פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים asus p4p800 e-deluexep4 ht prescott 3.0adata 512 ddr400wd 120 ata 8mb bufferati readon 9600 procollermaster jet 7 p4cdfloppycd writer4 fanlot of led'soverclockאיזה ספק כדאי לי לקנות?ורצוי שגם לא ישרף בקפיצות המתח שבחורף...תודה...
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים אני חושב שהמינימל שאתה צריך זה 400-420W אבל תמיד כדאי לקחת קצת יותר, 450 לפחותאני חושב Thermaltake - Silent Purepower 480W עם ה-Active PFC יתאים לך אם אתה מוכן להשקיע 450 ש"ח בערך.
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים כן הטרמלטייק די רועש, אני אישית מתכוון להחליף אותו. (קניתי אותו בשביל השקט לא בשביל הביצועים, אבל מתברר שזה ספק של ביצועים ולא שקט)אם אתה עושה אוברקלוק אני חושב שכדי 400 או יותר (אפילו שאני הייתי הולך על 350 איכותי בכל יום, אבל אני לא עושה אוברקלוקינג עצבני), אם אתה רוצה גםשקט אז נסה את enermax 475 noise taker אמור להיות הספק השקט הכי טוב בשוק של ישראל. (אבל לא בשוק העולמי ^^)בקשר לפאנל שליטה, זה מתחבר לכונן 5 אינץ או 3אינץ (רוב הספקים שבאים עם בקרים באים אם שני הסוגים), זה מתחבר כמו כונן רגיל אבל יש שם כפתורים בולטים, אז אם יש לך דלת כניסה קדמית זה יכול להיות בעיה (תוודא שיש רווח של 2 סנטים), אם מדובר בדלת כניסה צדדית אין בעיה. (הצלחתי להכניס את הכונן לדיסקים אפילו שיש לי הארדיסק עם קירור סנדויץ כפול ^^)
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים ורצוי שגם לא ישרף בקפיצות המתח שבחורף......אם תקנה UPS זה יפחית את הסיכוי שזה יקרה
פורסם 2004 בדצמבר 521 שנים זה כל כך קריטי להוסיף עוד 50 שקל בשביל אנרמקס איכותי במיוחד?כי יש לך מערכת יקרה וחבל...אבל אני משער שגם זה יעשה את העבודה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.