עבור לתוכן

CRYTEK - "The Project" CRYTEK gone RED

Featured Replies

פורסם

אז מה אתה עושה כאילו ה 3dc הזה עושה משהו

למה אתה כותב 3dc רולז בזמן שזה לא עושה כלום

• תגובות 85
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

הוא עושה המון כאשר מנצלים אותו, FarCry לא מנצל אלפית אחוז ממנו.

פורסם

בהחלט מדהים

פורסם

מעניין איך זה נראה על כרטיס של nvidia....

תביא לינק שזה יוריד לי...

שאני יכול לקחת את זה למישהו אחד לראות איך זה על 6800GT.

פורסם
  • מחבר

הדמו לא יצא עדיין, וזה לא יכול לרוץ על 6800GT.

פורסם

למה לא? :nixweiss:

ניסית?

מישהו ניסה?

אז איך אתה יודע שהוא רץ חלק? עם הוא עדין לא יצא, איך ראית אותו?

פורסם
  • מחבר

כי אין להם את הפונקציות הדרושות להריצו, הדמו מכיל מסלול אחד, וכרטיסי הסדרה החדשה של ATi הם היחידים שיכולים להריצו.

פורסם

תמיד אפשר לנסות בטח יצא משהו דומה ל NV

שידגים את ה SM3

:nixweiss:

אבל אני עדין חושב שה 3dc הזה זה דיי שטויות זה כמו שהיה בעבר עם ה truform.

פורסם
  • מחבר

תראה, אם היית מבין איך אחד מהם עובד הייתה לך זכות לקבוע זאת, עד אז STFU.

לnVidia יש דמויים מפה ועד להודעה חדשה איך SM3.0 עובד ומה הוא עושה, בתכלס הוא לא עושה כלום, אין שום דבר אבל ממש שום דבר שה3.0 יכול לעשות שה2.0 לא. ה3.0 לא מהווה שום שדרוג ממשי.

פורסם

תראה, אם היית מבין איך אחד מהם עובד הייתה לך זכות לקבוע זאת, עד אז STFU.

לnVidia יש דמויים מפה ועד להודעה חדשה איך SM3.0 עובד ומה הוא עושה, בתכלס הוא לא עושה כלום, אין שום דבר אבל ממש שום דבר שה3.0 יכול לעשות שה2.0 לא. ה3.0 לא מהווה שום שדרוג ממשי.

אההה... נכון :kopfpatsch:

בגלל זה ATI גם רוצה להוסיף תמיכה ב 3.0...

בגלל שזה לא מוסיף כלום... מאוד הגיוני! נכון...

אתה חי בסרט!

ועכשיו DOGMA תחשוב ברצינות, מה הסיבה שהיא רוצה להוסיף תמיכה אם זה שטויות כמו שאתה מבלבל בשכל??

פורסם
  • מחבר

הם יוסיפו את זה כאשר זה יהיה שווה מבחינת ההוצאה הכספית הנוספת והדיי גדולה על הליבות, מלבד תצרכות החשמל ופליטת החום המוגברת, הטכנ' לא בשלה, לכרטיסי המסך של היום אין כוח לנצל SM3.0, במיוחד לא ל6800 עם הVertex Shaders שה9800 עושה להם בית ספר. גם יהיה מתישהו SS אבל כרגע זה לא יעיל, תראה מה זה עושה ל6800 זה הורג ביצועים כאשר מפעילים AA ברמה גבוהה, והורג ממש הורג. 25fps על ה6800U oc מול ה85 על הX800XT, בHL2.

פורסם

שו 25 פרימייים??!?!

מה אתה מזבל תשכל?

באיזה רזולוציה?

פורסם
  • מחבר

1600*1200 על AF16 ועל AA6 על 6800U שעבר OC, על אותם תנאים ללא OC XT מוציא 85.

פורסם

סופר סאמפלינג הורג את הכרטיסים הנוכחיים אין ספק לגבי זה תסתכל הכל ביקורת שכללה את הבדיקה הזו- 25-30 FPS מקסימום כאשר הSS פועל

אני חושב שאחרי הPS2.0 שATI מהירה להוציא והיה חסר שימוש כמעט שנה וחצי היא לא תזרוק שוב את הכסף בפיתוח טכנולוגיה שכנראה יקח לה עוד שנה לפחות לתפוס

פורסם
  • מחבר

היא לא צריכה לזרוק שקל על פיתוח טכנ' הכל כבר מוכן ומזומן ל90nm ול520 :) והאנלוגיה ל2.0 ממש אבל ממש לא מוצדקת, זה לא מתקרב אפילו להבדל בין DX9 לDX8.1... שמה היה הבדל אסטורנומי, ה2.0b יותר ממספיק, הוא מכיל את התכונות השימושיות של ה3.0 ברבע מהעלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים