עבור לתוכן

באיזה כרטיס רואים יותר יפה?

Featured Replies

פורסם

בתחילת הת'ראד:

בתמונה הראשונה רואים שאחת מלאה בקונטרנס והשנייה בקונטרנס דפוק ומלא גמא.

התמונה הראשונה בטח על הגדרות הכי טובות וAA על 16x והתמונה השנייה בחרא הגדרות וספק אם יש שם פילטרים.

ובנוסף להכל זאת לא אותה תמונה בדיוק.

איזה מין השוואה מפגרת ?

• תגובות 68
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגיד לי משהו מה אתה מיתלהב סבבה אז יש לך כרטיס שבטח לקחתה עליו משכנתה הבנו יאללה רד מהעץ שלך שב בשקט וזהו איש איש שיסתפק במה שיש לו ויהנה אל תשוויץ יותר מידי שלא יפגע במחשב שלך ברק חחח זה יהיה קטעים :smile1:

פורסם

יש לי עבודה אחי ויש כסף אבל תגיד לי למה לכל האוחות לקנות כרטיס ב-5K אם אפשר לקחת ככה איזה 6800NU או נגיד 6800GT שיספק ביצועים מספקים בהחלט!! אתה בטח לא עובד ולא כלום אז לא איכפת לך לזרוק 5K תאמין לי אם תהיה לך עבודה אתה תראה כמה קשה זה לזרוק 5K אל חתיכת סיליקון ו-PCB (זה גם סיליקון לא חח :silly:)

פורסם
  • מחבר

יש לי עבודה אחי ויש כסף אבל תגיד לי למה לכל האוחות לקנות כרטיס ב-5K אם אפשר לקחת ככה איזה 6800NU או נגיד 6800GT שיספק ביצועים מספקים בהחלט!! אתה בטח לא עובד ולא כלום אז לא איכפת לך לזרוק 5K תאמין לי אם תהיה לך עבודה אתה תראה כמה קשה זה לזרוק 5K אל חתיכת סיליקון ו-PCB (זה גם סיליקון לא חח  :silly:)

שמע אחי בתור תחביב אני לא מחסיר מזה שום דבר אני כל תקופה משקיע...ואם משקיעים אז עד הסוף

פורסם

יש הבדל בין להשקיע עד הסוף לבין לזרוק סתם כסף לאוויר....

יכלת לקנות X800XT PE של חברה טובהאחרת , זה לא היה חייב להיות ASUS !

אני בעצמי הולך לקנות כרטיס כזה...אבל בשום אופן לא של ASUS , כי ASUS זה רק שם !!! (ובשביל שם משלמים הרבה...)

ותכניס לך טוב טוב לראש אין הבדל בביצועים רק בגלל שזה ASUS .

פורסם
  • מחבר

יש הבדל בין להשקיע עד הסוף לבין לזרוק סתם כסף לאוויר....

יכלת לקנות X800XT PE של חברה טובהאחרת , זה לא היה חייב להיות ASUS !

אני בעצמי הולך לקנות כרטיס כזה...אבל בשום אופן לא של ASUS , כי ASUS זה רק שם !!! (ובשביל שם משלמים הרבה...)

ותכניס לך טוב טוב לראש אין הבדל בביצועים רק בגלל שזה ASUS .

קודם כל תיתחדש אחי באמת בחרתה את אחד הכרטיסים החזקים ותאמין לי שלא תיצטער, דבר נוסף כל אחד והעדיפות שלו

אני קניתי לוח M וכרטיס מסך ASUS וגם הכרטיס הקודם שלי לפני ה X800XT היה לי 9800XT של אסוס וליפני היה לי את ה TI4600 של אסוס זה פשוט העדפה לקנות אסוס לא משנה לי שזה עוד כמה $$$$...

פורסם

שילמת עוד 2000 שקל בשביל שם, והכי מצחיק שכלום לא יצא לך מזה, ב2000 שקל פחות קונים כרטיס חזק יותר מהXT שקנית. והכרטיסים של ASUS רחוקים מלהיות עדיפים, עם ספייר פשוט הגיעו לOC יותר גבוה מאשר ASUS על כל תפארתו וקירור המרשים...

ואני יתקן את עצמי, לא אתה שילמת, אבא שילם...

פורסם

הבנו את הקטע,

אתם לא צריכים להמשיך ולהגיד לו 'שלמת 2000 ש'ח סתם שוב ושוב ושוב'

אני מאמין שהוא ידע מה הוא קונה וידע שיש X800XT זולים ב2000 שקל.

פורסם

טוב תפסיקו להגיב והTHREAD יעלם בשקט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים