עבור לתוכן

יום ממוצע בעבודה

Featured Replies

פורסם

יש מצב אתה מסדר לי משו ב

M&S

??

• תגובות 67
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האממ במקדונלדס אפשר לעבוד מגיל 17 , אף אחד לא יקח ילד בן 15 למקדונלדס .

פורסם

אני שיפוצניק, עובד 10-12 שעות ביום בהרמה של מסעות כבדים, מרוויח 25 לשעה ויוצא עם 300-350 שקל ביום מזומן ועוד משלמים לי נסיעות

פורסם

ואני לא מנסה לזיין לך שום שכל ושום דבר.

אני אומר את דעתי, ואתה בא עם פוזה של רגשי נחיתות ופראנויה ומתקיף אותי.

תאמין לי שבתור אחד שגר ברמת אביב ג' אין לי שום רגשיי נחיתות בקשר לדרגה של אמא שלי ושל אבא שלי

תאמין לי שהם עושים כסף טוב

אני לא מתקיף אותך אבל אתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר

כניראה שאבא שלך ניסה לעשות עלייך קצת רושם ואמר לך ש"פה המנהלים הבכירים אוכלים"

אגב למה בכלל אכלת עם אבא? למה לא עם החברים לעבודה?(זה מה שכולם עושים)

פורסם

אה! היום נכנסת אלינו איזו אישה ושואלת אם יש לנו גרביים! בחנות צעצועים!!! :kopfpatsch:

פורסם

מחר אני מתחיל לעבוד באחד מהקיוסקים של הרשת פיצוציה שתל אביב, כסף סבבה, אבל משמרות לילה.

אז מי שצריך חגיגית מוזמן לקפוץ לבקר, סתם..

פורסם

אה, כן, שכחתי... היום גיליתי שיש לנו עכבראשים בשירותים :lol::smile1:

חשבנו נתלה שלט "נא לא להבהל, עכבראשים בבית הכיסא". ;D

פורסם

לא רוצה, אל תקנה...

אני רוצה לראות אותך מביא אוכל למסעדה ומבקש "רק מים בבקשה"...  :lol:

ועוד משהו, אם היית עושה כמו האישה, גם אתה היית מוותר על הסרט ששילמת עליו רק בשביל העיקרון ?!

:yelclap:

אני אכן לא קונה שם.

ויש הבדל. במסעדה האוכל הוא המוצר שהיא מוכרת.

קולנוע מוכר סרטים. לא אוכל.

ואני לא הייתי עושה כמו האישה...... אין לי כח לדברים האלה.

פורסם
  • מחבר

היום קרה לי משהו מעצבן באופן לא רגיל!!! :pissed:

היום במקרה ישבתי להדפיס תמונות במכונה, ויש איזה צלם אחד שבא לפתח אצלנו תמונות של חתונות שהוא מצלם, בכל מקרה ישבתי לי היום על הכיסא הענק שהביאו בשביל מי שיושב להדפיס שם, וכמעט נרדמתי עליו כי הוא גדול כזה ורך ופיתאום לא שמתי לב שהשעה כבר הייתה כמע שמונה והייתה לי איזה עבודה גדולה לסיים להדפיס ורציתי ללכת הביתה בזמן, ופיתאום ניכנס לתוך המעבדה מבלי לישאול בכלל מישהו הצלם הזה... בכל מקרה הדיאלוג היה כזה:

הוא ניכנס במן צחוק אווילי כזה מבלי להגיד לי שלום ואומר לי:"תשמע, אני חייב עכשיו עכשיו תמונות דחוף!!! אני באתי בשביל זה עכשיו מאלעד!!! אתה חייב!! אין אין!!" (מי אתה??? מה אתה??? אני מכיר אותך??? דיברת איתי או עם מישהו לפני???)

*מסתכל עליו במבט ישנוני*-כן מה אפשר לעזור לך?

"שמע אני חייב שתדפיס לי את התמונות האלה זה למחר בצהריים זה דחוף דחוף דחוף!!!"

-חבל על הזמן שלך, תשאיר פה את מה שאתה רוצה שאני ידפיס לך ואני יכין לך את זה למחר

(השטינקר הקטן פנה לבוס שלי והתבכיין לו שהוא רוצה את התמונות בזה הרגע. הבוס שלי כמובן רק הסתכל עלי וכבר הבנתי שאין לי ברירה אלא להדפיס לעלוקה הזאת את התמונות שלו וללכת הביתה חצי שעה מאוחר יותר >:( )

(הוא מגיע בהתלהבות כמו ילד קטן):"טוב תשמע!!! יש לי מהפילם הזה והזה והזה ומפה אני צריך גודל כזה וגם כזה טוב?! אז יאללה תדפיס מהר אני לא רוצה לגזול מהזמן שלך" (כבר גזלת!!!!!!!!!!)

תוך כדי שאני מדפיס לו הקרציה הזה אומר לי מה לעשות!!!:"לא לא לא!! פה כהה לי מידי!! לא לא תעלה לי קונטרסט!!"

או שהכי הרג אותי זה שהוא מנסה לשחק אותה מבין בתוכנה שאני מדפיס בה:"פה תיתן קצת יותר דאנס!! עוד קצת תיתן!"

-הא? איזה דאנס? של מה?

"נו בדאנס תיתן לו!" (מה זה תיתן לו?? איפה אתה חושב שאתה נימצא תגיד לי? אתה כולה בחנות צילום ולא באיזה אולם אירועים...)

בקיצור אחרי שהלכתי הביתה בתישע הייתי כל כך מבואס ועצבני!!!!!!!!!! אני יודע שאסור לקלל אבל לא נורא זה כבר נהיה הדדי פה:"כוס אוחתוק ימניאק!!!!!!!!!!! משאיר אותי עד מאוחר!!!!!!!!!"

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תן לו בדאנס :lol:

פורסם

חחחחחחחח...תן לו בהאוס ! ;D

אתמול נכנסה מישהי עם חבר שלה, והלכה כאילו הרגע קיבלה מאחורה..היה משעשע.

וגם כל הצוות נכנס לוויכוח סוער בנושא "האם אפשר לאכול פיתה ב100 צעדים".

האם אפשר לגמור לאכול פיתה שלמה בזמן שהולכים..לא יותר מ 100 צעדים, קצב בינוני וצעדים בינוניים. (בלי חוכמות).

אני אמרתי שאפשר ועוד כמה אמרו שאפשר, המנהלים ועוד כמה אמרו שאי אפשר, וכמעט שהגענו למצב של התערבות, בתוך הלובי של בית הקולנוע !!!

אהה כן, ויש גם פוסטר ענק חדש תלוי בלובי של Star Wars 3... והוא תלוי גבוה, אז כולם ניסו להגיע אליו בקפיצה...

ושוב כולל את המנהלים וכל אנשי הצוות !!!

כולם רציניים עד שהאנשים נכנסים לאולמות ;D

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחחח אני אוהב לשמוע איך העובדים חושפים את עצמם :xyxthumbs:

פורסם

בחופש האחרון עבדתי במפעל שמייצר אנטנות למכשירי תיקשורת אל חוטיים (פלאפונים, מכשירי קשר צבאיים...), עבדתי במחסן של המפעל. כל יום הינו מקבלים כל נימי משלוחים של כל מיני רכיבים... לפעמים, השליח הייה מגיע בארבע ורבע + דקה (דקה אחרי שסוגרים את יום העבודה...) וכדי להשאיר את המשלוח הוא צריך חתימה של האחראית, וצריך גם לפרוק את המישלוח... בקיצור, להישאר עוד איזה חצי שעה :P אז איך שהיינו רואים אותו מגיע בשעה הזו, הינו (אני והאחראית... אישה בת 40+...מרוקאית גאה) תוך דקה סוגרים את המחסן, יוצאים ומתכופפים כדי שהוא לא יראה אותנו דרך החלונות של הדלת.... שנינו, באמצע המפעל, אנשים מסביב ואנחנו זוחלים על 4... עד שמגיעים למקום מסויים, ואז מתחילים לרוץ :silly:

פורסם

אני עובד בGameOn, (תערוכת משחקים במוזיאון א"י) ויש אצלנו כמה קטעים.

פעם הסתובב איזה ילד, באיזור של המשחקי מלחמה, הוא הסתכל דקה על MOH, ראה שם איזה נאצי, קיבל פחד, השתין על הרצפה וברח... לפחות לא הייתי צריך לנקות את זה. חוץ ממנו היה ילד אחד שלא מצא את השירותים והשתין בפח :yelclap:.

היום הגיעו 2 אנשים שנתנו כזה "שוו" ברחבת ריקודים (Dance Dance Revolution), לא ראיתי כזה דבר בחיים.

מי שהיה מגיע לפני כמה ימים, בגשם, היה רואה גם שיש לנו, מה שנקרא, בעייה של נזילות... וזה לא איזה בי"ס או מבנה אחר, הכל שם מלא מלא קונסוליות וכל מני דברים שרק מחכים שירטיבו אותם :xyxthumbs: הטכנאי שלנו אמר שהוא התחשמל פעמיים... היום הכל סודר.

פורסם

תאמין לי שבתור אחד שגר ברמת אביב ג' אין לי שום רגשיי נחיתות בקשר לדרגה של אמא שלי ושל אבא שלי

תאמין לי שהם עושים כסף טוב

אני לא מתקיף אותך אבל אתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר

כניראה שאבא שלך ניסה לעשות עלייך קצת רושם ואמר לך ש"פה המנהלים הבכירים אוכלים"

אגב למה בכלל אכלת עם אבא? למה לא עם החברים לעבודה?(זה מה שכולם עושים)

אני לא זוכר שאמרתי שאכלתי בחדר שבו המנהלים הבכירים אוכלים. זה אתה אמרת.

אני רק אמרתי שאבא שלי מנהל בכיר :-*

ושוב אני אומר, אכלתי בשני חדרי אוכל, במפואר (יחסית) ובמרתף ההוא.... במרתף היה על הפנים וב"מפואר" היה אוכל סבבה.

ובקשר לשאלה שלך, תקעו אותי במחשבים (למרות שזה היה הג'וב הכי טוב... כל יום סיימתי תעבודה מהר ודברתי באייסקיו וגלשתי איזה שעתיים^_^) והיחידה שהייתה איתי זה ילדה יצורה אחת, מה גם שאני עבדתי שם בתור מחליף של איזה עובדת שיצאה לחופשת לידה... כל מי שעבד במשרדוני קוביות לידי זה עובדי חברה מבוגרים (שהזמינו אותי איתם לקבלת שבת איזה יום חמישי אחד אבל לא היה נעים)...

רוב האחרים עבדו או בדואר או המחסן ולא היה לי קשר איתם כי הם היו בקבוצת הבניינים הראשיים והבניין מחשבים הגדול הוא בסוף בסוף לכיוון הגן והשכונה שיש שם... אז הייתי דיי מבודד=[ לפחות שילמו 20 לשעה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים