עבור לתוכן

בעיה בגישה להגדרות ראוטר בשם Wiselink

Featured Replies

פורסם

יש לי את הראוטר הנ"ל בערך שנה וחצי והטכנאי שלי הוא זה שהביא והתקין אותו. על הראוטר לא כתוב כלום חוץ מWiselink, ולאחר שחיפשתי את השם בגוגל גיליתי שהחברה הזאת (אם בכלל) קיימת רק בישראל, ואין לה שום אתר, חוברת הסברים או בכלל כל דבר שקשור אליה. הראוטר עצמו פועל בסדר - יש אינטרנט בשני המחשבים, שיתוף קבצים וכל מה שנחוץ.

הבעיה שלי הגיע שניסיתי לגשת להגדרות הראוטר (אתם יכולים לנחש למה). כתבתי את ה deafult gateway שהוא 10.0.0.2 וכשזה דורש סיסמא כלום לא פועל. ניסתי את השם משתמש/סיסמא כמו שצריך (תאמינו לי, זאת לא הבעיה), admin בכל צורותיו ועדיין כלום לא פעל.

אני יודע שזה אבוד. אבל יש איזושהי דרך לעבור את זה? או שאולי למישהו יש מידע על המותג Wiselink הזה?

תודה

עריכה: שכחתי לציין, עשיתי חיפוש וראיתי שלעוד מישהו אחד או שניים הייתה (לפני הרבה זמן) אותה הבעיה.

פורסם

קוראים לתופעה "חברת קבר", אני מקווה שהשם מסביר את עצמו

בכל מקרה, נסה לחפש איזשהו כפתור reset - יכול להיות איזשהו חור קטן שצריך לדחוף אליו סיכה\קיסם

אבל קח בחשבון שאם אתה עושה reset להגדרות אבל זה לא מאפס את הסיסמא, המכשיר בעצם הלך לפח

פורסם
  • מחבר

אני חייב להדות שאני חושש לעשות לו reset, בעיקר בגלל שאני לא בטוח שאני בכלל אדע איך להגדיר אותו מחדש (זו בעיה?), אבל גם בגלל שלפי איך שראיתי את איכות הראוטר הזה אני חושב שזה גם לא יאפס את הסיסמא.

תודה על התגובה McFly, אם למישהו יש הצעות אחרות הן יתקבלו בברכה :)

פורסם

הבעיה היא לא להגדיר אותו מחדש, מקסימום תשאל פה ונעזור לך. הבעיה היא אם זה לא מאפס את הסיסמא אבל כן מאפס את ההגדרות חיוג, יש לך נתב שלא מחייג ולא ניתן להגדיר אותו ככה שיחייג.

פורסם

אולי תשאל את הטכנאי שלך ? :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים