עבור לתוכן

מה הרמקולים 2.1 הכי טובים שיש קיום בשוק שאפשר להשיג בישראל?!?

Featured Replies

פורסם
השוואת 2.1 HIGE END להנאתך
פורסם
  • מחבר

בוא נגיד שאני לא רוצה להוציא יותר מ 2000 שקל

פורסם

Bose אלו לא מערכות HIGH END אלו מערכות שעולות בארץ 450 שקל בארצות הברית 50$ לא HIGH END ולא נעליים.

המערכת של אלטק שהציעו בסדר גמור אבל אם אני לא טועה היה דגם ***FX6 שעלה פחות והוא יותר טוב תנסה לחפש אותו זה הסט 2.1 הכי טוב שאתה יכול למצוא בארץ למחשב.

פורסם

FX6201 למיטב זיכרוני, ומכירם כעת קרוב מאוד ל-2000 שקלים.

ב-2000 שקלים מגבר סטריאו +זוג מדפיים טוב יד שנייה יעשו לך מה ששום מערכת למחשב לא תעשה לך בחיים (מדבר מניסיון מלא).

מעבר לכך, שום מערכת 5.1 לא יכולה לעבור ואפילו להתקרב לאיכות של מערכת 2.1 במחיר דומה (תמיד יש יוצאים מהכלל אך הם נדירים מאוד). וכל אלה שחושבים שהאלטק שלהם הם רמקולים אמיתיים, רק שתדעו שזאת בדיחה גרועה של רמקולים. במחיר נמוך הרעיון של רמקולים משולבים עם מגבר פנימי משתלם מאוד, במחירים האילו זו כבר בדיחה על חשבונכם והחברות שמייצרות עושות מזה המון כסף, היופי הוא הדבר הטוב היחיד ברמקולים האילו.

Anatoli.

פורסם

שמע אנטולי כול דבר צריך לקחת בפרופורציות אומנם רמקולים למחשב הם לא הדבר האמיתי כפי שאתה מתאר אותו אבל הם בכול זאת יכולים לספק חוויה טובה מאוד.

אני מסתדר מצויין עם הקליפוש שלי שעושים עבודה טובה מאוד חשבתי למכור אותם כדי לקנות את "רמקולים אמיתיים" אבל החלטתי לוותר לפחות בנתיים כי הם באמת נותנים לי את מה שאני צריך ויותר מכך.

פורסם

תגובתי לדבריך תמונה בדבריך עצמם, כפי שציינת, הם מספקים אותך. וזהו ההבדל העצום, כל אחד ומה שמספק אותו.

מצד שני, מי שמחפש לקבל את התמורה המקסימלית לכספו (ולא כזו שמספקת אותו בלבד) ישקיע זמן רב יותר בחיפושים ושאילת שאלות ויקנה לעצמו מגבר סטריאו עם זוג רמקולים סבירים שישמעו ברוב המוחלט של המיקרים טוב יותר.

איני מתכוון להיגרר לדיון האינסופי הזה שכן בסופו של דבר זוהי החלטה אינדיווידואלית המשתנה מאדם לאדם. אני מייעץ מניסיוני האישי, והאדם המדובר יחליט לעצמו מהן ההעדפות שלו. יש כאלו שבסכום הזה יעדיפו לרכוש אוזניות ומגבר אוזניות ובכלל לא לחשוב על רמקולים, כל אחד ודברו.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

מה אני יעשה עם אוזניות תגיד לי?

בוא אני יגיד לך

אני יהרוס לי תאוזניים זה מה

וכבר יש לי אוזניות על רמה

עם מישהו מכיר

MIXTECH????

עולה הרבה כסף

בדרך כלל זה אוזניות לאולפני הקלטות וכאלה דברים :)

פורסם

אוזניות זה נוח וטוב למשחקים

אם זה למוזיקה ודברים כאלה אז רמקולים זה טוב

פורסם

ניכר מדבריכם כי בכלל לא קראתם את הודעתי. אני לא הצעתי לאף אחד לקנות אוזניות, פשוט טענתי שיש כאלה שיעדיפו בתקציב כזה להשקיע רק באוזניות כל אחד ודעתו.

כעת טרם עוררנו את חרון אפם של המודים בואים נחזור לנושא ונציע לבחור רמקולים כפי שהוא ביקש.

אני אישית כבר אמרתי שאני ממליץ על מגבר סטריאו יד שנייה ורמקולים בהתאם, במידה ותחשוב כי הדבר עדיף לך ציין זאת ואציע מספר דגמים.

Anatoli.

פורסם

הבעיה שמגבר פלוס שני רמקולים מדפיים טובים יעלו הרבה יותר ממערכת 2.1 למחשב ולא לכול אחד יש את הסכום כסף הזה או שהוא לא מוכן להשקיע אותו.

פורסם

למיטב הבנתי הוא מסר כי התקציב עומד על כ-2000 שקלים. אפשר בסכום שכזה לרכוש מגבר יד שנייה מעולה, הרמן קרדון כלשהו בן 20 שנה (נשמע זקן, אבל הסאונד שלו בימינו יעלה לפחות 2000 שקלים) במאות בודדות ואת השאר להשקיע בזוג מדפיים מעולה או רצפתיים סבירים.

Anatoli.

פורסם

במקרה הזה כן, אבל בדרך כלל שאנשים מבקשים 2.1 זה בפחות מ1000 שקל.

פורסם

ממש מצטער להגיד לכם אבל..

חחחח עלק דה בסט אוף דה בסט. אתה פשוט לא יכול להגיד כמה תקציב יש לך למערכת סאונד למחשב ואני ינסה לתת לך את המערכת הכי טובה שאפשר במחיר הזה?

כי בטוח מגבר ורמקולים לא צעצועים כמו שיש למחשב יתנו סאונד הרבה יותר יפה

שני סיבות לקנו את המערכת שרמתי הם

1 זול וקל להשגה

2 מי באמת צריך את הכי טוב והכי אכותי שאתה משחק מישחק או גג שומע מוזה את לא אני בטוח שאין לך חדר של המחשב או הפרטי שלך שהוא גדול כולך שאתה צריך רמקולים של אולם קולנעע. :אז תיהיה ריצני מצריך יותר מיזה  :yelclap:

ודרך אגב מגברים ובלאגנים זה לסלון ולחדרים גדולים והרמקולים כמו שאצלי לי יש סטראו וזור 2.1 שאני קוראה לזה משהו משובט וזה מספק אותי אבל בסלון יש לי מגבר וחמישת רמקולים שברהבה היו רותים ביית :nixweiss: ושוב זב לחדר ולא לאולם שלא תיסחף

פורסם
מי באמת צריך את הכי טוב והכי אכותי שאתה משחק מישחק או גג שומע מוזה את לא אני בטוח שאין לך חדר של המחשב או הפרטי שלך שהוא גדול כולך

אני לא יודע מה איתך, אבל אני אישית דוגל בדעה כי אם אני משלם כסף, ובמיוחד אם אני משלם הרבה כסף, עליי לקבל את הטוב ביותר שאפשר בסכום זה, ולא משהו שנראה לי שיספיק.

מגברים ובלאגנים זה לסלון ולחדרים גדולים

באמת? ומה עם כל אותם אודיופילים שבונים חדרים רק בשביל מוזיקה? החדרים בדרך כלל לא גדולים בכלל, ומגיעים לגודל של חדר ממוצע ברוב המיקרים.

ומה עם המוני אנשים (כמוני, כמו אור (Holy J) וכמו רבים אחרים בפורום הזה) שמקיעים ברמקולים "גדולים" כי מה שבאמת קובע זה לא הגודל אלא האיכות שלהם.

נראה לי שיעוזר אם תעבור במספר חנויות בנוגעות לדבר כמו פיוז סטריאו, רדיו הכוכב ועוד מקום או שניים. דבר איתי בפרטי אם אתה רוצה מספרי טלפון וכתובות. אני בטוח שתופתע מה אפשר למצוא שם מדיי פעם.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים