עבור לתוכן

יום ממוצע בעבודה

Featured Replies

פורסם

אני שיפוצניק, עובד 10-12 שעות ביום בהרמה של מסעות כבדים, מרוויח 25 לשעה ויוצא עם 300-350 שקל ביום מזומן ועוד משלמים לי נסיעות

זה מתאים לי תוך שבועים אני קונה 6800GT חחח וזה עבודה שמרוויחים בא הרבה יותר ממה שאני מרווי 18 שקל לשעה :nixweiss: :nixweiss:

אבל מה אני עובד רק 6 וחצי שעות כל יום :P

• תגובות 67
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חה! אני לא עושה כלום חוץ מלחייך ולעזור לבחור צעצוע ומדי פעם לטאטא חנות של מטר על מטר ואני מקבלת 20 לשעה ורק 4 שעות, לפעמים לחץ או משלוח חדש אז גם 5. הא, כן, ולצעוק בטלפון על האידיוט שהזמנו ממנו גליל נייר עטיפה. הגיע גליל מכוער פחד מוות! שורף בעיניים ממש מרוב כיעור! נראה כאילו טישו משומש ודהוי! ואם זה לא מספיק, אז גם הפקק של הגליל לא יצא ואי אפשר להלביש אותו על המתקן! אז צרחתי על האידיוט בטלפון אז מה הוא עושה לי "זה מה יש, היו יותר מכוערים ואם הפקק לא יוצא אני מחר בא עד אלייך ומסדר לך...". בעע. :angryfire:

פורסם

טוב, תשמעו מה קרה לי היום בעבודה, וזה באמת אחד מהדפוקים:

היום אני עושה סיבוב בתערוכת משחקים (Gameon) כדי לראות שהכל בסדר ואני רואה שיש Gameboy Advanced SP שלא יושב טוב, הוא פשוט מונח וכל אחד יכול לבוא ולקחת. אז אני מוציא אותו כדי להסתכל ואני רואה שמישהו הוציא ממנו את הקלטת משחק וגנב אותה (למה הוא לא לקח גם את המכשיר?!). בכל מקרה, הבאתי קטלת אחרת, הכנסתי אותה למכשיר את המכשיר למתקן והתכוונתי להבריג אותו פנימה. למי שלא יודע, יש איזה בורג שצריך להבריג דרך המחזיק לגיימבוי, וזה ממש דרך הפלסטיק שלו. אז הברגתי, הפעלתי ואני ראיתי שזה לא עובד. ניסיתי כמה פעמים, הוצאתי שוב את המכשיר, הפכתי אותו והרחתי אותו לראות שהכל בסדר. כמעט הקאתי מהריח שיצא ממנו - הרגע לקחתי שתי שאחטות רציניות מבטריה מעשנת ורותחת שאי אפשר כבר לגעת בה. אז רצתי, עם בחילה, עם המכשיר החוצה, כי הוא מילא כבר את כל האיזור בסירחון ועשן שמי יודע מה הוא עושה. אז החבאתי בחוץ את המכשיר, קראתי לאחמ"ש שאמר לי לשטוף ידיים בזמן שהוא סוגר את המכשיר בשקית ניילון. רחצתי ידיים והרמתי טלפון:

"מד"א שלום"

"שלום, יש לי שאלה לגבי שאיפת רעלים"

"תתקשר ל04-8541900"

התקשרתי לשם (מחלקה של איזה בית חולים, לא בדיוק זוכר) ודיברתי עם מישהי שביקשה שאני אספר לה בדיוק מה קרה.

"בטעות הברגתי בורג לתוך בטרייה ושאפתי את העשן שיצא משם"

"בטעות הא?"

"כן, בטעות."

היא אמרה שאם אני לא מרגיש סחורות או בחילות אז זה לא צריך להדאיג אותי.

אז בסוף: גנבו לנו קלטת (איזה $30), שרפתי משחק (איזה $120) ושאפתי ת'עשן הזה.

בקשר לתנאי העסקה, משום מה החתימו את כולנו על סעיף סודיות שאי אפשר לגלות שום פרט מההעסקה.

פורסם

זה ממסטל?

פורסם

לצערי לא, רק ממש מסריח. לקח לזה שעתיים עד שהריח עבר מהאיזור.

פורסם

יום אחד בא לקוח זקן לחנות ורצה את המצלמת רשת של לוג'יטק..

הוא רצה את ה-Quickcam הפשוטה והיא נגמרה מהמלאי.. אמרתי אין אותה, אבל יש את הלוג'יטק Messenger שעולה 10 שקלים יותר ומגיעה עם מיקרופון מובנה.

הוא מתחיל להתעצבן עלי, ולטעון ברוגז שאני מנסה לדחוף לו מוצרים, והוא לא יקנה במקום שדוחף לו מוצרים, ואני לא אגיד לו מה הוא צריך.. :screwy:

כן.. אני מוכר בעשרות אלפי שקלים כל יום ואני מנסה לשדוד ממך 10 שקל.. רק אל תלך!! בבקשה!! :-[

פורסם

זה ממסטל?

זה ליתיום, אם זה ימסטל אז זה גם יחסל.

...ואני, אני גיליתי שאנשים יכולים להיות מזה פראיירים וסתומים. חקו את הצעצוע הכי מכוער ובמחיר מופקע, תעטפו אותו יפה ככה בניילון עם סרטים ומדבקה יפה "באהבה" והם יקנו את זה! 3 חודשים היתה תלויה בחנות בובה כזאת סטייל "תותי סמרטוטי" עם שיער ירוק דהוי ושמלת ויניל בצבע ירוק נזל ואיזה סריג מוזר בטירוף... והבחורה שעושה את ההזמנות וקובעת מחירים החליטה זה עולה 45 שקל! יש לנו דברים יותר יפים ב-20! 3 חודשים כולם אמרו "מה זה הדבר הזה?". שלשום עטפתי את זה יפה יפה, עם הניילון המבריק והסרטים והמדבקות והקישקושים והופ! לא רק לקחו, גם לא שאלו על הנחה!

...ואני, אני קיבלתי בונוס. בובה כזאתי של עז הרים או כבש הרים, שמן כזה מאגניב עם קרניים גדולות ופרח בפה, ואני הולכת להביא אותו מחר מתנה לחבר הכי טוב שלי ליומולדת. מה עוד אני אביא לו? אנחנו חברים הכי טובים מכיתה ה' אולי, אני חייבת לחשוב על עוד משהו מאגניב! :smile1::silly: :alcoholic:

פורסם

מתנה? יום הולדת? אולי איזה סינגל מאלט טוב :alcoholic:

מזל שבעבודה שלי אני לא צריך להתמודד עם העמחא. הייתי פשוט מתאבד :behead:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים