עבור לתוכן

יום ממוצע בעבודה

Featured Replies

פורסם

אני עובד במסעדה במטבח על השמן או מקלף ירקות תלוי מה צריך מתי... אם צריך משהו שיכינו על נשמן אני שם מכין ויש פול עבודה משעה 1 אני מגיע רק בשעה 1 מיד אחרי ביה"ס עד שעה 7 בערב... תאמינו לי זה מספיק לי חח :hat: :hat:

18 שקל לשעה אז זה די בסר לא? :P

• תגובות 67
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Merrymoon באיזה חנות צעצועים בדיוק את עובדת בפ"ת?! כי אני גם מפ"ת  :hi:

אנא אערף איך קוראים לה, קיימת אולי חודשיים שלושה ככה, ברחוב חיים עוזר, בצד של המדרחוב, בין איזו חנות נעליים לחברת נדל"ן או משהו. החנות עצמה, ככה ככה, מטר על מטר אבל נחמד. אני אמליץ בחום על כל ה-stuffed animals למיניהם שהם דווקא איכותיים מאד ומקוריים, ביחסית לשאר הזבל. יאללה, עונת החגים בפתח, תעשו טובה, קפצו בין 16.30 ל-20.30, אני אדחף לכם איזו בובה של מיקי מאוס ואז יתנו לי משמרות נוספות על זה שאני כזאת אשת מכירות מוצלחת...  :smile1:

פורסם

אני זוכר שעבדתי במוטורולה בחופש הגדול שעבר (וקניתי תמחשב שלי אחרי זה בכסף^_^), והכל היה סבבה......... אולי זה קשור לעובדה שעבדתי שם רק עם מחשב ולא עם אנשים O_o

מה שכן, האוכל שם כל צהריים היה ברמה של מלון :cool2:

פורסם

טוב טוב, בואו נחזור לנושא הטופיק.

אני עובד בHOT - ז"א - מגע עם כל סוגי האוכלוסיה.

דוגמא קטנה -

לפני כמה ימים מתקשרת אליי איזו אישה בפאניקה, ואני שאלתי אותה מה הבעיה וכיצד אוכל לעזור ? היא שאלה אותי עם אני מכיר איזושהי תכנית בערוץ 8 בכבלים על דינוזאורים (אחלה תכנית של הBBC - הדגמים הכי מציאותיים שיש חח ) - - עניתי לה שכן - ואז היא שאלה אותי, בשיא הרצינות אם הדמויות אמיתיות והאם הם יבואו אליה הביתה דרך המסך וכדאי לה להחליף ערוץ ( :bash: ??? ::):lol:)

הסברתי לה שזו תכנית טלויזיה והדינוזאורים לא יצאו מהמסך אלייך, היא הודתה לי על זה, ולכל מקרה היא ציינה שהיא תעביר ערוץ עד שהתכנית תיגמר חחח :kopfpatsch:

פורסם

היית מסביר לה שההתנהגות של הדינוזאורים תלויה בכמות אבקת החשמל שהטלוויזיה מעכלת.

פורסם

אני זוכר שעבדתי במוטורולה בחופש הגדול שעבר (וקניתי תמחשב שלי אחרי זה בכסף^_^), והכל היה סבבה......... אולי זה קשור לעובדה שעבדתי שם רק עם מחשב ולא עם אנשים O_o

מה שכן, האוכל שם כל צהריים היה ברמה של מלון :cool2:

גם אני עבדתי שם בקיץ והאמת האוכל לא היה משהו

פורסם

זה תלוי באיזה חדר אוכל אתה אוכל ואם יש לך אבא שהוא אחד המנהלים הבכירים בחברה או לא... :jump:

פורסם

טוב טוב, בואו נחזור לנושא הטופיק.

אני עובד בHOT - ז"א - מגע עם כל סוגי האוכלוסיה.

דוגמא קטנה -

לפני כמה ימים מתקשרת אליי איזו אישה בפאניקה, ואני שאלתי אותה מה הבעיה וכיצד אוכל לעזור ? היא שאלה אותי עם אני מכיר איזושהי תכנית בערוץ 8 בכבלים על דינוזאורים (אחלה תכנית של הBBC - הדגמים הכי מציאותיים שיש חח ) - - עניתי לה שכן - ואז היא שאלה אותי, בשיא הרצינות אם הדמויות אמיתיות והאם הם יבואו אליה הביתה דרך המסך וכדאי לה להחליף ערוץ ( :bash: ??? ::):lol:)

הסברתי לה שזו תכנית טלויזיה והדינוזאורים לא יצאו מהמסך אלייך, היא הודתה לי על זה, ולכל מקרה היא ציינה שהיא תעביר ערוץ עד שהתכנית תיגמר חחח :kopfpatsch:

LOL קרעת אותי

פורסם

עבדתי בחופש במפעל של תלמה בחיפה. לא היה לי ממש מפגש עם לקוחות אבל פגשתי בין עובדי החצר (מלגזות, נקיון ועבודות כאלו) אנשים כל כך נמוכים.... נראה כאילו הם הערסונים הקטנים שאף פעם לא התבגרו מאז התיכון. אם זה מכות בצחוק, לזרוק על אנשים דברים כשהם בשירותים, קללות, שיחות זיונים וכל מה שלא תרצו.

מקרה אחר רק שאני לא זה שעובד

מתקשרת אחת שואלת מה הגיל וזה אקיצר היא מתחילה את השאלון באמצע היא צוחקת עכשיו אני לא מבין למה אבל צחקתי בגלל שזה היה מצחיק לשמוע

אחרי כמה דקות היא אומרת שמדגדגים אותה...

אוקיי נגמר זה אחרי זה היא שואלת לגבי איזה מוצר חדש להפחתה של כולסטרול אמרתי לה שיש כזה והוא מגעיל רצח ובחיים לא הייתי קונה אותו שוב

אחרי כמה שאלות אני קולט היא מדברת על מה שאמרתי שזה מגעיל צחקנו ביחד איזה שתי דקות רק מזה

בסוף יצא ששאלון של 2 דקות נגמר בחצי שעה של צחוק ! :lol:

לי גם היה מקרה מבדר עם סקר שעשו עלי (* = אני)

-שלום אני עושה סקר.....

* אין מבוגרים בבית (השיטה הכי טובה לנפנף כבר באמצע המשפט הפותח)

- לא לא, זה סקר לצעירים

!!!כאן מתנהלת לה שיחה על איזה ארטיק חדש של נסטלה, אם אתם זוכרים זה היה מין דג-מים שקוף שקופץ, הכל היה יחסית בסדר עד שהגיעה השאלה...

-האם אהבת את הדמות של השלגון ^&%^& (אני אפילו לא זוכר מה זה היה)

* כן (אמרתי, נו שיהיה)

-מה אהבת בו?

* (מבצע פרצוף O_o לעבר הטלפון, חושב ועונה) שהוא כחול

פורסם

זה תלוי באיזה חדר אוכל אתה אוכל ואם יש לך אבא שהוא אחד המנהלים הבכירים בחברה או לא... :jump:

בולשיט

אמא שלי מנהלת בכירה ואין חדרי אוכל שונים למנהלים ולעובדים

כולם אוכלים באותם חדריי אוכל

חוצמיזה שאכלתי עם חברים מהעבודה לא עם אמא שלי ::)

פורסם

אני גם עובד בביטוח לאומי בקיץ (אמא שלי עובדת שם ובקיץ הם נותנים עבודות לילדי עובדים)

וזה הכי סטלנות בעולם

עבדתי שם איזה 10 ימים בערך וכל מה שעשיתי היה לשחק משחקים ברשת

כל היום עם האחראי מחשבים שם, כל הזמן שיחקנו אחד עם השני ברשת

וזה כמעט כל מה שעשיתי במשך 10 ימים (רק שזה משעמם די מהר...)

מה שכן,

היו כבר אנשים טיפשים למדי

כמו כאלה שהייתי צריך להגיע עד למשרד שלהם בשביל להסביר להם לאן נעלם

הtask bar (ללמטה,על auto hide כמובן...) ועוד כל מיני כאלה שעושים

ריסט כשהעכבר מגיע לקצה המסך...

מה שהכי עצוב זה שכל האנשים האלה עוסקים במחשבים, כאילו העבודה שלהם כל

היום זה מול מחשבים (הם האלה שכותבים את התוכניות של ביטוח לאומי)

פורסם

לפני כמה שנים (6 אם אני זוכר נכון) עבדתי בתחנת דלק כשוטף חלונות (רק טיפים...).

עבדתי בטבריה... זה אומר שיצא לי לפגוש את רוב מטיפוסים שקיימים ;D

היו את הדוסים שמגיעים וישר "לא לא צריך לשטוף, זה בסדר..." אחרי שתי שניות צבא של ילדים קופצים מהאוטו ומתחילים לעשות שטיפה כללית לאוטו, עם המגב שמיועד לחלונות :s07:

היו את המנייקים הקמצנים שהיו מגיעים על מרסדסים קוראים לי במיוחד (אם אני עסוק...) שאני אשטוף להם את השימשה ולא משלמים שקל.

היו את הכוסיות (והרבה :smile1:) שהיו נותנות שקל (שלא הייה לי איכפת ממנו... בגיל 14 הכוסית עדיפה על כסף... אתם בטח יודעים על מה אני מדבר) ובאותה הזדמנות נותנות גם הצצה לעולם שכולו טוב...

היה אחד שעבד איתי... אידיוט ב"א" האידיוטיות! בה לקוח עם אוטו חדש! עו דעם הניילון על המושבים. הוא תופס מגב (שלא היה נקי במיוחד...) ומתחיל ללכלך לו את החלונות. הנהג רואה אותו ומתחיל לצעוק עליו שיפסיק. האידיוט מפסיק ללכלך את החלונות, ומניח את המגב על המכסה מנוע :bash: הנהג עוד שניה היייה מתעלף ;D

פורסם

חחחח, איזה סיפורים..

אני עובד בהנאה יחסית בעבודה שהרבה מקנאים בי עליה, אבל באמת שאין ממש על מה.

אני עובד כסדרן בבית קולנוע.

איזה סרטים אני אוכל...

כל היום בסרטים...

לא משנה, הבעיה היא שאני חושב שאני נשרטתי לכל החיים ולא אוכל ללכת לסרט מבלי להעיר לאנשים להוריד את הרגליים מהמושבים.

בכל אופן, לא ממש יצא לי להיתקל בהרבה טיפוסים, אבל היו כמה.

למשל לפני כמה ימים באה איזו בחורה עם חבר שלה, ואני בדיוק הוצבתי בכניסה על מנת לקרוע כרטיסים (זה נעשה כאשר אין לחץ ואין מספיק סדרנים. אני עומד ממול לבודק הבטחוני והוא בודק את התיקים של האנשים בזמן שאני קורע את הכרטיס).

אז נכנסת הבחורה עם התיק שלה והמאבטח בודק אותו, על השנייה שהוא פותח אותו מתגלה בפנינו שקית פופקורן.

היא ישר חוטפת את התיק מהידים שלו.

אני: "מצטער גברתי, אסור להיכנס עם זה לקולנוע"

היא: "מה זה עניינך מה יש שם ?!"

לי ממש לא היה כוח לריב אז המאבטח עשה את זה.

ואז היא התחילה להגיד שאלו מוצרים נשיים ואין לו זכות לחטט לה בתיק.

(רואים שזה פופקורן, מריחים שזה פופקורן ואפילו החבר שלה ניסה לגרום לה לוותר, אבל היא עדיין בשלה).

אמרנו לה שהיא יכולה לשים את הפופקורן ואנחנו נשמור עליו והיא תקבל אותו כשתצא.

אבל בסופו של דבר היא העדיפה לשמור על הפרנציפ שלה ולא להיכנס לסרט !!!

איזה אנשים מטומטמים...

פורסם
  • מחבר

אוי זה מאלה שמאמינים בשקרים שלהם כבר!!! הם כבר אמרו את שלהם ולא יודו בטעות שלהם... אלה הכי מעצבנים :kopfpatsch:

פורסם

בקשר לפופקורן - אני בהחלט מסכים עם האישה זה ממש מעצבן שלא נותנים לך להביא אוכל שלך ואז עושקים אותך על פי 5 מחיר בשביל מוצרים שגם גרועים יותר, למשל הקולה של המכונות של הקולנוע שהוא הרבה פחות איכותי, וזה בדוק!

סתם הבתי קולנוע משתמשים ב"מצב" כדי לחטט בתיקים שלנו, ואז להגיד לנו שאסור להכניס אוכל! למה מי הם?

כוס עמק!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים