עבור לתוכן

לוח אם לשימוש ב- "מחשב מולטימדיה ביתי"

Featured Replies

פורסם

היי,

כמו שכבר ציינתי במספר הודעות אני גר במושבה קטנה ואני מתקן מחשבים באופן פרטי.

עם הזמן צברתי לי מספר לקוחות קבועים ובזמן האחרון גם יצא לי למכור כמה מחשבים. :yelclap:

המחשבים שמכרתי היו מבוססים על מעבד AMD ובכולם בחרתי את ה- NF7 של ABIT כלוח אם.

קודם כל רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח הזה אבל זה פחות חשוב. חשבתי לעבור מעכשיו לעבוד עם לוחות KT600-A של ECS.

הסיבה העיקרית למעבר ללוח הנ"ל הוא שהוא תומך ב- SATA (ה- NF7 לא תומך בזה והלוח שכן תומך בזה עולה יותר) וכמו כן

הסיבה הברורה שהלוח הרבה יותר זול. רציתי לדעת האם זו אופציה בכלל ומה דעתכם על הלוח? האם להישאר עם ה NF7?

להזכירכם המחשבים המדוברים הם מחשבים לשימוש ביתי ולא לגיימרים או אוברקלוק אז נא להתחשב בזה.

תודה מראש, עומר.

פורסם

עקרונית אם לא מתוכנן אוברקלוק אני לא רוה שום סיבה להדבק לNF2

היתרן היחיד שלו על הKT600 זה בביצועי אוברקלוק

פורסם

לא נכון. לnforce 2 יש יתרון משמעותי גם בביצועי סטוק, לא רק באוברקלוק. מערכות סוקט A תלויות הרבה יותר בלוח לביצועים בגלל שהבקר זכרונות לא מובנה על המעבד, ולוחות nforce 2 פשוט יותר מהירים.

פורסם

הבדלי הביצועים אינם דרסטיים אך שיקול אחר אשר הייתי מכניס למשוואה הוא האמינות הנמוכה של לוחות מתוצרת ECS והאפשרויות המוגבלות שיש בלוחות של חברה זו (אין נעילת AGP/PCI).

פורסם

macfly

הKT600 בד"כ משתווה לnf2u400 או מפגרת מאחוריה באחוזים בודדים מאוד

לא משהוא ששוה להשקיע בשבילו עוד 200 שקל במחשב אופיס

פורסם

ECS .... בעעעעע...

לפחות תלך על לוחות זולים של חברה יותר נורמלית כמו אלבטרון. תצור קשר עם ROSTEC שהם היבואנים שלהם ותבדוק איתם את האפשרות לקנות מהם ישירות כדילר.

פורסם

ECS .... בעעעעע...

ובנוסף - SATA לא מספיק בשביל לוותר על לוח מוכר, אמין, וביצועיסט רציני, ולעבור ללוח "זבל"... עדיף לוח טוב בלי SATA מאשר זבל עם SATA...

פורסם

אני לא יודע כמה אתה משלם על ה NF7 אבל ה K18DS של אלבטרון לוח מעולה, עם SATA ועם NF2. עולה ל OC 2500@3200 בלי תוספת מתח למעבד, ולא יקר בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים