עבור לתוכן

פנטיום 3 - 800 , לוח ECS 100/133

Featured Replies

פורסם

יש לי במחשב בעיה רצינית של איטיות פירמטתי לא עוזר חשבתי וירוסים החלפתי כמעט כל כרטיס אפשרי במחשב אם זכרון אם כרטיס מסך אם HDD אין המחשב איטי התקנתי אפילו את הדרייבר המקורי של VIA דרך האתר שלהם ולא הסתמכתי על ה XP בהנחה שהדרייבר של ה XP לא מספק וזה יוצר את הבעיות ( יש לי צי'פסט VIA ) קוראים לזה "פור אין וואן" 4 ב 1

נגיד וזה הלוח פשוט לא נראה לי הגיוני כי הלוח אם מתפקד כמו שצריך מבחינה של קריאת כרטיסים , התקנה של XP וכו'

הוא לא מרסט פשוט לא נראה הגיוני...

עכשיו בקשר למעבד...הבנתי שמעבד נדיר שהוא נשרף או מתקלקל אבל במקרה שלי המחשב עובד אז כבר לא הגיוני שהמעבד הלך לעולמו !!!!!

אז מה בכל זאת הבעיה ?????

בבאג מחשבים אמרו לי "וירוס בביוס" - "תעשה CLEAR ביוס" :biggrimjackbox:

אז מה הפתרון ? לפי דעתי החלפה של לוח אם לא תעזור כי אין לי סממנים של "לוח קבר" הוא מתפקד !

מה הפתרון ?????

אלא אם כן הגשר הצפוני (הציפסט) מתחיל לזייף או להישרף כתוצאה מבלאי בכל זאת קניתי את המחשב מערוץ הקניות בשנת 2000.

אני אשמח לקבל תגובות ועזרה כי לא חוכמה לקחת מחשב ולזרוק אני אוהב להתמודד עם בעיות "אתגר" זאת מילת המפתח ! תודה :xyxthumbs:

פורסם

זרוק את המחשב לפח

אני כבר לפני שנה זרקתי פנטיום 3 הרבה יותר טוב משלך שהיה עם הראד דיסק 40 גיגה 256 זכרון לוח אסוס גיפורס 2 זה כבר זבל אין מה לעשות תשלים עם העובדה ותפסיק לבלבל בביצים :s07:

פורסם
  • מחבר

וקנית במקום זה DURON 2000 ?

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אלוהים.

"בדיחת השנה"

:lamer: :lamer: :lamer: :lamer: :lamer: :lamer: :lamer: :lamer: :lamer: :lamer:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים