פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים המשחק במחשק זה עושה זאת על אחריותו בלבדלחץ כאןתבחרו ב Download למעלה ותתחילו לקרוע את המשחקזה מעביר זמן די מהר...
פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים קונים דגים קטנים!ואיך מאכילים את הדבר הכחול ההזה? הוא פשוט מת לי!הSTAR משהו..בלבל 2-2
פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים מחבר איך מאכילים את הקרניבורים?!הם אוכלים את הדגים הקטנים שאתה קונהואז הם מביאים לך יהלומים...קונים דגים קטנים!ואיך מאכילים את הדבר הכחול ההזה? הוא פשוט מת לי!הSTAR משהו..בלבל 2-2אם אתה מדבר על מה שאני חושב זה התמנון הקטן בצורת כד שמסתובב בקרקעיתאז הוא אוכל כוכביםאתה צריך לתת לדגים (גדולים בלבד!!) את ה Star posionואז הם הופכים לחצי שקופיםובמקום מטבעות הם יתנו כוכביםשאותם הכדים האלה אוכלים..
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים סיימתי את המשחק הזה לפני עשור , אתם תגיעו למצב בו כל מה שאתם עושים זה ללחוץ על העכבר בצורה מטורפת רק כדי לאסוף כסף ויהלומים , ואז אתם תעזבו את היהלומים והכסף כי זה כבר לא שווה לאסוף יהיה לכם תיבות עם אוצרות , זה לא נגמר המשחק הזה ...
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים בהחלט הרבה יותר טוב מHL2. או שלא. אבל נחמד. כדאי לבדוק גם את הגרסא המלאה, למי שאהב את מה שיש באינטרנט ויש לו יותר מדי זמן פנוי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.