פורסם 2002 ביוני 923 שנים p 1400 ב- 30 מעלות לוח intel d850gb ב- 29 מעלות.ובמאמץ 40 והלוח 36 המחשב נמצא בתוך פינה עם מרווח קטן והוא סגור.
פורסם 2002 ביוני 923 שנים דבר שתמיד סיקרן אותי הוא עם מה לעזאזל מודדים את הטמפ' במארז ושל המעבד וכד'למי שיש לוח אם עם חיישני טמפרטורה פנימיים יכול להשתמש בתוכנה שקוראים לה Motherboard Monitor http://mbm.livewiredev.com/
פורסם 2002 ביוני 923 שנים נראה לי החיישן שלי דפוק...כתוב לי מעבד 80system 40משהו כזה...אבל בלי מזגן...לא שזה משנה אצלי כ"כ...בכל מצב כמעט החום במעבד הוא ככה...יש מצב שהחיישן אלי באמת דפוק?
פורסם 2002 ביוני 923 שנים לא ממש, קודחים בדלת גם מקומות לברגים...אבל המאוורר מחובר לספק/לוח, זה לא מפריע להוצאת הדלת? הרי כל פעם שרוצים לפתוח את המארז צריך לפתוח קצת, לנתק את החוט לספק ואז אפשר להוציא את הדלת.תקן אותי.
פורסם 2002 ביוני 923 שנים נראה לי החיישן שלי דפוק...כתוב לי מעבד 80system 40משהו כזה...אבל בלי מזגן...לא שזה משנה אצלי כ"כ...בכל מצב כמעט החום במעבד הוא ככה...יש מצב שהחיישן אלי באמת דפוק?יש מצב גדול מאוד...80 המעבד שלך כבר מזמן הפך לסטייק עסיסי שנצלה זמן רב... והעלה עשן.
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים לא ממש, קודחים בדלת גם מקומות לברגים... אבל המאוורר מחובר לספק/לוח, זה לא מפריע להוצאת הדלת? הרי כל פעם שרוצים לפתוח את המארז צריך לפתוח קצת, לנתק את החוט לספק ואז אפשר להוציא את הדלת. תקן אותי. לא הרי החוט מספיק ארוך בדרך כלל...
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים מה אתם בוכים שלי מגיע ל70 ולוח אם 35 הוא מראה לי שה"ליבה" מגיע ל 1.7V מה זה אומר?הוא גם מראה לי משהו עם 12-V משהו כזה.אוףףף איך אני מעלה תמונה?????
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים מה אתם בוכים שלי מגיע ל70 ולוח אם 35 הוא מראה לי שה"ליבה" מגיע ל 1.7V מה זה אומר?הוא גם מראה לי משהו עם 12-V משהו כזה.אוףףף איך אני מעלה תמונה?????איזה מעבד?
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים טמפ' רגילה, יחי המזגן..... תגיד איך אצלך יש SYSTEM ZONE 2 לי רשום בתוכנה רק אחד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.