עבור לתוכן

יום ממוצע בעבודה

Featured Replies

פורסם

ערב טוב. השכירים שביניכם יודעים שלפעמים אין גבול לשטויות של קהל הלקוחות הישראלי, ומכיוון שאני מדבר ועוזר ללקוחות כל יום במשך 12 שעות (!!!) יוצא לי להגיע במגע (לא פיזי) עם עם מספר דיי גדול של האוכלוסיה בישראל ולכן אני יודע ורואה כמות גדולה של מעשים/מבטים דפוקים/אי הבנות ETC ETC...

בכל אופן,הדיאלוג בין הלקוח/לקוח וואנאבי ולביני ילכו ככה: בתוך סוגריים מתאר את המצב. בתוך גרשיים מה שאומר הלקוח ומה שניראה -ככה אני מדבר (או אתם)

נתחיל בדוגמא להמחשה אבל לפנ י אני רוצה להגיד למי שלא יודע שאני עובד בחנות צילום בשירות לקוחות:

(מישהו כבן 30 נכנס לחנות בפליאה מטורפת עם מבט סתום)

"סליחה, אתה מוכר פה פילים???"

-כמובן

(תגיד, מה כל כך קשה ליראות את הפרסומות של מכירת פילמים ומבצעים מחוץ לחנות???)

זאת דוגמא אחת לא ממש מצחיקה למרות שדברים כאלה קורים כמה פעמים ביום...

הבנתם את הרעיון. כאלה יש כל יום, חלקם מצחיקים יותר, חלקם קצת פחות, וחלק נוסף שגורם לי לתהות "למה?", ואיך זה שהוא/היא שרדו את החיים עד כה. כמו למשל, מה שקרה לי שלשום.

אני עומד מחוץ לחנות בהנאה נהנה מהשמש האחרונה של היום, ופיתאום נכנס לחנות מישהו מבוגר ממוצא מזרחי, אפילו מזרחי מאוד:

"תגיד, כמה עולה המצלמה הזאת?"

-איזה מהם? (נו מה קשה לך להגיד דגם???)

"נוו ההיא ההיא שם שם... ההיא למעלה"

(מוציא לו ת'מצלמה)

-זאת?

"כן, כמה היא עולה?"

(לא היה לי עצבים אליו כי הוא היה ניראה לי מאלה שאוהבים לדבר הרבה ולא ליקנות כלום)

-זאת עולה 2000

"מההה?! יקר... תראה לי אותה שניה??? תפתח תפתח אותה!"

(אני כבר יודע לאיפה זה ימשיך וכבר קלטתי שהוא מהקרציות האלה שאוהבים לבלבל במח)

-יקר?? אל תקנה... עוד משהו???

(אני מנסה להעיף אותו בדיבור ופיתאום הוא שולף לי מצלמה דיגיטלית מהתיק שלו, מהמצ'קמקות האלה שיש להם חרא של איכות ושכל מי שלא מבין במצלמות דיגיטליות אומר שהאיכות של אותה מצלמה היא מעולה כי הוא רואה אותה על המסך שלו בבית ולא על תמונה, ותאמינו לי שזה כן משנה)

"תיראה, את המצלמה הזאת קניתי בחו"ל לפני שלוש חודשים ועד היום אני מרוצה ממנה!"

(וואווו... אפשר לגעת בה??)

"אני לא מחליף אותה! היא מאוד זולה ואני רואה את התוצאות שלה! אני יודע שאתה רוצה לידחוף לי איזה מצלמה יקרה כי אתה חושב שביגלל שאני מבוגר אני לא מבין נכון?! 2000 שקל!? על מה??? על חתיכת פלסטיק??? עשה לי טובה בחייך..."

והוא יצא כועס! :o

מיותר לציין, שלא דיברתי יותר מידי אחרי זה. ניסיתי לעכל את מה שעבר באותם רגעים...  זהו להיום אני אשתדל לעדכן על בסיס יומי.

אתם מוזמנים לספר לנו. גם לפחות לי  :)

• תגובות 67
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז זה אתה?

אני האיש הזה והמצלמה שלי באמת טובה אז לך תמצוץ.

תשאיר לי בבקשה את הפרטים שלך, אני רוצה להודות לך באופן פרטי.

פורסם

אני עובדת בחנות צעצועים קטנה במרכז פתח-תיקוה, ולא פעם אני נופלת על לקוחות... מוזרים. לא זוכרת את כולם כרגע אבל מחר אני עובדת ובטוח יהיה לי איזה סיפור חדש... בכל אופן, מה שאני כן זוכרת היתה איזו אחת מזההההה קמצנית! קיצר, באה עם הבת שלה לחנות כי ל-2 חברות שלה, תאומות, יש יומולדת וצרייך לקנות מתנה. מדובר בבנות בנות 11. לא קשה? שאלנו באיזה סכום היא מחפשת והיא אומרת "עד עשר שקל!", "לכל אחת?..." שאלתי, "לא, ביחד!". לא, האמא לא נראתה לי כמו אחת ממשפחת מצוקה, מסודרת, בגדים ממותגים, תכשיטים כמו אצל גאנגסטר ממוצע ושיער שנצבע לפלטינה לא מזמן במספרה הכי ידועה בעיר... לא ידעתי מה להגיד לה, התחלתי לגמגם. מתנה? ב-10? שקל?! ל-2 בנות?!

ואז היא ראתה את כל ה"פיצ'יפקס", הקישקושים הקטנים ב-עד 5 שקל ככה, ובחרה 2 מגנטים כאלו למקרר עם פנקס קטן, כאילו פתקיות תזכורת. ומה? רצתה שגם אעטוף אותם יפה ככה, עם מדבקה שכתוב עליה "יומולדת שמח" וסרט וכו'. בסוף, יצא שהאריזה עלתה יותר מהמתנה. איזה אנשים דפוקים יש...  :nixweiss:

פורסם

אני רואה שהכל אצלך מוזר, העבודה, החלומות...

אני זוכר שעבדתי ב ACE קנה ובנה, ונתנו לי להחליף מישהו במחקלת חשמל (הייתי בן 14 בלי נסיון בכלל!), אז איזה אחד נכנס ושואל אותי איזה מערכת כדי לקנות..

והתחלתי לחרבש לו "הסאונד של המערכת פשוט נפלא, לדעתי האיכות של החלקים מדהימה, לעומת מערכות אחרות... בלה בלה בלה" וככה חירבשתי, והוא יענטו מבין במערכות והוא אומר לי "צודק, צודק" ופשוט קנה את המערכת, של חברה ערבית לא ידועה ..

פורסם

וואלה, ישמע לכם מוזר, אבל לפעמים אני מרגיש שאני רוצה להשיג עבודה רק בשביל הקטעים האלה :silly:

פורסם

imac, כמה טוב לדעת שיש מוכרים בעלי מוסר אישי מטופח וגבוה, שנמצאים כדי לעזור לקהל הצרכנים!

פורסם

אני עובד בחנות מחשבים

ולפני כמה זמן היה איזה לקוח שקנה מדפסת לייזר, הדפיס והדפיס עד שנגמר הטונר והחליט שהמדפסת מקולקלת הביא לנו וראינו שנגמר הטונר אז הוא אמר "לא, תשלחו לחברה(HP)"

OK, שלחנו בדקו וראו את המונה שלה על 2700 ומשהו והגיעו למסקנה המדהימה שנגמר הטונר ושלחו לנו חזרה עם מסמך שזוו כמות ההדפסה שאחריה צריך להחליף טונר.

יום שיש הבעלים של העסק הלך למשפט בתביעות קטנות כי הדפוק ההוא תבע אותו שכיביכול הובטח לו דיו לכל החיים

פורסם

אתם בוכים...

אני עד לא מזמן עבדתי בסקרים... איזה אנשים, אין לכם מושג. הנה כמה דוגמאות שאני זוכר במיוחד: (אגב, - זה הנסקר, * זה אני)

*איך היית מדרג את ה.... בין 1 ל7 , 1 הכי נמוך 7 הכי גבוה?

-9

*אדוני, אני יכול לקבל רק תשובות בין 1-7

-6

*מה היה צריך לשפר בכדי שתיתן 7?

-כלום, היה מעולה, אבל לדעתי אין שום דבר מושלם אז אני אף פעם לא נותן 7, אפילו בצבע אי אפשר לקבל פרופיל 100.

*אוקי, הבנתי. איך היית מדרג את הפקידה?

-7! אחלה של בחורה, ממש שירות עשר!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*שלום, (פתיח מעצבן......) התוכלי להקדיש לי מספר דקות מזמנך?

-כמה דקות? אין לי זמן

*ממש רק 2 דקות זה סקר מאד קצר של 8 שאלות (ולא שיקרתי!)

-אוקי תתחיל...

*(פתיח מעצבן אחר...) בין 1-7?

-6

*(עוד שאלה הרבה יותר קצרה כיזה באותו הנושא) בין 1-7?

-מה זה כל השאלות האלה? אתה מחזיק אותי כבר 5 דקות על הקו! אמרת רק 2 דקות שלו (ניתוק)

ושלא נדבר על המבוגרים או שיש לומר חברים של המלך דויד, אלוהים!!!!!!!!! אני נשבע לכם, אנשים שהחזיקו אותי עכל הקו במשך 15 דקות, והסק אמור להיות באופן "טבעי" 2 דקות. אני יודע על אנשים כאלה כמה ילדים יש להם מה הם עושים איך קוראים להם מה לא...

פורסם

חחחח זה מזכיר לי כל קיץ שאני עובד בביטוח לאומי (בנים\ות של עובדים\ות..)

אקיצר כמעט כל יום היה משהו מצחיק אבל דבר אחד אני לא אשכח

הרי כשומר בא לבדוק בתיקים ובגוף וזה עכשיו אם זה אישה אז אישה צריכה לבדוק אחרי הכל זה ביטוח לאומי באה איזה אחת

אני לא יודע מה מו מי אבל אני יודע שהיא נכנסה כזה לחדר ולא הפסיקה לאמר זה הטרדה מינית עכשיו היא לא עזבה !!!

איזה שעתיים היא אומר זה הטרדה מינית עד שבאו שוטרים ואז היא יצאה בכל מקרה זה היה אחד הדברים הכי מצחיקים

חוצמזה העבודה שם דיי משעממת

מקרה אחר רק שאני לא זה שעובד

מתקשרת אחת שואלת מה הגיל וזה אקיצר היא מתחילה את השאלון באמצע היא צוחקת עכשיו אני לא מבין למה אבל צחקתי בגלל שזה היה מצחיק לשמוע

אחרי כמה דקות היא אומרת שמדגדגים אותה...

אוקיי נגמר זה אחרי זה היא שואלת לגבי איזה מוצר חדש להפחתה של כולסטרול אמרתי לה שיש כזה והוא מגעיל רצח ובחיים לא הייתי קונה אותו שוב

אחרי כמה שאלות אני קולט היא מדברת על מה שאמרתי שזה מגעיל צחקנו ביחד איזה שתי דקות רק מזה

בסוף יצא ששאלון של 2 דקות נגמר בחצי שעה של צחוק ! :lol:

וולאה נזכרתי עכשיו במשהו

בחופש הכל מידי פעם אני הולך לעזור בחנות מחשבים עכשיו נכנסים לקוחות

נכנס איזה אחד עושה יש לכם מעבד אמד לא AMD אמד יענו במילה אחת

אני מתקן אותו עכשיו כמה שניות הוא שואל אם אנחנו מוכרים סאטא מפה כבר נשברתי וצחקתי

פורסם

חחחחחח אני זוכר שעבדתי במערכת של עיתון מקומי כזה הייתי גרפיקאי וזה אז עשיתי כל מיני מסגרות ובלה בלה עיצבתי שטויות וזה ואז איזה יום באה אליי העורכת וכזה מביאה לי איזה 8 תמונות של ילדים ומבוגרים ושל קנגורו ופילים ועוד שטויות ורצתה שאני יעשה כאילו הילדים רוכבים על הפיל ומחבקים את הקנגורו ובלה בלה בלה שהם בסביבה טרופית ואני רק יושב וחושב שאיך לאזעזל אני עושה את זה כאשר יש מלאה רקע בכל תמונה וזה נראה כל כך בלתי אפשרי , אז ניסיתי וניסיתי וניסיתי ויצא יפה אבל כל כל כל כל כך לא אמיתי :)

אבל בכל זאת קיבלתי את כספי , עבדתי על קבלנות , עשה תרוויח ......... :smile1:

פורסם
  • מחבר

אז זה אתה?

אני האיש הזה והמצלמה שלי באמת טובה אז לך תמצוץ.

תשאיר לי בבקשה את הפרטים שלך, אני רוצה להודות לך באופן פרטי.

חחחחחחחחחחחחח... אתה מוזמן לישלוח לי הודעה לפרטי מתי שיתחשק לך  :)

Merrymoon באיזה חנות צעצועים בדיוק את עובדת בפ"ת?! כי אני גם מפ"ת :hi:

רום הירש אתה לא מפ"ת במקרה?!?!

פשייי כל הת'רד הזה מפ"ת :xyxthumbs:

פורסם

סליחה אבל מהסקר האחרון ראינו פה שבערך 50% מהפורום הזה הוא מכפ"ס

פורסם

Off Topic : גמני מפ"ת, "שכן" של רום :hi:

On Topic : אין לי הרבה סיפורים מצחיקים מהעבודה :nixweiss: היו כמה צחוקים, אבל אי אפשר לתאר את זה במילים :P

פורסם

לפני הצבא (ובקרוב אני חוזר לעבוד שם)הייתי עובד בחברה גדולה של עיצוב אירועים, של סידורי פרחים, תפאורות בדים וכל השטויות שמוצעים הון עליהם בחתונות באירועים שונים.

אחד הדברים הכי מוזרים שיצא לי לראות במהלך העבודה שלי , זה החתונות של העדה הגרוזינית, יש להם מין מנהג בחתונות וב שמחות משפחתיות, שלא מפנים את השולחנות מהמנות שהוגשו, החל ממנות הראשונות, ועד הקינוחים, כל השולחן עמוס עד אפס מקום, במלא אלכוהול, ומטעמים שונים, והחתונות שלהם נמשחות לנצח, ולכן הפירוק של האירוע תמיד נגמר ב ארבע בלילה.

ותמיד במהלך כל עבודתי בחברה הזאת, תמיד היינו חוזרים עם ארגזים של ווזות/ ארגלטלים רקים וארגזי נרות רקים, כי אנשים חולרות, ודופקים את הווזות שיהיה איפה לשים את הפרחים בבית.

והוזות האלו עולים הון, האורחים החוצפנים של האירוע חושבים שבגלל שבעלי השמחה שילמו על העיצוב, מותר להם לקחת את העיצוב איתם הביתה.

ובמספר מקרים זה כמעט הגיע לתיגרה עם החולרות האלו שמסרבים להחזיר את וזות לשולחנות, כי ביקשנו מהם, והסברנו שהציוד מושכר, והם יכולים לקחת את הסידור פרחים ולא את הנרות והווזות.

אבל זה העבודה הכי סבבה שעבדתי בה, גם פרחים לאמא כל יום, ונרות משומשים לחברים ולבית, וגם אלכוהול חינם כל יום, וגם כסף טוב.

פורסם

ואני עובד בעבודה נחמדה.

האנשים נחמדים*.

האוכל נחמד.

השעות נחמדות.

המשרד נחמד.

גם הסביבה, נחמדה.

האוטו נחמד גם. והמשכורת נחמדה לגמרי.

הכל כלכך נחמד.

אני אוהב את החיים שלי.

כן, אני אוהב אותם.

(נעלם אל עבר השקיעה, מגרגר בהנאה)

* חוץ מאחד  :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים