עבור לתוכן

לחובבי הגאג'טים-מה מבקשים כשמגיע לארץ הדוד מאמריקה?!זקוק לעצה :)

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה!

אני אמנם לא סגור על זה- שזהו הפורום המתאים ....אך לדעתי יש פה אנשים שכן יתמצאו ויוכלו לתת לי עצה....

אז אמנם דוד מאמריקה לא מגיע (זה פשוט נשמע טוב ככותרת ;D )...... אבל ידידה שלי מארה"ב כן מגיעה לארץ.....

ופתאום הבזיק לי רעיון שאולי אוכל לבקש ממנה לרכוש לי משהו בארץ זבת החלב והגאג'טים הזאתי... ואני אחזיר לה את הכסף פה בארץ......

אמנם זה די מטומטם.... כי אין לי ממש רעיון למה לקנות... וכבר יש לי מינידיסק וכרטיס המסך שלי X800 XT VIVO אמור להגיע מחו"ל... אבל כשמישהו מגיע מאמריקה ... זה פשוט דורש את זה!.. זו הזדמנות שלא תסולא בפז- לבזבוז של עוד כסף! :silly:

קיצור... אז אני מבקש מכם לתת לי רעיונות לגאג'טים שלא תופסים הרבה מקום... (שלא תצטרך לסחוב משהו במיוחד בשבילי)... שלא יעלה על 1000 שקל בוא נגיד... (מעדיף יותר בכיוון ה-800 700 )....

שהמוצר לא יהיה קשה להשגה ושהיא תוכל לרכוש אותו בכל חנות עממית כמו BEST BUY או COMP USA.... WALLMART אני יודע...

והכי חשוב!... זה לא צריך להיות משהו שקשור לסאונד!.... ממש לא!

אמנם אולי אם יהיה משהו מעניין מספיק אז סבבה... אבל פשוט שיש לי כבר מינידיסק ואני לא רואה ממש את הצורך לרכוש MP3 PLAYER או משהו כזה... סתם בזבוז....

אז אם יש לכם רעיונות-אני מוכן כבר עם נייר ועט לרשום!

תודה על העזרה !

נ.ב- אם זה לא היה עולה 500$... הייתי הולך על מכשירי ה ARCHOS המגניבים... אבל אני מאמין גם שהטכנולוגיה שלהם צריכה עוד להתפתח .... הנה לינק: http://www.archos.com/products/overview/av400_series.html

פורסם

הארקוס מצויינים הטכנולוגיה מפותחת גם ככה אבל אמרת לא יותר מ1000 שקל.

אתה יכול להביא נגן MP3 קטן כמו הריו קרבון עולה 250$

פורסם

RIO CARBON עולה 200$ ב CIRCUTCITY, חבל"ז של נגן MP3 5GB... אבל הוא כנראה לא צריך אותו... (למרות שהוא שם מינידיסק בכיס, תרתי משמע)...

פורסם

לפותח התרד רמקולים למחחשב גם באים בחשבון כי המחירים שארה"ב ממש נמוכים יחסית לארץ.

עוד אפשרות זה אוזניות איכותיות ההפרשי מחיר גם כאן עצומים והתקציב שלך גדול מאוד בשביל אוזניות איכותיות.

פורסם
  • מחבר

לכל החבר'ה שהגיבו-תודה רבה...!

רק לא שמתם לב למה שכתבתי ממש... 1.לא חייב להיות קשור לאודיו\סאונד.... אלא אף כל דבר אחר..!

2.משהו קטן... לא מערכת רמקולים! פחחח... אני לא רוצה להפוך אותה לסבל שלי... ואני לא רוצה להכביד עליה.. (הידידיה)

צודק תכלס על מערכת הרמקולים... באמת זול יותר מבארץ ובהרבה יחסית! אבל לא רלוונטי בגלל הגודל ובגלל שכבר התקנתי במזל טוב את מערכת ה-5.1 שלי כבר למחשב בשבוע שעבר ;D

כמובן שהארקוס זה גאג'ט מדהים!מרכז מולטימדיה נייד והוא גם מאוד מאוד פרקטי! מה שאני מחפש מאוד בדברים שאני קונה שאני ממש אשתמש בהם!...אבל הוא יקר מידי ואני מאמין ששווה לחכות שיפתחו אותו טיפה יותר...

אם אתם חושבים שהפורום הזה לא הכי מתאים ... אני אנסה להעביר אותו למקום אחר אולי שם יתנו לי דעות אחרות...

ממממ... אוזניות איכותיות (כאלה גדולות שמכסות את כל האוזן) יכולות להיות סבבה דווקא... למשחקים ומוזיקה... שניתן יהיה לחבר למחשב ולשמוע הכל מבלי להפריע לאף אחד או למינידיסק....

אבל אולי יש לכם דווקא רעיונות לגאג'טים יותר שווים...

(האוזניות של ZALMAN ה-5.1 האלה מגניבות אבל הבנתי שאנשים לא תופסים מהם ממש... כאילו הם צעצוע).....

עד כמה שמכשירי ה MP3 מפתים... הם לא יהיו פרקטיים בשבילי כי כבר יש לי נגן...

מחכה לתגובות נוספות :P

פורסם

http://www.i4u.com/

תסתובב באתר הזה הוא מפוצץ בגדגטים הכי חדשים שיש.

פורסם
  • מחבר

פאקינג מדהים!.....פחח... אבל יש לי כבר כלב בבית :)

אני אוהב ת'שטויות האלה אבל סה"כ זה בסופו של דבר שטויות ... אני מאבד ת'עניין מדברים כאלה אחרי זמן קצר...

גם מה שייקחו על כל משחק כזה פול כסף....

בכלליות אני חולה על משחקי מחשב... אבל ....ב-PC... זאת אומרת דברים יותר מתוחכמים סגנון FPS...וכו'...

תודה רבה על הקישורים אחי ! :) אחלה !

פורסם
  • מחבר

וואלה אחי!.... אחלה מצלמה זאת! גם שמתי לב למפרט שלה... (אגב לראשונה כשראיתי פרסומת שלה הייתי בטוח שזו בכלל מסרטת ווידיאו כי יש לזה זווית כזאתי... משהו מוזר! :)

קיצור אבל אני נשאר עם ה CANON A70 שלי!.... אין כמו CANON! :xyxthumbs:

טוב...

מה לעשות ...אין רעיונות ממש..

בסוף אני פשוט אבקש ממנה איזו חולצה מ OLD NAVY.... :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים