פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים היי,אני זקוק לעזרה. המחשב ניתקע בכניסה ל Windows בטעינה שלו.זו בעית חומרה.אני באתי כאן להיתייעץ. אני לא יודע מה הבעיה,אני כבר נואש.
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים זה ברור,איזה סוג של עזרה עדיין לא החלטתי אתה לא יכול סתם ככה להגיד תבעיה זה לא מספיק ,תן יותר פרטים התקנת איזה דרייבר לפני זה קרה? סתם נתקע או מסך כחול?
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים מחבר כן,באתי לכתוב לכם ת'בעיה והמחשב הטמבל הזה שלח.אם תיראה איזה איטיות יש במחשב הזה :-\
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים מחבר זה ברור,איזה סוג של עזרה עדיין לא החלטתי אתה לא יכול סתם ככה להגיד תבעיה זה לא מספיק ,תן יותר פרטים התקנת איזה דרייבר לפני זה קרה? סתם נתקע או מסך כחול? זה לא במסך הכחול,זה בטעינה של הווינדוס. לא התקנתי כלום,זו בעית חומרה. בדקתי תהרדיסק במחשב אחר
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים כבר הבנתי שזה בטעינה של הוינדוס שאלתי אם זה רק נתקע או שיש מסך כחול שאי אפשר לצאת ממנורק בגלל שהוינדוס עלה שחיברת תדיסק קשיח למחשב אחר זה לא בהחלט אומר שהבעיה היא בחומרה זה יכול להיות דרייבר בעייתי לחץ F8 לפני שהוינדוס עולה ובחר בlast known good configurationאם זה לא יעזור אז כנס לsafe mode ותשתשמש בsystem restore/שחזור המערכת אם לא ביטלת זאת
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים מחבר תודה,אבל באמת שניסיתי את זה. ניסיתי הכל.הבעיה היא בחומרה,משהוא קניראה פגום,או לא תקין.השאלה היא - איזו חומרה?
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים אפשרי שזה בעיה בחומרה אבל זה לא בטוחתבדוק אם המאוררים של הכרטיס מסך/מעבד מסתובביםתבדוק מתחים דרך הביוס,צריך להיות משו אם health תרשום אותם על איזה דף וצרף אותם להודעתך הוספת/החלפת חומרה לאחרונה?מה המפרט המלא? תכנס בsafe mode ותסיר את כל הדרייברים דרך הוספה/הסרה / add remove אולי זה יסדר תבעיה
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים מחבר טוב .. אני משאר שהנושא יכול להינעל \ להינטש.גיליתי תבעיה.מדובר בעוד מעשה זדוני של אח שלי,תוכלו לישמוע עליו בתרד הזה:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=94940.0היום שלחתי את המחשב עם אבא שלי לחבר שלו שמומחה במחשבים,אח שלי שיחק במאוור של המעבד,פתח אותו והוא היתחמם עד שלא היה ניתן לעבוד איתו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.