עבור לתוכן

לא יכול לראות הודעות דואר ב outlook express 6

Featured Replies

פורסם

החל מלפני כמה ימים אני לא יכול לראות את תוכן ההודעות באאוטלוק אקספרס. בחלון הימיני העליון בו רואים את תוכן התקיות, כל ההודעות נמצאות, אבל החלון התחתון בו אמור להיות מוצג תוכן ההודעה ריק. כשאני נכנס לשטח החלון עם הסמן, אז נוסף לידו שעון חול אבל שום דבר לא קורא. כאילו הוא נתקע בשלב הזה.

בדקתי וירוסים וכל מני מזיקים אחרים והמחשב נקי. אחרי שזה קרה גם עדכנתי את הווינדווס ל SP2 אבל זה לא שינה כלום.

מה עושים??  ???

פורסם

תנסה להשתמש בתוכנה חילופית לאימייל כמו Incrid Mail

או mozilla thunder bird

תבדוק גם שהפיירוואל לא חוסם את האווטלוק

פורסם

אם אתה עושה דבל-קליק על פריט דואר כלשהו, האם זה פותח אותו בחלון חדש? האם זה קורה עם כל מסמך שאתה עומד עליו?

נסה לתקן את ה-OE על ידי הרצת הפקודה:

RunDLL32.EXE setupwbv.dll,IE5Maintenance "%SystemDrive%\Program Files\Internet Explorer\Setup\SETUP.EXE"

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז ככה

אני די רגיל לעבוד עם האאוטלוק אקספרס ולמרות שאני עובד גם עם אאוטלוק רגיל בחשבונות אחרים אני מעדיף להשאר איתו.

הרצתי את שורת הפקודה ואני מקבל הודעת שגיאה שהקובץ setupwbv.dll אינו נמצא. עשיתי חיפוש ב search של ווינדווס והוא לא מצא אותו בשום מקום. אני יכול להעתיק אותו מ XP של מחשב אחר?

פורסם

מוזר, הייתי בטוח שהפקודה הזו עובדת גם ב-XP. מתברר שלא.

בכל אופן, מה לגבי מה ששאלתי מקודם, האם זה קורה עבור כל הודעה שאתה עומד עליה? האם כשאתה עושה דבל-קליק על הודעה מסויימת היא נפתחת בחלון חדש או לא?

פורסם
  • מחבר

דאבל קליק פותח את הההודעה בחלון חדש אבל בדיוק כמו במצב הרגיל, אי אפשר לקראות את התוכן וליד הסמן מופיע סמל של שעון חול וכלום לא קורה

פורסם

קודם כל, עם איזה אנטיוירוס אתה משתמש? האם התקנת איזושהי תוכנה לפני שכל זה התחיל לקרות? האם שינית משהו בהגדרות של ה-OE?

עכשיו, מה שאני הייתי עושה זה מרוקן את הספרייה של ה-OE, ומנסה לבדוק האם זה קורה גם בדואר חדש שמתקבל.

כנס ל-Tools->Options->Maintenance ולחץ על Store Folder. שם תראה את הספרייה שבה מוחזקות כל ההודעות. סגור את ה-OE, כנס ב-Explorer לספרייה הנ"ל, ותעביר את התוכן שלה למקום זמני אחר. פתח בחזרה את ה-OE ונסה לשלוח לעצמך משהו ולראות אם זה עדיין קורה (לפני שאתה מקבל אותו ופותח אותו, נסה לראות אם אתה בכלל מצליח לפתוח אותו מ-Sent Items).

אם לא הסתדר, נסה לבדוק האם גם ב-safe mode זה קורה.

אם זה הסתדר, ואתה צריך את מה שהיה שם, תגיד ונראה מה ניתן לעשות.

פורסם
  • מחבר

nav2004

לא שיניתי את ההגדרות של OE. בערך באותו זמן התחלתי להשתמש גם ב outlook רגיל והגדרתי שם חשבונות.. אבל זה לא אמור להשפיע

תוכנות אחרות? התוכנה היחידה שהתקנתי בזמן האחרון היא Giant anti spyware. לא נראה לי שזה היה בדיוק לפני כי הייתי שם לב לקשר.

שיניתי את השם של הספריה בה מאוחסנות ההודעות, באתי לשלוח לעצמי הודעה ו.. אי אפשר לכתוב את תוכן ההודעה. מסתבר שכמו שאי אפשר לראות את תוכן ההודעות שהתקבלו, אז גם אי אפשר לראות תוכן של הודעות חדשות שכותבים...

הבעיה לא נפתרה ב safe mode

יש דרך להסיר לגמרי את ה OE ולהתקין מחדש?

פורסם

מצטער, אין לי כבר שום רעיון מה יכולה להיות הבעייה.

בכל אופן, להסיר את ה-OE אי אפשר, אבל אפשר לנסות לתקן אותו לפי המאמר הבא: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;318378 (אבל אני לא הייתי מפתח ציפיות לגבי זה. זה סתם כסת"ח של מיקרוסופט).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים