פורסם 2002 ביוני 923 שנים או: מה לא לשכוח כשמתקינים היט סינק. AMD 1.4Ghz ASUS A7M266 היום בבוקר החלטתי שאני אתקין את ה-CopperOrb שלי מחדש לפי המדריך של KoM. אז עשיתי הכל כמו שצריך רק בסוף, כשאורב היה במקום שחכתי לחבר אותו ללוח ;D הדלקתי את המחשב, שיטטתי בביוס, ראיתי 43 מעלות מעבד(וכמובן ידעתי שזה בגלל שהרגע פתחתי אותו) ולא שמתי לב שאין את ה-RPM של המאוורר. יצאתי מהביוס, הווינדוס עלה, מיד הפעלתי את הProbe ואז ראיתי מעבד ב- 66 מעלות ומאוורר לא מסתובב ברוב טיפשותי גם עשיתי Shut down מהWin וכשראיתי שזה לוקח יותר מידי זמן אז משכתי את הכבל של החשמל. למזלי המעבד שרד(האורב היה רותח אגב). עכשיו אני על 100Mhz Bus (=1050Mhz מעבד) כדי לקרר את המסכן. 32 לוח 53 מעבד. אני מקווה שלא עשיתי נזק כלשהו... אני אבדוק את זה בלופ של 3Dmark כל הלילה.
פורסם 2002 ביוני 923 שנים איזה לוח זה? לוחות של Gigabyte לא מאפשרים הדלקה של המחשב אם לא מחובר מאורר ללוח
פורסם 2002 ביוני 923 שנים הוא כתב שהלוח הוא של ASUSאני מקווה שלא קרה שום נזק למעבד שלך וגם נראה לי שלא קרה כלום!
פורסם 2002 ביוני 923 שנים מרשים ביותר סטפינג AYHJA.ואתה עבדת על המעבד או שהוא בא ככה כמו שמינימייזר שאל?
פורסם 2002 ביוני 923 שנים מחבר מגניב, לא ידעתי שהוא פתוח(אין לי מושג איך מזהים). רק חבל שהלוח שלי לא תומך בשינוי מכפלה
פורסם 2002 ביוני 923 שנים מחבר טוב אז כנראה שיש שיפור דיי גדול. אתמול זה היה כשהלוח 29 מעבד 59 ועכשיו כשהלוח 32 מעבד 57 אז אני יכול לקבל שיפור של עוד 5 מעלות @#$@#% מגניב ביותר :AR15: עריכה: אם מחשבים קצת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.