עבור לתוכן

באיזה כרטיס רואים יותר יפה?

Featured Replies

פורסם

הנה משהו די דומה שצולם עם FRAPS

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

• תגובות 68
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תוריד תגמה ומהר

פורסם
  • מחבר

הנה משהו די דומה שצולם עם FRAPS

ותיראה איפה רואים יותר יפה..תיראה תצל ותאור ותקיר צד שמאל איזו חדות... תיראה תריצפה ..אצלי רואים הרבה יותר יפה ולא יעזור לאף אחד שאמר שקניתי אסוס שילמתי סתם עוד 1500 שקל...אני באיכות לא מיתפשר אפילו עם זה בקטנה...ההיתי משלם גם עוד 2000 שקל כסף יש ולא מזיז לי...היום מחר יצא ATI חדש גם אותו אני יקנה

פורסם

ברצינות אני מדבר איתך כל הסקרינים שלך נראים ממש גרוע כאילו GF 256 הריץ אותם אולי זה סתם בגלל המסך שלי אבל תנסה לקחת SCREEN עם FRAPS

פורסם
  • מחבר

תוריד תגמה ומהר

זה בא עם הדריברים של אסוס אין להוריד אבשר לבטל ביכלל את האפשרות הזו אבל אז יראו רגיל...אז למה קניתי אסוס האיכות תהיה פחות...ולא קשור לגמה תיראה איזו חדות יש בקיר תיראה תאור תצבע שלו תגיד לי שגמה מוסיפה SHARPNESS יש ב OSD  כל מני אפשרויות שמשפרות תתמונה ונותנות איכות...תיראה בעצמך

פורסם

התמונה למטה נראת מטושטשת

פורסם

אני מחכה...

פורסם

זה בא עם הדריברים של אסוס אין להוריד אבשר לבטל ביכלל את האפשרות הזו אבל אז יראו רגיל...אז למה קניתי אסוס האיכות תהיה פחות...ולא קשור לגמה תיראה איזו חדות יש בקיר תיראה תאור תצבע שלו תגיד לי שגמה מוסיפה SHARPNESS יש ב OSD כל מני אפשרויות שמשפרות תתמונה ונותנות איכות...תיראה בעצמך

לא דיברתי אליך.

שרז יוריד גמה ומהר

פורסם

יש לי בעיה קטנה עם זה

המסך שלי מראה חשוך אז אם אני לא מוריד אז לא רואים כלום והיי איך אתה יודע את השם שלי?

פורסם

נחש.

וזה שהמסך שלך מראה כהה לא אומר ששלנו מראה כהה.

תוריד גמה תראה כמה שניות חשוך אבל תוציא בשביל ההשוואה תמונה יותר טובה.

כולנו נתן לך פידבק אם זה יותר טוב [בשבילנו]

פורסם

טוב אולי אחר כך

עכשיו צריך להכין BOOK REPORT

פורסם

יוווווו כמה נעליים יש פה!

כבר מתחיל להסריח. :lol: :lol:

כמו מוגבלים אתם משווים את הכרטיסים.

masuri בוא נתערב אני יכול לגרום ל riva tnt2 הזבל שיש לי עכשיו להראות יותר טוב מהכרטיס שלך.

זה הכל עניין של כיוונים של הכרטיס

החבר של עם הGT לא מכוון אותו טוב ...כנראה לא יודע להשתמש בו נכון.

כי בכל מקום הכרטיסים מבחינת איכות תמונה הם אותו הדבר בדיוק

ולפי מה שאני ראיתי לפעמים הnvidia יותר חד. היה משהו לא מזמן ב anandtech על המשחק far cry היו שם בהדלים בין הכרטיסים

והיו הרבה תמונות שראו הבדל קטן לטובת nvidia.

אבל חוץ מה הכרטיסים מבחינת איכות תמונה שווים.

זה כבר לא כמו שהיה עם ה גיפה FX.

פורסם

ההגדרות של המשחק שלך פשוט מוגדרות נכון. מחר בצהריים אני יעשה סקין שוט מה9600XT שלי ותראה שבאמת אין כל כך הרבה הבדל באיכות תמונה

(ברור שבפריימים כן. הכרטיס שלך עדיין יותר חזק כפול 4 ועולה כפול 8 משלי)

פורסם
  • מחבר

. מחר בצהריים אני יעשה סקין שוט מה9600XT שלי ותראה שבאמת אין כל כך הרבה הבדל באיכות תמונה

(ברור שבפריימים כן. הכרטיס שלך עדיין יותר חזק כפול 4 ועולה כפול 8 משלי)

סוף סוף מישו שמביא תוצאות

פורסם

אם היה לי HL2 , בכיף הייתי מראה לו ש9800פרו מסוגל לתת בידיוק אותה איכות תמונה שהX800XT מסוגל לתת , אומנם לא באותו קצב פריימים , אבל התמונה בידיוק תהיה אותו הדבר...

musasri , אם יש לך HL2 אני מאמין שגם יש לך CS:Source , אז אני עכשיו לקחתי SS משם , על גמה רגילה, תביא לי בידיוק את אותה התמונה עם אותו הנשק :(9800PRO , 1024X768 , High Details , 4XAA 8XAF de_aztec . deagle)) :

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים