פורסם 2004 בנובמבר 2220 שנים היי אני מנסה כבר חודש+- לעשות "Alley-opp " בSlam-dunk ואני לא מצליח, עברתי על כל הלחצנים וני לא מצליח, הלכתי בית הספר הזה במשחק ולא הבנתי כלום ממה שאמרו שם. מה עושים<? תודה מראש Install תמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים אתה צריך ללחוץ על תרגיל ואז תעזוב ומיד תלחץ על מקש ההטבעה..אבל זה חייב להיות בתזמון עם הכדור
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים מחבר אני לא מאמין איך התראד הזה עלה אחרי שהיה בדף 3-4.. בכל מיקרה תודה רבה אני אנסה את זה עוד מעט\מחר אני מנסה טעדיין שאני לוחץ על הכפתור תרגיל זה לא עושה כלום... אם אתה יכל בבקשה תעלה תמונה שאני הבין איפה אתה עומד ועל מה צריך ללחוץ
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים שאתה רץ לכיון הכסל.. אתה צריך להיות בערך בבקבוק..ואז ללחץ על תרגיל הקפיצה ומיד על ההטבעה ולא לעזוב את ההטבעה...
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים מחבר אבל אז זה לא עושה את ה"אלי-אופ" כל מי שאני משחק נגדו מתחיל את ה"אלי-אופ" מחוץ לבקבוק...אני אנסה את מה שאמרת עכשיו...עריכה:~~~~~~~~~~~~~~~~~בדקתי עכשיו וזה לא עושה שום "אלי-אופ" זה עושה הטבעה רגילה...
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים כנס לפה, יש בדיון הזה מדריכים איך להגדיר קבצים במשחקבשביל שתוכל לעשות אלי-הופס בלי גיימפאד.http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=535165
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים מחבר אתה יכול בבקשה להעתיק את זה לפה?, כי אני לא יכול להיכנס לגיימר (זה מראה מסך תכלת)
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים שאתה זורק את הכדור באוויר אתה צריך לרוץ עד ל בבקבוק בערך וללוחץ על תרגיל ואז על ההטבעה...בהצלחה
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים איך לעשות אליופים בתחרות הטבעות אליופים בתחרות הטבעות והדבר הזה גם נותן "FREE STYLE" במשחק של 5X5 תפתחו את my documents/nba live2005/configs notepad עכשיו לכו לקובץ של "מקשי המקלדת" שעשיתם במשחק ותפתחו עם עכשיו תשימו את השורות האלה בהתחלה bind K_מקש RYAXISCHANGE bind K_מקש RXAXISCHANGE אתם יכולים לשים איזה מקשים שאתם רוצים למשל אנחנו ניקח את F ו G אז נעשה את זה ככה bind K_F RYAXISCHANGE bind K_G RXAXISCHANGE עכשיו זהו סימנו... במחשק לחיצה על F או G תזרוק את הכדור.. כל מקש יזרוק בצורה שונה.. עכשיו לסוגי אליופים.. או תלחצו על המקשים 1-5 ו ביחד זריקה לאליופ אז זה יזרוק על הלוחות או על המצלמה... לחציה ארוכה על F או G תיתן זריקה אחרת... כדי לעשות מאחרי הגב תעשו F ואחר כך מיד G או להפך אני לא בדיוק זוכר) אבל זה חייב להיות מהר.. אפשר גם לשלב את זה עם הזריקה על הלוחות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.