פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים אבל החלפתי כמעט הכל חוץ ממאוורר למעבד ועדיין הבעיה ממשיכהתפתח תמארז ונסה להתקין שוב ,אולי יתמזל מזלך אני לא חושב שעדכון ביוס יהיה הפתרון כי הכל עבד חלק במשך 3 שנים אני לא רואה שום סיבה למה שיפסיק אלא אם כן אחד מהרכיבים נדפקותתפלא,יש לוחות אם שלא עובדים אם WINDOWS XP ללא עדכון ביוסוההסבר של היצרנית לוח אם הוא לא מובן בכלל...תגדיר בביוס את הfirst boot device ל floppyותכניס תדיסקט ,אחרי שיעלה רשוםawdflash 866aura8.BIN backup.bin /sy/py/cc/R/Fאחרי שזה יסיים לעדכן יהיה ריסט,ואז כנס לביוס וכנס ל load setup defaults ושמור*ודא שההגנת כתיבה בדיסקט לא מופעלת,כלומר שבצד שיש תעיגול מתכת באמצע הצופציק השחור כלפי מעלה*עריכה - לפני שאתה מעדכן כנס לביוס לmiscellaneous contro ושים flash part write protected על disabled כדי לכבות תהגנת כתיבה של הביוס.וגם ממש אין לי תקציב לשלם עוד 300 ש"ח על לוח חדש (אני אחרי קניית מחשב חדש...)לא בטוח שתצטרך לא הורדת ת awdflash 7.78 שיש בhttp://www.jetway.com.tw/evisn/download/update.htm נכון? בעמוד של העדכוני ביוס יש חדש יותר (מה שהבאתי בלינק השני) ,לא כדאי להשתמש בישן יותר זה עלול לגרום בעיות
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים מחבר המחשב עבד עם Windows XP מאז שהמערכת יצאה לשוק... זאת לא הבעיהתגדיר בביוס את הfirst boot device ל floppyותכניס תדיסקט ,אחרי שיעלה רשוםאני צריך להכניס win98 bootdisk או משהו כזה, לא?מאיפה הדיסקט של העדכון יודע לעשות boot . . .
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים הסברתי על זה כברhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=95162.msg808149#msg808149הוינדוס XP שאתה מנסה להתקין זה משולב איזהשהו SP? SP = SERVICE PACK
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים מחבר צודק טעות שלי.ה Windows שאני מנסה להתקין הוא הכי בסיסי, בלי שום SP.ניסיתי להתקין גם Windows 2003 Server. גם עם זה הבעיה קיימת.
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים אולי הגדרות מסויימות בביוס יעזרו,מצד שני אולי לאadvanced bios featuresanti-virus protection = disabledcpu l1 cache = enabledcpu l2 cache = enabledvideo bios shawdow = disabledos select for dram = non os-2advanced chipset featuressystem bios cacheable = disabledsystem ram cacheable = enabledmemory hole = disabledagp timing settings>>agp transfer aperture size = הכי קטןpnp/pci configurationspnp os installed = noresources controlled by = autoassign irq for vga = enabledassign irq for usb = enabledintergrated peripherals>>onchip ide functionide 32-bit transfer mode = enabledpower managment setupacpi functiion = enabledהדיסק קשיח מחובר לאחד הכניסות IDE המסומנות בתמונה?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים מחבר סליחה שאני מחזיר דיון מת אבל חזרתי עכשיו מהצבאהתקנתי את הזלמן החדש שקיבלתי השבועטוב בינתיים הרצתי התקנה והכל בסדר... טפו טפו טפו
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים מחבר תודה לאל ההתקנה עברה חלק בלי בעיות והכל עובד כנראה שזה כן היה התחממות יתר של המעבד. תודה רון על העזרה הרבה שנתת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.