עבור לתוכן

בעיה בשיתוף אינטרנט 3 מחשבים וראוטר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני לקוח חדש של הכבלים ובזק בינלאומי, ורציתי לשתף אינטרנט ל3 מחשבים. לצורך כך קניתי ראוטר וחיברתי אותו למודם, וולשתי מחשבים אחרים. המחשב השלישי מחובר ישירות למודם.

כעת בכל המחשבים ניתן לגלוש לאתר של הכבלים לדוגמא, אבל לא לאינטרנט. כרגע אני מתחבר לספק עם חייגן, עד שהכבלים יאשרו את הIP שלי. הגדרתי חייגן יחד עם הבחור מהתמיכה הטכנית בכל אחד מהמחשבים. המחשב שמחובר ישירות למודם מתחבר ללא בעיה ויכול לגלוש. מחשב אחד בהתחלה התחבר לאינטרנט, אח"כ התחבר והתנתק אחרי 20 שניות, ועכשיו לא מתחבר בכלל ונותן ERROR 769. המחשב השלישי מעולם לא הצליח להתחבר. ברור שניסיתי להתחבר מכל מחשב כשהשאר מנותקים.

השאלה שלי היא מדוע אני לא יכול להתחבר עם חייגן? האם טעיתי והייתי צריך להגדיר משהו לראוטר? (לא הגדרתי כלום, רק חיברתי את הראוטר וכבלים עליו וממנו)

האם כאשר לא יהיה צורך להשתמש בחייגן יפתרו כל בעיותיי?

תודה לכל המשיבים!

פורסם

למה אתה מחבר גם נתב וגם מחשב למודם?

פורסם
  • מחבר

למה? לא יודע... אמרו לי שזה מה שצריך לעשות... חוץ מזה לא ראיתי שיש כניסה לכבל של כבלים בראוטר... הוא מתחבר ךWAN רק דרך כבל רשת, שאותו הוא מקבל מהמודם... לא נראה לי שיש דרך אחרת.

פורסם

זה העניין - את הכניסת WAN אתה מחבר למודם ואף מחשב אתה לא מחבר למודם, אלא רק לנתב

איזה נתב זה? הוא תומך בL2TP? אתה חייב L2TP בשביל לחייג בעזרתו. אם היה לך IP קבוע לא היה צורך בשום תמיכה מיוחדת

פורסם
  • מחבר

זה העניין - את הכניסת WAN אתה מחבר למודם ואף מחשב אתה לא מחבר למודם, אלא רק לנתב

איזה נתב זה? הוא תומך בL2TP? אתה חייב L2TP בשביל לחייג בעזרתו. אם היה לך IP קבוע לא היה צורך בשום תמיכה מיוחדת

אה... אתה בטוח? אתה יכול להסביר מה בדיוק ההבדל ואם זה מקור הבעיות?

כל מקרה הנתב שקניתי ?Router EDIMAX 4port .ואין לי מושג במה בדיוק הוא תומך האמת... הוא תומך בחייגן לדעתי, כי הצלחתי להתחבר דרך אחד המחשבים בעזרת חייגן. כל מקרה הקטע של החייגן הוא זמני בלבד. עד שהכבלים יאשרו את הIP. טוב אני אנסה להאיץ את הטיפול של הכבלים בIP שלי.

פורסם

מה שאתה עושה שקול לחיבור שני מחשבים למודם וניסיון לחייג בשניהם

הנתבים של אדימקס כולם תומכים בL2TP עד כמה שאני יודע

פשוט תגדיר חייגן בנתב וסיימת, בלי שום דבר מהכבלים

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני אנסה. אבל איך מדגירים חייגן בנתב? הוא בכלל לא מזוהה ע"י שום מחשב? לא? אתה אומר שמגדירים רק חייגן אחד? ומתי מבצעים את החיוג? ודרך איזה מחשב?

פורסם

הנתב מחייג לבד, והמחשבים מקבלים ממנו אוטומטית אינטרנט (זה קצת יותר מסובך מזה, לא רלוונטי)

בעקרון אתה גם תגדיר אותו לחייג אוטומטית ולהישאר מחובר

תביא צילומי מסך מהדף של החיוג L2TP של הנתב ואני אגיד לך מה למלא

פורסם
  • מחבר

תודה על הרצון הטוב, אבל אני לא יכול לתת צלומי מסך מהנתב בגלל שאין לי גישה אליו חומרתית... הוא לא מופיע ברשימות החומרה של שום מחשב...

אני יכול לבנות חייגנים רק על החיבורי LAN שאני רואה בMY CONNECTIONS. לזה אתה מתכוון?

כל מקרה אני אשמח אם תסביר לי בדיוק איך לעשות את זה, כלומר לגשת לחיוג L2TP של נתב.

פורסם

הוא לעולם לא יופיע ברשימת החומרה, מה שיופיע זה הכרטיס רשת שמחובר לציוד שהמחשב שלך לא צריך ולא אמור לזהות וגם לא לנסות

באחד המחשבים שמחוברים אליו, לך להתחל, הפעלה, cmd

בחלון שנפתח ipconfig

קח את הכתובת של הdefault gateway ותכניס אותה בדפדפן

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך, אבל איך בדיוק אני מכניס את הIP הזה לדפדפן? TOOLS<INTERNET OPTINS<CONNECTION ואז מה??

פורסם

לא, ממש לא

יש לך שורת כתובת...

פורסם
  • מחבר
:lol: :lol:סבבה הבנתי!! טוב אני אנסה ואם יהיו בעיות אני אחזור לפה! תודה!
פורסם
  • מחבר

אוקיי, נכנסתי להגרות L2TPXDSL ואני לא יודע את הHOST NAME (אולי GCH.BEZEQINT.NET??) את ה MAC IP, והכי חשוב את ה L2TP GATEWAY... אז מה עושים?

פורסם

host=gateway=GCH.BEZEQINT.NET

הIP והMAC צריכים להיות אוטומטיים או משהו כזה, אתה לא צריך לקבוע אותם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים