עבור לתוכן

קירור דחוף!!

Featured Replies

פורסם

אתמול החלטתי סוף סוף למרוח את המשחת קירור שקניתי, אז הוצאתי את המחשב ממקומו (מין ארונית כזו שעשו לי בשיפוצים האחרונים) פתחתי אותו ואז נזכרתי ששכחתי להביא את הפד האנטיסטטי...

בכל מקרה הרגשתי שהמארז שלי חם מאוד, הספק הוציא אוויר רותח, אז החלטתי לבדוק מה קורה אם אני אפעיל את המחשב שהמארז מחוץ לארונית.

לאט לאט המארז התקרר, הספק הוציא אוויר קריר, והמארז כבר לא היה חם בכלל...

בכל מקרה הגעתי למסקנה שהאוויר שמוציא הספק מצטבר בארונית ועוטף את כל המארז בחום, ובגלל שמתכת מוליכה חום, גם הבפנים חם...

יש דרך כלשהי לקרר את האזור?

לשים מאווררים במקומות אסטרטגיים?

פורסם

פרויקט קירור לארונית? :D

נ.ב גם אצלי המארז יושב בקבינה, אם זאת היא פתוחה מאחורה.. למה שלא תאמץ זאת גם אצלך?

פורסם
  • מחבר

יש פגם אחד ברעיון שלך... אני אצטרך לעשות פתח לדירה של השכנים ;D

פורסם

גם אצלי הוא בתוך כוך, אבל כל עוד הכוך פתוח מאחורה זה בסדר...

פורסם

אם יש עדיין מרווח מספיק בין המארז לדפנות הארונית, אתה יכול לשנות את אגזוז המארז שיוציא את האוויר החם מחזית המארז ורצוי שהאגזוז ימוקם כמה שיותר למעלה.

לעומת זאת פתרון יותר פשוט, אם חש מרווח גדול בין החלק העליון של המארז לארונית, אתה יכול למקם שם את האגזוז ( מה שנקרא Blow Hole ) ואפילו להבריג על המארז, קרוב לקצה שפונה אליך, מאוורר שינוק את האוויר החם ויציא אותו מהארונית.

פורסם
  • מחבר

אם יש עדיין מרווח מספיק בין המארז לדפנות הארונית, אתה יכול לשנות את אגזוז המארז שיוציא את האוויר החם מחזית המארז ורצוי שהאגזוז ימוקם כמה שיותר למעלה.

לעומת זאת פתרון יותר פשוט, אם חש מרווח גדול בין החלק העליון של המארז לארונית, אתה יכול למקם שם את האגזוז ( מה שנקרא Blow Hole ) ואפילו להבריג על המארז, קרוב לקצה שפונה אליך, מאוורר שינוק את האוויר החם ויציא אותו מהארונית.

האגזוז של המארז? אתה מתכוון למאוורר שמוציא אוויר נכון?

אז הבעייה היא שמי שמוציא אצלי אוויר הוא של הספק ואת הספק אי אפשר להזיז אלא אם כן מוציאים אותו מהמחשב... (ועד עכשיו היה לי רק מאוורר אחד שבא עם המארז, ולמען האמת אני לא צריך יותר...)

אבל בקשר למאוורר שיוציא את האוויר החם, זה רעיון טוב, אני פונה לחנות החשמל הקרובה לביתי עוד היום... הוא הבטיח לארגן לי מאוורר גדול...

פורסם

האגזוז של המארז? אתה מתכוון למאוורר שמוציא אוויר נכון?

אז הבעייה היא שמי שמוציא אצלי אוויר הוא של הספק ואת הספק אי אפשר להזיז אלא אם כן מוציאים אותו מהמחשב... (ועד עכשיו היה לי רק מאוורר אחד שבא עם המארז, ולמען האמת אני לא צריך יותר...)אבל בקשר למאוורר שיוציא את האוויר החם, זה רעיון טוב, אני פונה לחנות החשמל הקרובה לביתי עוד היום... הוא הבטיח לארגן לי מאוורר גדול...

ובכן, מסתבר שאתה אכן כן זקוק ליותר ממאוורר אחד.

נ.ב זוג מאווררי מארז זה כבר כמעט חובה בכל מחשב מודרני (לא כולל מאוורר הספק).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים