פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים היי!הגיע אלי היום טכנאי להתקנה של אינטרנט אלחוטי.הייתה בעיה שהמודם של אלקטל השחור (HOME TOUCH) כל הזמן יצא מסנכרון. הוא תמיד עשה את זה ובזק היו אמורים להחליף לי את המודם ולפתו ראת הבעהי אבל זה לא פתר שום דבר!יש למישהו רעיונות איך פותרים את הבעיה הזו לפני שאני הולך לצרוח על בזק?
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים מחבר לא, י שלנו מרכזיה, כך שעשינו "קו עוקף מרכזיה" מיוחד שמתחבר לקו היוצא בלבד (עוקף את כל הטלפונים בבית) ורק שם יש פילטר.
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים התמיכה הטכנית של בזק עשתה כבר ריסט לקו ?גם לי קרה פעם עם אלקטל שחור והם סידרו את הבעייה מהמרכזיה שלהם
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים על קו עוקף מרכזיה אתה לא צריך פילטר - הוא הרי כבר עקף את הטלפוניה הרגילה.כמו כן כנס לממשק שלו ותעשה לו RESET משם - זה הכי טוב.
פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים זה מזכיר תבעיה שהייתה לי, המודם כל הזמן יצא מסכרון ולא משנה מה עשיתי. כל יום התקשרתי אל בזק (במשך 3 ימים) והם עשו בדיקת איכות של הקו, כל יום היה משהו אחר בסוף בא טכנאי, הוא היה בבית איזה 3 שעות, הוא פירק קירות, שקעים, שרף לי כרטיס רשת ועוד כמה. קיצר, הוא לא הצליח לסדר אז למחרת בא טכנאי אחר והוא היה 5 דקות בבית והכל עבד, מה הוא עשה? זה פשוט מאד, הוא החליף 2 חוטים מסקנה: נזק עושים רק נזק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.