עבור לתוכן

צריך את עזרתכם בבחירת אוזניות למסיבות רשת ב- 250 - 300ש"ח עוד פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי אוזניות של סוני מדגם Sony MDR-EX71 Fontopia כדי לשמוע מוזיקה (קישור לתמונה [ענקית] http://www.avland.co.uk/sony/mdrex71/mdrex712lrg.jpg )

אי אפשר לשחק איתן במחשב.

המחשב שלי בבית מחובר למערכת 5.1 דרך רסיבר של סוני  (STR-DB840) ואני שומע את כל המשחקים והסרטים שלי - מעולה!

אני צריך את עזרתכם בבחירת אוזניות שידמו כמה שיותר את המערכת הזו.

הנקודה היא לא ה- 5.1 אלא עוצמת הבסים ועומק הסאונד.

אני אשתמש באוזניות כדי לא להרעיש ולהעיר את דיירי הבית (אבל עדיין ארצה להנות מהסאונד של Half Life 2  ;) ) וגם במסיבת הרשת הקרובה (יום שישי).

התקציב עומד על כ- 250 ~ 300 ש"ח.

כל עזרה תתקבל בברכה.

תודה HF

פורסם

באמת יש לך את האוזניות באלה של סוני תיראה אני חייב אוזניות כאלה ורצתי לדעת אם יש להם סאונד טוב וכמה הם עלו לך בארץ

תודה מראש גל

פורסם
  • מחבר

כן, באמת יש לי כאלה.

הפכתי את המדינה כדי למצוא כאלה בארץ, הגעתי אפילו עד מחסן החלפים של ישפאר בארץ, אבל לפי מיטב ידיעתי, לא ניתן להשיגן בארץ.

בסוף התייאשתי וחבר שחזר מארה"ב קנה לי שם ב 50 (!) דולר.

התבאסתי בהתחלה מהמחיר הגבוה (למרות שידעתי בדיוק שככה הם יעלו) אבל אחרי שאתה דוחף אותן לאוזן - אתה שוכח מהכל.

אני נשבע לכם, שהאוזניות האלה החיו לי את כל אוסף ה MP3 וגם את אוסף הדיסקים המקוריים - הקול \ הכל - נשמע אחרת.

פתאום אתה מגלה דברים שלא היה לך מושג שהיו מוקלטים בשיר, והבסים יורדים כ"כ נמוך !!! חבל"ז.

אחת הקניות המשתלמות שלי.

בונוס נוסף - אני רוכב על אופנוע, ובזכות המבנה שלהן (כמו אטמי אוזניים) אני יכול להכניס אותן לאוזן, וגם לחבוש קסדה, בלי שום בעיה.

HF

פורסם

כן, באמת יש לי כאלה.

הפכתי את המדינה כדי למצוא כאלה בארץ, הגעתי אפילו עד מחסן החלפים של ישפאר בארץ, אבל לפי מיטב ידיעתי, לא ניתן להשיגן בארץ.

בסוף התייאשתי וחבר שחזר מארה"ב קנה לי שם ב 50 (!) דולר.

התבאסתי בהתחלה מהמחיר הגבוה (למרות שידעתי בדיוק שככה הם יעלו) אבל אחרי שאתה דוחף אותן לאוזן - אתה שוכח מהכל.

אני נשבע לכם, שהאוזניות האלה החיו לי את כל אוסף ה MP3 וגם את אוסף הדיסקים המקוריים - הקול \ הכל -  נשמע אחרת.

פתאום אתה מגלה דברים שלא היה לך מושג שהיו מוקלטים בשיר, והבסים יורדים כ"כ נמוך !!! חבל"ז.

אחת הקניות המשתלמות שלי.

בונוס נוסף - אני רוכב על אופנוע, ובזכות המבנה שלהן (כמו אטמי אוזניים) אני יכול להכניס אותן לאוזן, וגם לחבוש קסדה, בלי שום בעיה.

HF

ותודה שנתה לי ביקורת על אוזניות אוזן טובות

אתה רוצה גם מיקרופון מובנה כי אם כן אזhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_157&products_id=3780

ואם בלי אז תגזור אותו חחחח סתם סתם

קבל

http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?description=26-106-150&DEPA=10

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות והעזרה, אבל אין לי אפשרות כרגע להביא מחו"ל.

אני חייב משהו שאפשר לקנות בארץ ולא חובה אזניות 5.1.

בנוסף, למדתי שיעור חישוב:

נתנו לי לבדיקה הביתה שני דגמים של אוזניות:

1. audio-technica ATH - M20 - בערך 300 ש"ח

2. Stanton DJ Pro 60 - בערך 350 ש"ח.

המוכר (שהוא גם חבר) המליץ בהתחלה בחום על הזוג הראשון, הנתונים שלהן קצת מעל הממוצע, תחום תדרים 30 - 20,000 , רגישות 98DB ו- 40ohms

שיחתקי איתם HL2 בהתחלה והם נשמעו לי בסדר...עד שהכנסתי את הזוג השני:

הנתונים היבשים - היסטריים!! תחום תדרים 3 הרץ (!!) עד 28,000 , רגישות 102DB ו- 50ohms .

בקיצור, שומעים אכן בהם  מ-ד-ה-י-ם !!  הבסים עמוקים בטירוף, אין דיסטורשן גם בעוצמות גבוהות וכו' וכו'.

הבעיה היא, שאני מרכיב משקפיים, והן מאוד מאוד לא נוחות - ה"כרית" שאמורה להכיל את האוזן, קטנה מדי וזה לוחץ וגם לא מכסה את האוזן לגמרי.

השיעור שלמדתי הוא - שכמו שלא קונים רמקולים בלי להקשיב להם קודם, או כנ"ל תופס לגבי אזניות, כי אם הוא לא היה

נותן לי לנסות את האוזניות היקרות יותר, הייתי בסוף קונה את הזוג הראשון, ולא הייתי יודע מה אני מפסיד :kopfpatsch:

בקיצור, איזה דגם טוב יש בארץ? לא חובה 5.1

פורסם

חשבת על להביא אוזניות מחו"ל יש כמה חנויות שמוכרות ושולחות לארץ.

על תתקרב לזלמן 5.1 לפי מה שאומרים הם על הפנים.

פורסם
  • מחבר

חשבת על להביא אוזניות מחו"ל יש כמה חנויות שמוכרות ושולחות לארץ.

על תתקרב לזלמן 5.1 לפי מה שאומרים הם על הפנים.

כתבתי שאני לא מעוניין להביא מחו"ל, כי אין לי זמן (יש לי מסבית רשת ביום שישי-שבת) וגם אין לי אפשרות כרגע.

אני מבקש המלצה למשהו כאן בארץ, בבקשה.

פורסם

2. Stanton DJ Pro 60 - בערך 350 ש"ח.

תן קישור לדגם של האוזניות...(בארץ אם אפשר)

והאם האוזניות של הסוני שלך הם ב-5.1??

פורסם

אני לא מתכווןן לעליב אבל אולי תשים עדשות ואם אתה לא אוהב אז אל תתיחס חחחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים