפקת... להורים שלי אין בעיות שאני יבריז מהביצפר בשביל זה ובשביל עוד המון דברים.

פורסם
  • מחבר

אה שכחתי להגיד....

אני גם בא ביום האחרון, כנראה לא יהיה לי בי"ס כי זה יום אחרי הטיול השנתי (טוב שנזכרו לעשות שבוע לפני הסוף...) בכל מקרה גם אם יש, זה מתחיל ב12 בצהריים ונמשך עד 20:00 אז גם אם אתם מאחרים ויהיו לכם 4-3 שעות להסתובב זה מספיק...

אני הולך עם אבא שלי כי גם הוא הולך לתערוכה... הוא הולך לכל התערוכות האלה... איזה כיף לו... הוא קיבל מלא שטויות משמה... (וגם אופיס XP בחינם...)

פורסם

יש לי חופש לבגרות להסטוריה בסוף השבוע...

כמו תמיד, אמא תשיג כרטיסים דרך העבודה בחינם, ואני אלך... :)

מקווה לראותכם! ;)

פורסם

אני, ככל הנראה, אהיה שם ביום רביעי בצהריים.

פורסם

כתוב בהרשמה שזה לא תקף לגיל 18

זה אומר שאם אני לא בגיל 18 אני חייב לשלם

פורסם

YESH!!!!!!!

סוף סוף דבר אחד שמשתלם לעבור את גיל 18 בשבילו (אני מקווה לפחות... נשמע עצוב לא?!).

בטוח שזאת הכוונה? איפה קראת על זה?

פורסם

נרשמתי...

קיבלתי בר-קוד עם מס' סידורי... העסק רשמי.

רק מקווה שלא יעשו לי סרטים כשאבוא לקבל את הכניסה החופשית שלי, הכנסתי פרטים שגויים...

פורסם
  • מחבר

אני מביא לאבא שלי להביא את שניהם... כמעט תמיד הם מביאים תג עם שם ותפקיד... אני אקבל "ליאור ישראלי אהב את ההצלחה מנהל טכני"

פורסם

גם אני חירטטתי ממה שאמרו לי לא אמורות להיות עם זה בעיות אני מקווה לבוא לא יודע מתי

או שלישי (מחר) או חמישי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים