עבור לתוכן

להחליף רשת ביתית.

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להחליף את כל הרשת הביתית(נתב, כרטיסי רשת, מודם(יש לי ADSL) אם צריך) שלי לרשת אלחוטית. יש לי שלושה מחשבים בבית.

מבחינה תקציבית אני מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל לקבל רשת טובה, כל עוד כמובן המחיר לא יהיה יותר מדי מוגזם.

תודה מראש.

פורסם

אם כבר יש לך נתב, מספיק לקנות AP ולחבר אותו לנתב וכרטיס רשת אלחוטי לכל מחשב שאתה רוצה לחבר באלחוט.

חוץ מזה, יש שני סטנדרטים לציוד אלחוטי היום

802.11b - תקשורת של 11Mb/s

802.11g - תקשורת של 54Mb/s

מכיוון שאתה מוכן להשקיע, הg ייתן לך אמינות גדולה הרבה יותר, וגם בקליטה פחות טובה הוא עדיין יישאר עם מהירויות טובות. כמו כן, הוא לא יקר בהרבה, אז הוא שווה את ההשקעה.

פורסם
  • מחבר

1)הממ, יש לי נתב די ישן, לא צריך נתב שמתאים במיוחד לרשת אלחוטית או שאני טועה?

2)מה בקשר למודם? הבנתי שיש מודמים שמתאימים במיוחד לרשת ביתית אלחוטית.

3) אפשר לקבל קישורים למה שאני צריך לקנות בדיוק מפנדה(או חנות אחרת, אם אתם ממליצים עליה, אני כתבתי פנדה כי יש לי ניסיון מוצלח איתם)?

פורסם
פורסם
  • מחבר

1) אני רק מחבר את הAP להאב שלי וזהו? אין איזה האבים אולי שהוא לא תומך בהם או משהו בסגנון(אם זה שאלה מטומטמת אז אני פשוט לא מבין כל כך בנושא הזה ואני לא רוצה תקלות)?

2) ההבדל בין הכרטיסי רשת הוא רק הקצב העברה?

פורסם

1 - בד"כ צריך להיכנס לממשק הגדרות ולהגדיר כמה דברים (ערוצים, הצפנה...), אבל הוא יעבוד עם כל ציוד רשת סטנדרטי

2 - בערך, אחד הd-linkים תומך גם בשיפור של הטכנולוגיית g שנותן קצב של 108Mb/s אבל הAP שהצעתי לא תומך. אפשר לבנות גם רשת שכולה תומכת בתקן הזה, ואז האלחוט יעבוד ב108Mb/s

פורסם
  • מחבר

טוב, אין בעיה, אני אקח את הAP והכרטיס רשת הזול, מספיק לי 54 מגה תעבורה.

אגב, עוד שאלה, שקצת לא קשורה לנושא הזה. יש אפשרות לחלק רוחב פס בין מחשבים ברשת(יש לי 3 מחשבים, וכולם גולשים על כל הרוחב פס מה שדי תוקע את האינטרנט כשכולם גולשים)?

פורסם

בשביל להגביל רוחב פס ללא מחשב שרת אתה חייב להתקין על כל מחשב תוכנה שמגבילה אותו

www.netlimiter.com

פורסם
  • מחבר

ויש אפשרות להגביל רוחב פס דרך המחשב שרת לכל מחשב אחר ברשת? או שחייב כל מחשב בנפרד(זה משפיע שהמחשב שרת לא מתחבר ישירות לאינטרנט אלא מחשב אחר ברשת?)?

פורסם

הדרך היחידה להגביל רוחב פס ממחשב מרכזי זה אם שאר המחשבים מקבלים ממנו אינטרנט. מעבר לזה, מחשב לא יכול לשלוט בתעבורה שלא עוברת דרכו

פורסם
  • מחבר

הבנתי,אין בעיה, תודה רבה על כל העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים