עבור לתוכן

תשומת לב מבעלי ה A75 - רעש הגרגור בסרבו של הפוקוס...

Featured Replies

פורסם

http://www.broadbandreports.com/r0/download/667034~5d5144e90d62feba0ae2b1d37e4235a2/canon_lens.zip

טוב, הרעש הזה החל לחגוג גם במצלמה שלי (A75)... מדובר ברעש שנשמע כ "GRRR GRRR" ברגע שהעדשות מסיימות "להימתח" כשמדליקים את המצלמה ורגע לפני שהן "מתכווצות" חזרה, ברגע הלחיצה על כפתור הכיבוי/הפעלה.

המצלמה עברה כבר קרוב ל 2500 צילומים, מרגע הרכישה... חודש + -.

האם ישנם משתמשי A75 שיכולים לאשר את הרעש הזה? לדעתי, הוא לא היה קודם לכן... הוא לא רועש מדי, המצלמה ממשיכה להתפקס כמו שצריך אבל סתם תהיתי אם זה קורה גם לכם.

פורסם

מצטער להודיע לך, אין אצלי את הרעש הזה...

יש את הרעש של פתיחת העדשה, אבל אין את ה"גררר גרררר" הזה..

:-\

פורסם
  • מחבר

כך היה גם אצלי, עד אתמול בערב... :-\

פורסם

איך אמרו חז'ל..."לך נצל את האחריות שיש לך על המוצר מגת ועד דן" תהילים פרק ו, פסוק 45

פורסם
  • מחבר

ככל הנראה שכך אעשה... למרות שאני רואה שהתופעה הזו מתרחשת עם עוד A75 למיניהן, והן ממשיכות לתפקד כרגיל, ככל הנראה.

זה לא נשמע כמו משו שרצוי להתעלם ממנו.

פורסם

זהו...כנראה בעית שימון קלה, בכל אופן שלח לאחריות כל עוד יש לך אותה במסגרת האחריות

פורסם

קורה לכולם.

אין מה לדאוג.

פורסם
  • מחבר

תגדיר "כולם", כמה בעלי A75 אתה מכיר והאם אתה, אישית, חווה את אותה התופעה עם המצלמה הזאת?

פורסם

אנוכי אישית חווה תופעה זאת,גם עם A70 של אבא שלי,וגם עם A75 של חבר שלי.

זה קורה לכולם.

פורסם
  • מחבר

שיהיה... :nixweiss:

פורסם

לא קורה בA70 שלי. נראה לי שבאמת כדי לך לממש את האחריות... זה נשמע כמו ג'ירפה גוססת

פורסם

"גרר גרר"?

מה זה, חתלתול? :)

בעיה שהרבה משתמשים מדווחים עליה, כנראה לא קטלני. בכלאופן לא יזיק לקחת שיעיפו מבט אם זה עדיין באחריות.

פורסם

לי יש a85, כשאני מקשיב עם האוזן על המצלמה אז בעת ההדלקה אני שומע רעש דומה אבל טיפה יותר חלש, מצלמה חדשה בקושי חודש אצלי אבל אני חושב שזה היה כבר מאת היתה חדשה וגם בכלל לא שומעים את הרעש, שומעים את זה רק אם אני מצמיד את האוזן למצלמה (יחד עם קול חשמלי סטאטי כזה)

פורסם
  • מחבר

המצלמה נשלחה לתיקון.

יחד עם קול חשמלי סטאטי כזה

אני חושב שמדובר ברעש הפתיחה/סגירה של התריס, זה נורמלה.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הרעשים של הפיקוס נשמעים עכשיו גם במצלמה שלי!

האם מימשת אחריות על זה בסוף או לא?

אגב לגבי הרעש הסטאטי, התכוונתי ממש רעש סטאטי (חלש מאוד) שתמיד נשמע כשהצמצם פתוח, זה רעש חשמלי כזה ולא רעש של משהו זז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים