עבור לתוכן

יום ממוצע בעבודה

Featured Replies

פורסם
בקשר לפופקורן - אני בהחלט מסכים עם האישה

אני מניח שהיית פועל בדיוק כמוה? :yelclap:

• תגובות 67
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן, אין ספק. זה ממש מעצבן שאי אפשר להכניס אוכל לבית קולנוע ולהם לעומת זאת יש מונופול מוחלט בפנים והם יכולים להפקיע מחירים בכיף (ועושים זאת גם).

ולזה שכתב שהוא עבד במוטורה- LOL

אני עבדתי בחדר אוכל שם!

עבדתי שם כולה חודש לפני הגיוס. אבל איזה טחינה זו הייתה.

מחר אני אספר כמה סיפורים משם, היום אני עייף.

פורסם

אופה! חזרתי מהעבודה לפני שעה והיה קטעים...

חוץ מילדה מגעילה ומפונקת עם אמא שלה שבאה לקנות לה מטרייה, אז היא לא רצתה את המטריות שלנו, היא צרחה ובעטה ובכתה "לאאאאאאאאא! אני רוצה מטריות של "בראטס"!!!", באה איזו אחת לקנות מתנה לאחיין או מישהו שלה, תינוק בן 3 חודשים והיא היתה קמצנית, רצתה משהו ב-20 שקל. טוב, הראיתי לה מלא דברים והיא לא ידעה מה לעשות עם זה, אז הבאתי לה מין כדורגל כזה מבד, קטן וחמוד וצבעוני עם פעמון בפנים. היתה עליו מין מדבקה של היבואן שהודבקה בטעות שכתוב עליה "מגיל 8 ומעלה". היא ראתה את זה התחרפנה והתחילה להשתולל ולצעוק "מה?! זה מגיל 8! את רוצה שהוא ייחנק עם זה?!". איך תינוק יכול להחנק עם כדור בד בגודל של מלון? צריכה להיות לו ג'ורה לפחות כמו של דודה שלו! מפגרת...

פורסם

חחחחחחחח דריה אחלה סיפורים , אהבתי :)

אני בחופש הגדול עבדתי בית ספר של בנות דוסיות בחיםה , עירוני ו , אז צבעתי את הבית ספר , וקיצר אני וחבר טוב שלי שולה עבדנו שם וזה יום יום כמו חמורים והיה איזה קוף מרוקאי כזה שחושב שהוא הכי חכם בעולם אז הוא כל הזמן צעק ואמר לנו מה לעשות ושככה זה לא בסדר וכמו שהוא עושה זה מצויין , אז איזה יום צבענו בקומה העליונה ורצינו ממש פיפי אז הבאנו מכל הלב פיפי לתוך הדלי של הסיד אבל מזה מכל הלב כמו תינוקות ואז התחלנו לצבוע עם זה את הקירות :)

ועוד היה קטע שהמפגר הזה חימם פיתות על תנור חימום כזה עם ספירלות שמתלהטות ואז נשרפו לו הפיתות .......טמבל .

פורסם

אז אתה אומר שמרחת את הפיפי של עצמך על קיר...

אני מקווה שעבדת עם כפפות או משהו...

פורסם

אכן, מתקפת הלקוחות הפשוטים שהיתה לי כשהייתי אחראי Ace Electric בסניף געש/שפיים...

משפטי המחץ שזכורים לי :

"מה ההבדל בין 34 אינץ' ל 14 אינץ'"... (עונה לעצמו), זה בדיוק אותו דבר, העיקר שרואים תמונה. אני בתגובה, "ובכן, יש בזה משו, במקרה הזה, זה תלוי יותר באגו שלך...".

"תסלח לי, יש'ך מזגן שממזגן?"

"אמממ... מה זה?! כירה בעלת הספק של 2500 וואט, זה על גז, לא?"  :screwy:

"מה ההבדל בין מיקרוגל בהספק של 750 וואט, לעומת מקרוגל טורבו בהספק של 1250 וואט + מצב גריל"?

זה עוד כלום, כשהייתי תומך במרכז של WoW.... רק אם עישנתם משו, הייתם יכולים לסבול את הבורות של המשתמשים השונים.

פורסם

טוב הגעתי למסקנה שאני ממש צריך לעבוד

2 בעיות

1. אני בן 14

2. מזה אין לי כוח הרבה יותר קל לבקש מאבא\אמא

אגב כפ"ס שולטים!!!!!!!!!!!!!! :)

אה ואם אתם שואלים עבדתי חודש אחד בקול הכפר אבל היה מזה דיכאון לא היה שום דבר מעניין חוץ מאיזה ספר נחמד שתמיד נתן לי מים (וכן זה היה באמת מים!)

פורסם

הוא נתן לך גם בתחת ?

טוב זה לא משנה , שפה בוטה בפורומים אסורה .

קשה למצוא עבודה בגיל 14 וגם הרבה אנשים פוחדים לבטוח בילידים בגיל 14 .

חחחח תחכה תגיע לגיל 19 18 ככה אתה תתבייש לבקש כסף מן ההורים ואז אתה תידע מזה לקרוע תתחת לכסף

פורסם

הוא נתן לך גם בתחת ?

טוב זה לא משנה , שפה בוטה בפורומים אסורה .

בדוגרי הוא היה מזה הומו אבל כאילו אני נכנסתי שמתי לו עיתון הוא בנתיים היה עם לקוח (חחחח) הוא אמר לי "אם אתה רוצה קח מים" למה הוא ראה שאני מת מחום אז לקחתי והלכתי

:)

פורסם

כן, אין ספק. זה ממש מעצבן שאי אפשר להכניס אוכל לבית קולנוע ולהם לעומת זאת יש מונופול מוחלט בפנים והם יכולים להפקיע מחירים בכיף (ועושים זאת גם).

לא רוצה, אל תקנה...

אני רוצה לראות אותך מביא אוכל למסעדה ומבקש "רק מים בבקשה"... :lol:

ועוד משהו, אם היית עושה כמו האישה, גם אתה היית מוותר על הסרט ששילמת עליו רק בשביל העיקרון ?!

:yelclap:

פורסם

בולשיט

אמא שלי מנהלת בכירה ואין חדרי אוכל שונים למנהלים ולעובדים

כולם אוכלים באותם חדריי אוכל

חוצמיזה שאכלתי עם חברים מהעבודה לא עם אמא שלי ::)

לא בולשיט ולא יער.

אתה מתכוון לקומפלקס הגדול של מוטורולה בתל אביב?

יש שם חדר אוכל אחד שהוא כמו מקלט כזה, ויש אחד בבניין הראשי ליד החצר-בית קפה הזאתי ויש עוד אחד קטן מאד לידו...

בחדר אוכל שליד הבית קפה, שם יש אוכל ברמה גבוהה ביותר.

פורסם

כן בולשיט וכן יער

אפילו אלישע ינאי(מנכ"ל מוטורולה) אוכל בחדר אוכל עם כולם אז (סלח לי על הביטוי) אל תז**ן לי תשכל

אל תנסה לעשות פה פוזות של "אבא שלי סמנכ"ל החברה ואני מקבל אוכל טוב"

יש כמה חדריי אוכל אבל בכולם הרמה בערך אותו דבר

פורסם

כן בולשיט וכן יער

אפילו אלישע ינאי(מנכ"ל מוטורולה) אוכל בחדר אוכל עם כולם אז (סלח לי על הביטוי) אל תז**ן לי תשכל

אל תנסה לעשות פה פוזות של "אבא שלי סמנכ"ל החברה ואני מקבל אוכל טוב"

יש כמה חדריי אוכל אבל בכולם הרמה בערך אותו דבר

לא היא לא.

אני אכלתי גם בחדר אוכל שהוא כמו מקלט באזור של המערכות מידע וגם בראשי ובראשי היה הרבה יותר טעים.

ואבא שלי לא סמנכל החברה. אני לא מקבל אוכל טוב, וזה היה לפני כמעט שלוש שנים שעבדתי שם.

ועוד משהו, ינאי בקושי אוכל שם.

ואני לא מנסה לזיין לך שום שכל ושום דבר.

אני אומר את דעתי, ואתה בא עם פוזה של רגשי נחיתות ופראנויה ומתקיף אותי.

פורסם
derailed1.jpg
פורסם

אני בן 15.. (היום! ייפי יה יאי)

ואני גם גר בכפר סבא.. ממש לא בעיה למצוא עבודה. השאלה כמה אתה מחפש

אני לדוגמא, כרגע עובד בחנויות האלה שמוכרות את החולצות ביצפר (M&S) או משהו כזה

20 שקל לשעה.. מכובד ביותר הייתי אומר, ואתה בקושי עושה משהו, שעה להעמיס

, 5 שעות לשבת בצד בקושי לעשות משהו ועוד שעה להעמיס

סוגר תיום עם 130 שקל ככה

גם הייתה תקופה קצרה שעבדתי בחופש בקופי בין.. אבל זה כבר קצת פרוטצקיות כי זה מגיל 16

מה שכן מגיל 15 אפשר לעבוד בסבארו\מקדונאלדס\בורגר ראנץ וכו. הרבה חברים שלי עובדים בזה

יש גם הרבה חברות שמחפשים ילדים כאלה שיביאו להם תיקים והם יכניסו את המידע למחשב וכו

יש מספיק עבודות, רק צריך לחפש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים