עבור לתוכן

מחפש מארז בתחום ה 600 שקל

Featured Replies

פורסם

ביום שישי הזמנתי את compucase 6920 מ com4u והיום הם התקשרו ואמרו לי שאין להם אותו  :kopfpatsch:

אני מחפש מארז אחר שיהיה כמה שיותר דומה וכמובן מגיע עם ספק. בתחום המחיר של 600 שקל

פורסם

קח מארז ג'נרי זול(ונוח!! אחד מרווח!), תוסיף לו ספק של אנרמקס ועוד איזה 2-3 מאווררים ואתה מסודר...

פורסם
  • מחבר

אבל הוא בכלל לא יפה :'(

אם אפשר עוד הצעות ואפשר גם מחנויות אחרות

פורסם
  • מחבר

מה אתה אומר לגבי זה

http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=666464444&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=134

הספק שם יחזיק פנטיום 4 וכרטיס נגיד גי פורס 6600GT? (כרגע יש לי גיפה 4 אבל לעתיד הקרוב, בעתיד הרחוק יש קניית מחשב חדש)

פורסם

הצריכה של ה6600GT עוד לא ממש נבדקה לעומק, אבל לדעתי לא תהיה בעיה, במיוחד אם זה northwood

פורסם
  • מחבר

ואללה? מצוין, יש לי northwood :)

אז אתה אומר לקחת ? ומה לגבי הספק, הוא מרעיש? אמין?

האם אתה יכול להמליץ לי על מאורר שקט תודה

פורסם

שים לב שהמארז הזה אינו כמו שבתמונה!!!

הוא כולו שחור! (לתשומת ליבך כי אמרת שהאנטק מכוער - ןככה זה יוצא שהם די דומים)

פורסם
  • מחבר

כן, אני מתלבט בין האנטק ולמארז שאני הבאתי לינק

בכללי למארז של compucase יש פיצ'רים נחמדים מאד, נעילת חריצי PCI ללא ברגים, צריך ללחוץ על מקום כל שהוא בדלת על מנת לפתוח אותה וכ"ו רק אני לא יודע מה יש לאנטק אז אשמח לשמוע חוות דעת, סקירה של המארז

פורסם

גם לאנטק לא חסרים פיצ'רים, יש לך ביקורת כאן.

פורסם
  • מחבר

ראיתי שם באחת התמונות שה HD בקושי נכנס כי הלוח אם הפריע, האם זה בגלל שהלוח אם לא סטנדרטי או שזה פשוט ככה?-

פורסם

הלוח אם סטנדרטי, המארז באמת קטן. כמו שהוא כתב:

We can see space wise that there is a few centimeters between the power supply and the motherboard. The harddrive goes a little bit over the motherboard and it's IDE connectors which makes it a tight squeeze to get the IDE cables connected but it works.

פורסם

nim מה הבעיה לקחת את אותו המארז רק בחנות אחרת או לחכות עד שיהיה ל com4u את המארז

זה המארז הכי שווה שאת יכול לקנות באיזור ה 600-550 שקל .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים