עבור לתוכן

-=זקוק לעזרה מכל מי שמבין פה במערכות סאונד בשביל הרכב החדש לי :)=-

Featured Replies

פורסם

אכן, אם פתאום תיפול עליך מזוודה של כסף מהשמיים תוכל להנות מ ALPINE איכותי.... :silly:

• תגובות 35
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

פחחח.... הלוואי עליי ALPINE... אבל בחיים האמיתיים PIONEER יספק לי ת'סחורה...

אז שוב חן חן לך RAZOR ;D.... על העזרה..!

לגבי ההגדרות..הבנתי שתכלס מה שלא ידעתי עליו זה ה CROSSOVER...

אבל עדיין מה שנשאר לי כתעלומה זה מספר הרמקולים...

ולהלן שאלותיי:

1.אתה כותב מידים... טוויטרים.. קרוסאובר וכ'ו וכו'...

תגיד לי תכלס... שורה תחתונה... כל מה שאמרת "נכנס" ל-2 רמקולים איכותיים מקדימה?! (יענו הטוויטרים והכל ביחד באותו רמקול? או שזה מפוצל לכמה רמקולים?)

2.אז נגיד ואני הולך על הגרסה ה"צנועה יותר" של מערכת אז סה"כ צריך להיות לי:

רדיו דיסק+קומפוננט קדמי+2 רמקולים אחוריים 6X9 ....בלי סאב וופר ובלי מגבר...?! (או שבעצם קומפוננט בהגדרתו-כולל כבר סאב ואז אני צריך רק לקנות 2 רמקולים קדמיים)

זהו!?האם הבנתי נכון?!

תוכל להגיד לי בדיוק איפה ממקמים אותם באוטו?!... (הקדמיים בדלתות? והאחוריים איפה שהחלון האחורי? ככה זה?)

3.כן אחי... פספסת ת'שאלה הכי חשובה בשבילי... הנה העתקתי אותה:

"אשמח אם תכלס תמליץ לי על דגמים ספציפים שאוכל לרכוש לגבי ה FRONT STAGE ולגבי הרמקולים האחוריים... בדגש על הקדמיים כי אני נוהג :P[glow=red,2,300][/glow]

והאחוריים מה שתגיד לי שבאיכות סבירה

תגיד לי כמה עולה ואיפה ניתן להשיג?! אני צריך מושג של מחיר..... אני גר באיזור רמת-גן... תל-אביב...יש חנות שאתה ממליץ?...

אני לא הולך להפציץ מחיר אז אני מקווה שיעלה ככה 300 400 לזוג רמקולים (נראה לי שככה זה הולך לא?מחיר לזוג)....

סה"כ אני מקווה לסיים עם 1700 שקל ככה...

3 שאלות.. 3 דקות זוז! :)... סתם קח ת'זמן אחי.. אני מעריך את זה.. ואת כל מי שעונה לי פה :smile1:

פורסם

אוקי:

1. כל אחד מהנ"ל יכול לבוא לבד. אתה יכול לקנות רק מידים, רק טוויטרים, רק קרוסאוברים, רק סאבים וכו'.

קומפוננט זה סט הכולל בתוכו טוויטר, קרוסאובר, ומיד.

את הקומפוננט מקדימה ממקמים: המיד בדלתות הקדמיות, הטוויטר בד"כ בדשבורד, ואת הקרוסאובר זורקים איפה שיש מקום, לא קריטי.

2. נכון. אם באמת יש לך בעיית תקציב אפילו רק רדיו דיסק+רמקולים.

3. אני לא יכול לתת לך דגמים מהסיבה הפשוטה שכל אחד שומע אחרת. נתתי לך רשימה של פירמות..

לך לחנות רמקולים שאתה סומך עליה(מאיפה אתה?) ותשמע רמקולים של כל מיני חברות, בדגש על אלה שאני נתתי לך.

ברגע שתשמע משהו שאתה אוהב, פשוט תיקח :)

פורסם

אם תקנה מערכת בלי מגבר אל תצפה לעוצמה מי יודע מה וגם בעוצמה גבוהה האיכות צליל תרדד אמרת שאתה לא מתכוון לשמוע פול ווליום כמו הערסים בשכונה חח אז תקנה מגבר פשוט עם הספק לא כל כך גבוהה. 300-600 ש"ח.

פורסם

רועי - יש לך בכלל אוטו?

אני מכיר הרבה מאוד מכוניות עם מערכות חזקות ללא מגבר...

ויותר מאוחר הוסיפו מגבר בשביל להגביר סאב, ואז גם הגבירו את הרמקולים...

