פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים אהלןא ני מחפש PPC איכותיIPAQ בינתיים חשבתי או H2210 או H4150 או H5550אני ידוע שיש הבדל ענקי בין השלושפשוט היWIFI חשוב.....מה אתם מציאים עד 3500?
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים תראה אני יגיד לך דוגרי הכול תלוי מה הצרכים שלך כאילו חוץ משן כחולה מה אתה צריך כאילו אתה צריך גיי פיי אס או מה עם תוכל לתת לי בדיוק את הצרכים שלך ואת הכוונות שאתה מיתכוון לעשות עם המכשיר יהייה הרבה יותר קל לבחור לך אחד..אז ככה בהאייפק היתחלק לשני סוגים הגירסאות הקודמות (מעבדים עד 400) ואילו החדשים הם עם מעבדים 624 מגההרץ שזה מטורף למחשב כף יד..תראה לדעתי עם תוכל אז תיקנה את הגירסאות החדשות כי הם כוללות את הוינדוס האחרון לפוקט ועוד הרבה פונקציות לדעתי עם הייה לי את ה3500 אז הייתי מוסיף עוד 150 שקל וקונה את זה מבלי לחשוב אפילו.... אבל עדיין תלוי המ הצרכים שלך.. אני הייתי צריך גיי פי אס +וגם נגן אמ פי שלוש לרכב אז קניתי את המיו 168 וגיגה זיכרון בשבילו ואני מורצה אחי ביותר אבל עדיין החלטה שלך בכול מקהר יהנה לינק לפוקט בין המטורפים חחhttp://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1237&aff=zapנ.בכמובן מומלץ שלא תיקנה כלום חוץ מהמכשיר עצמו כי ברשת כמו שאתה יודע יש הכוללל
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים מחבר אני צריך שיהיה בו שן כחולה עם 400 מגה הרץ רצוי WIFI יהיה ממש ממש ממש טוב.....עריכה:בPPC שנתת אליו לינקWLAN זה גם WIFI נכון?כאילו הוא תומך 802.11B אז הוא יתמוך גם 802.11A?
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים מחבר אהלן היום העירו אותי עם הפתעה קטנה אבא שלי קנה את הHP H4100 ואנטנה של GPS איזה PPC איכותי יש לו גם WLAN גם זה ממש תוכנה טובה והכל אומרת איפה לפנות וזה
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים אני גם מחפש GPS, אתה יודע איזה דגם של אנטנה? מה המחיר? והאם זה מגיע עם תוכנות/מפות של ישראל ו/או אירופה?תודה
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים מחבר האנחנו קנינו אנטנה עם שן כחולה ככה שאין כבלים בין האנטנה לH4100קנינו את הROYLETEK GPS MINIמשהו כזההוא קטן וטובעלה 1000 שקלבלי תוכנה, תוכנה מישהו התקין לנו בחינם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.