פורסם 2002 ביוני 923 שנים חשבתי על ה- SLK600 או ה- AX7. מה עדיף? יש לי AMD. יש משהו אחר? ואיפה לקנות הכי זול?הטמפרטורה כרגע היא 56 מעלות ואני חצי באינטרנט וקצת CS. האם כדי לקנות אחד מהמוצרים? מה עדיף? ועד כמה יעזור כל היטסניק בקירור? וגם הטמפ' של הלוח אם שלי היא 40 מעלות-קריטי? צריך לעשות משהו בנושא?תודה
פורסם 2002 ביוני 923 שנים בsimpletech יש SLK600 וAX-7.ובזיגזג יש AX-7 במחיר יותר הגיוני מאשר בסימפלטק.
פורסם 2002 ביוני 923 שנים חשבתי על ה- SLK600 או ה- AX7. מה עדיף? יש לי AMD. יש משהו אחר? ואיפה לקנות הכי זול?הטמפרטורה כרגע היא 56 מעלות ואני חצי באינטרנט וקצת CS. האם כדי לקנות אחד מהמוצרים? מה עדיף? ועד כמה יעזור כל היטסניק בקירור? וגם הטמפ' של הלוח אם שלי היא 40 מעלות-קריטי? צריך לעשות משהו בנושא?תודהאני לא בטוח שאתה חייב להחליף צלעות קירור, הטמפ' של הלוח היא 40.. וזה מצביע על תחלופת אוויר לקויה במארז, ראשית כל תפתור את הבעייה הזאת.נ.ב תעיין במדריכים באתר אני בטוח שתוכל להפיק מהם תועלת.
פורסם 2002 ביוני 923 שנים מבדיקות שעשיתי לא יעזור שום גוף קירור ולא משנה עד כמה הוא יעיל, אם טמ"פ החדר גבוהה או התחלופת אויר במארז לא טובהעד כמה שהגוף קירור יהיה חזק זה לא ישנה הטמפ של המעבד ולוח האם יהיו גבוהים.
פורסם 2002 ביוני 923 שנים מחבר תודה לכלום...כרגע תחלופת האויר שלי במארז לא טובה כי לא התפנה לי זמן לעסוק בזאת...אך כרגע כשאתם אומרים לי שצריך לסדר זאת בדחיפות אני אגש לעבודה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.