פורסם 2004 בנובמבר 1921 שנים שלוםברצוני להתקין קירור חדש למעבד..הטכנאי אמר לי שלא כדאי לי לנסות להתקין לבד כי בהוצאה של הקירור הסטוק ( A64 3000 s 754)אפשר בטעות לשבור את הלוח.. ואז אין לי אחריות..אז איך מוציאים את הקירור סטוק של המעבד הזה מבלי לפגוע בלוח?(אמרו לי משהו עם מברג)
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים לשבור לוח ? גם אם תזרוק את לוח האם על הריצפה או תמעך אותו הוא לא יהרס תאמין לי מניסיון לוח ECS זה החיפושית של לוחות האם.
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים מחבר הסתכלת עליו בכלל ?יש לו בורג בכל צד, שתי שניות והוא מפורק.אני יודע שזה קל אבל אני פוחד אולי תסביר לי?
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים לשבור לוח ? גם אם תזרוק את לוח האם על הריצפה או תמעך אותו הוא לא יהרס תאמין לי מניסיון לוח ECS זה החיפושית של לוחות האם. איפה כתוב שזה ECS ?
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים אני יודע שזה קל אבל אני פוחד אולי תסביר לי?תשכיב את המחשב על הצד, תפתח את שני הברגים ותוציא אותו...אל תשכח לשים משחה תרמית כשאתה מחליף היטסינק (וכמובן לנקות את הקודמת).
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים מחבר תשכיב את המחשב על הצד, תפתח את שני הברגים ותוציא אותו...אל תשכח לשים משחה תרמית כשאתה מחליף היטסינק (וכמובן לנקות את הקודמת).ואללה אני בחיים שלי לא פתחתי מחשב...,תגיד מה אתה עושה צחוק!!!!אני טכנאי מחשבים ופעיל בתחום כבר שנים פשוט אני פוחד לשבור לעצמי את הלוח כי עם הקירור סטוק של amd צריך לעשות משהו עם הברגים
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים מחבר ואתה הולך לשאול טכנאים .? פרק אותו ככה תלמד ( בהנחה שאתה טכנאי ) . לא שאלתי שום טכנאי הטכנאי בחנות שהרכיב לי את כל המחשב הוא אמר לי שזה פירוק מיוחד ואף פעם לא הרכבתי קירור ל amd אז ככה ש...
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים איך אתה יכול להיות טכנאי מחשבים בלי לפתוח אותם ?למה אתה כל כך מפחד להיסתכל על ההיטסינק ? אני מבטיח לך שאם תסתכל עליו הכל יהיה ברור לחלוטין.
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים בגלל זה אין כמו Intel יש להם את גופי הקרור הכי קלים להרכבה המעבדים הכי חזקים ואמינים !זאת עובדה !אבל את האמת שרק גוף קירור לפנטיום 3 שמתי איך שמים את הגוף קירור של פנטיום 4 - 478 נראה גוף קירור גדול ומסורבל .ועוד משהו תושבת מעבד שאין לה את הפלסטיק מסביב שמים לה גוף קירור כמו לפנטיום 3 ? אותו סגנון ?כי לתושבת של פנטיום 4 - 478 מסביב לתושבת יש כמו חומה מרובעת (פלסטיק) שמקיף אותה.
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים אתה אומר שאינטל יותר טוב מAMD64 BIT?.........אתה גם בטח מאלה שאומרים שAMD זה חרא............תחשוב זה הכל זה לא לוקח הרבה משאבים וזמן............End
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.