פורסם

יש לי אוטו, ומעניין מזה חזק בשבילך

פורסם

נכון שRMS הוא לא מדד לעצמה אבל הוא בהחלט משפיע ו50W RMS לערוץ זה חזק ובמיוחד שאתה יושב באוטו סגור והרמקול בקושי חצי מטר ממך, ויש רדיו דיסקים שמוציאים יותר.

פורסם

shibbi, מקודם המלצת על רמקולים קומפוננט של מגנט דגם 2160. האם התכוונת לאלו :

http://www.magnat.de/car/car.php?serie=Xtrema&detail=117426&area=1〈=en  ?

איפה אפשר להשיג אותם במחיר כזה (370 ש"ח)?? מה הגודל שלהם באינצ'ים (5.25 או 6.5)?

תודה מראש... ;)

פורסם
  • מחבר

טוב... אז היום הייתי בחנות לרכב כדי להתקין "עלוקה" .... והמוכר.. (נראה לי בסדר רק שקצת ניסה לשכנע יותר מידי) נתן לי ת'הצעה הבאה:

רדיו דיסק MP3 של PIONEER מדגם 3600 (קצת ישן יותר)..לינק:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=33281

רמקולים אחוריים של PIONEER בהספק של 360 וואט! ... הנה לינק למוצר דומה :

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12942

הדגם שהוא הציע לי חדש יותר ועם 360 וואט רק...וגם אני לא סגור על זה-שהוא אמר לי שהם 4 WAY (מה הכוונה?)

וקומפוננט קדמי של PIONEER...מדגם נראה לי 1370 אם אני לא טועה.... הנה לינק למוצר דומה(נראה לי):

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37581

אבל העוצמה של מה שהוא הציע לי זה 180 וואט.. (ככה זה ל FRONT STAGE?.. מספיק וואט?)

סה"כ כל זה ב-2000 שקל... ועם הרכבה אני צריך להוסיף עוד 150 שקל...

ממ... נראה בסדר... אבל אולי אני יכול להשיג דיל טוב יותר..!?

מה אתם אומרים?

[glow=red,2,300]אני צריך ממכם פשוט שם +מספר טלפון של חנות שאתם ממליצים לי ללכת אליה ברמת-גן תל אביב משהו כזה... [/glow]

אני צריך שירכיבו לי גם.. כי אני לא יודע איך... :s05:

פורסם

ב 2200 שקל הרכבתי מערכת עם פאנל mp3 של פיוניר מגבר סאב ורמקולים...

פורסם

אני לא מכיר בת"א אבל אני יכול לברר לך...

יש את ג'וינט בראשון שהם אחלה..

בקשר לפיוניר האחוריים - הכי איכותיים הם דווקא אלה שמוציאים 300W, ואחריהם אלה עם ה 330..... האחרים פחות טובים...

את הקדמיים ואת הפאנל אני לא מכיר אז אני לא יגיב...

תקשיב לרמקולים- תיקח מה שנשמע לך טוב

פורסם

אל תקח רמקולים בעוצמה של 300 וואט אם אתה לא מתכוון לקנות בגבר כי אז זה לא ינצל את כל העוצמה שהפנל מוציא עדיף שתקנה 250 וואט.

פורסם

נו באמת...... אני אפילו לא אגיב...

טוב בעצם אני כן:

1. ה 300 וה 330 הם הרמקולים הכי טובים של פיוניר, הכי איכותיים כבר אמרתי.

2. אולי בעתיד הוא ירצה להוסיף מגבר.

3. גם רדיו דיסק 50RMS יפתח אותם לא רע בכלל.

4. למה שלא יקנה 300 או 330? מה כבר ההבדל? 50 שקל?

פורסם

פיוניר, איכותי? אולי יחסית למחיר... הדגם הכי איכותי? שוב אולי, אולי יחסית למחיר.

אני הייתי הולך במחירים שלו על קנווד 240W, יש להם באס קצת יותר טוב לדעתי, חשוב שאין סאב.

הרדיו דיסק הממוצא מוציא בערך 20 RMS וגם זה עם התחממות, זיעה ומאמץ מרובה...

תכנס לזאפ ותחפש מאגנט 216 או 2160

פורסם
  • מחבר

בדיוק אחי :)...

שהמערכת תהיה פתוחה להצעות בעתיד ;D

השאלה היא.. האם הרמקולים של פיוניר הם גם טובים.. (והאם הרמקולים האלה עם הציפוי הכחול של פיוניר..ששומר ומגן מפני התיישנות הרמקולים (גומי וכו')- צריך להתייחס אל זה בכובד ראש ולהעדיף רמקולים כאלה ).......

מה שאני באמת הכי צריך פה ואף אחד לא ממש הגיב לי על זה - זו חנות שאתם יכולים לתת לי טלפון שלה או משהו!

במרכז.. תל אביב משהו... אין לי לאן ללכת :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים